IrekR Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Relacja z dzisiejszych połowów.O wynikach nie mam co gadać bo łowić to trzeba umieć, ale co innego, dziś, doprowadziło mnie do irytacji.Podczas gdy policja pływała sobie między łódkami na granicy ( chyba ) zimowiska a mostem w Zegrzu, od mostu w stronę zapory oraz od strefy w stronę Rządzy i Bugu kwitł w najlepsze trolling... naliczyłem dziś chyba z 10 łódek. Nie dyskutuję o zasadności zakazu trollingu w listopadzie bo się nie znam.Ale wychodzę z założenia, że jak coś jest niezgodne z prawem to się tego nie robi. Jeżeli jest przyzwolenie na łamanie prawa, a policja chyba udaje ( bo przecież mają to wszystko w zasięgu lornetki ), że nic się nie dzieje, to tylko czekać aż wjadą szarpaki czy inne agregaty na tę i tak wyrybioną wodę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cometopudge Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) 10-15 minut. Hol siłowy bo zestaw dość porządny mimo iż sandaczowy. Tylko kołowrotek dostał trochę luzów ale trudno ;]. Edytowane 20 Listopada 2016 przez cometopudge 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 10-15 minut. Hol siłowy bo zestaw dość porządny mimo iż sandaczowy. Tylko kołowrotek dostał trochę luzów ale trudno ;].A jaki to młynek jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cometopudge Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Ryobi applause cr. Na lekko pod sandacze dobrze się sprawdza ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Relacja z dzisiejszych połowów.O wynikach nie mam co gadać bo łowić to trzeba umieć, ale co innego, dziś, doprowadziło mnie do irytacji.Podczas gdy policja pływała sobie między łódkami na granicy ( chyba ) zimowiska a mostem w Zegrzu, od mostu w stronę zapory oraz od strefy w stronę Rządzy i Bugu kwitł w najlepsze trolling... naliczyłem dziś chyba z 10 łódek. Nie dyskutuję o zasadności zakazu trollingu w listopadzie bo się nie znam.Ale wychodzę z założenia, że jak coś jest niezgodne z prawem to się tego nie robi. Jeżeli jest przyzwolenie na łamanie prawa, a policja chyba udaje ( bo przecież mają to wszystko w zasięgu lornetki ), że nic się nie dzieje, to tylko czekać aż wjadą szarpaki czy inne agregaty na tę i tak wyrybioną wodę...hmmmNie rozumiem jaki paragraf złamali.na Zegrzu troling jest dozwolony(w każdym razie do końca roku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) mnie dziś tołpygi ominęły, tak jak tłok na wodzie a dzień w sumie udany...3 sandacze (no jeden dobre 60 cm a dwa podrostki) plus sumek na zestaw okoniowy taki coś z jedynką z przodu a kolega na łodzi zaliczył spotkanie z sandaczem 65 cm....i słyszałem (bo nie widziałem) jakimś metrowym sandaczu.....jakby ktoś mógł potwierdzić...... Edytowane 20 Listopada 2016 przez Przemsol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekR Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 (edytowane) hmmmNie rozumiem jaki paragraf złamali.na Zegrzu troling jest dozwolony(w każdym razie do końca roku) Wygląda na to, że albo zostałem wprowadzony w błąd, albo mi się ubzdurało, że trolling na Zegrzu jest dozwolony do 1.11... Pozostaje przeprosić i uzupełnić wiedzę. Edytowane 20 Listopada 2016 przez IrekR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Dyskusja nt. obcych gatunków w naszych wodach została wydzielona tutaj: http://jerkbait.pl/topic/82615-obce-gatunki-w-naszych-wodach-wydzielone-z-w%C4%85tku-zegrze/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Co tam na Zegrzu? Pływał ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czirs Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Dzisiaj 54 i 62 Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 54 i 62?Ładne okonie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 54 i 62?Ładne okonie 54 okonie i 62 sandacze-tak się łowi... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czirs Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Oj tyle to chyba każdy chciałby złowić. ???? Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cometopudge Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Dziś jeden ładny szczupaczek który cieszy podwójnie bo na własnoręcznego jerka. Kilka skrobanych sztuk w stanicy ale wielkość przerażała . ( sznurówki ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Żebym to i ja mógł się w tygodniu wybrać... ???? a swoją drogą to fajną pogodę dziś mieliście...ja w sobotę się wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czirs Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Dzisiaj pogoda była miodzio ale brań jak na lekarstwo Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 A może nie trafiłeś z przynętami Dzisiaj pogoda była miodzio ale brań jak na lekarstwoWysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czirs Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Wszystko małe a przynęty cymes ???? Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cometopudge Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Żebym to i ja mógł się w tygodniu wybrać... a swoją drogą to fajną pogodę dziś mieliście...ja w sobotę się wybieram.No, w sobotę już tak kolorowo z pogodą nie bedzie. Jeszcze Piątek jest ok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Ty mnie tu Kolego nie strasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Chwalcie sie koledzy jak bylo,moze zlapie chec ruszenia jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 baaardzo dobrze dziś było.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deha Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) Baaardzo dobrze z pogodą, czy z rybkami? Edytowane 26 Listopada 2016 przez Deha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Pogoda nie za bardzo- trochę wiało,a ryby... no cóż - niektórzy coś tam łowili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czirs Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Ja jutro wyruszam Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi