Martin77 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) Wracając do ryb, w poszukiwaniu sandaczy dziś brały tylko szczupaki. Łącznie 6 od 50 cm do 70 cm. Ktoś połowił jakieś zedy? Stałem na płytko i na głęboko i gdzue bym chyba nie stanął to tylko szczupłe. Jestem zdegustowany.U mnie było tak samo w niedzielę (jedno pstryknięcie w opadzie i dwa ładne okonie, a poza tym same szczupaczki)..choć przyznam że łowiłem nieco dalej, bo już w okolicach Wierzbicy. Trafił mi się jedna ładny (jak na nasze wody PZW) rodzynek i zastanawiam się czy nie wrzucić fotki bo forumowy rozmiar przekroczony o 1 cm Edytowane 2 Listopada 2016 przez Martin77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cometopudge Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Wrzucaj, a jak nie na publica to pokaż na privie mi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Bez komentarza.. https://www.youtube.com/watch?v=Olz2slkg4tA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Odpowiedź : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Bez komentarza.. https://www.youtube.com/watch?v=Olz2slkg4tAno cóż, tez nic nie napiszę, coby gównoburzy nie rozkręcić Gratulacje dla Maćka, za kolejny tytuł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cometopudge Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Fajnie te szczupaki pozują do zdjęć i kamery. Moje takie miłe nie są, może dlatego że nie tyram ich w siatce pół dnia do zdjęcia? Albo trzymać to trzeba umieć. Szkoda że metrówek nie połapali no przecież jest ich dużo. Cieniasy. Edytowane 3 Listopada 2016 przez cometopudge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Jest "za dużo" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Persi Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Bez komentarza.. https://www.youtube.com/watch?v=Olz2sl Polska Kronika Filmowa z lat 60 -tych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Bez komentarza.. https://www.youtube.com/watch?v=Olz2sl Polska Kronika Filmowa z lat 60 -tych Wyjąłeś mi to z ust 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 A ja głupi myślałem, że w ZZ nie ma ryb. Okazało się, że łapać nie potrafię.Żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Propaganda wychodzi idealnie, szkoda, że na tym zakończyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulos1 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Film propagandowy - mała Korea! 144 zawodowców, 3 dni łowienia = 150szt. szczupakaWychodzi 1/3 szczupaka na 1 dzień łowienia na 1 osobę - no faktycznie woda z mega potencjałem!!! Wstydzili by się taką obłudę publikować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Same krokodyle 50+ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w6i6e6 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Boszzzz co za samozaoranie... Film na YT z wyłączonymi komentarzami i możliwością oceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Niestety "racjonalna gospodarka" OM daje swój plon bezlitosny. Nie są też winni pseudo wędkarze bo jest też ich spora ilość. W myśl regulaminu wolno mi zabrać to co limit w regulaminie. A jeśli emeryt plywa codziennie to jak kormoran łyka wszystko. Może się narażam, ale często to jest okropna prawda. Moja dewiza. Koledzy nie musi być w plecaku to co jest na haku. Edytowane 3 Listopada 2016 przez wiwaldi1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jopek1971 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 "Okonie połapane.., super.., nic więcej nie potrzeba" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Panowie skonczmy Off top'owac. Czy ktos ostatnio pływa jeszcze za drapieznikiem po ZZ? Czy poza szczupakami trafia sie jeszcze mętnooki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Marcin, trafia się.....i to z tego co wiem niektórym trafiają się ryby powyżej 6 kg....... nikt się nie chwali bo nie chce mieć najazdu i ogona 30 łodzi za sobą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Ale podkreciles atmosfere-jak motor odpali to jutro jade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 wczoraj dobre brania i dziś ponoć też dobre brania..... (tylko dlaczego zawsze jak mnie nie ma na wodzie......spisek jakiś!) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 wczoraj dobre brania i dziś ponoć też dobre brania..... (tylko dlaczego zawsze jak mnie nie ma na wodzie......spisek jakiś!)Cześć, byłem dziś, od świtu do zmierzchu , jakoś tych dobrych brań nie zauważyłem . Moim zdaniem nie masz czego żałowaćTomek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 wczoraj dobre brania i dziś ponoć też dobre brania..... (tylko dlaczego zawsze jak mnie nie ma na wodzie......spisek jakiś!)Nie potwierdzam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Parafrazując ,bo łowić to trza umić ,w tygodniu popływałem 4 godzinki z kumplem kilka pstrykow pasiastych i jeden zebaczek podlotek delikatnie poza wymiar ,wiec ja łowić nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 eeee no Paweł....... nie podcinaj mi skrzydełek...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Pierwszy kontakt na małą gumkę na 10 gr , taki sandaczowy pstryk . Drugi- złapany w locie kogut 30 gr przez szczupaka ok 55 cm. Można przypuszczać , że brały jak szalone, rzucając się na wszystko dookoła, tylko ilość ryb w zbiorniku niewielka. Znajomi na drugiej łódce bez kontaktu. ... A może faktycznie łowić to trza umić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi