Skocz do zawartości

ZEGRZE

HUNTER

Rekomendowane odpowiedzi

Albo mój sprzed prawie 4 tygodni :)

r.t.,

widziałem i słyszałem co się działo :o

U nas wczoraj nieźle...najgorszy był ten wiatr, koło 9ej myślałem że się poddamy  :unsure: 

W sumie mieliśmy 4 szczupaki (największy 62 cm) i żadnych innych brań. W naszym potencjalnie sandaczowym miejscu zameldował się...jeden okoń ale za to śliczny - pełne 35 cm - P.B. kolegi ;)

no dobra.... wczoraj 15 sandaczy największe 56, 57 i 60 cm plus jakiś szczupaczyna.... wczoraj gryzły przez cały dzień.

dziś było słabiej za to rybki urozmaicone.... w sumie we dwóch z kolegą na łodzi kilkanaście sandaczy - dwa największe 55 i 60+ cm. na okrasę gubaśny okonek i sumek meterek z ładnym plusem.... pogoda....trochę mżawki, trochę słońca, trochę deszczu, trochę gradu i trochę śniegu.... weekend na duuuży plus :D

a było też tak :)

post-60231-0-04761000-1480268199_thumb.jpg

Edytowane przez Przemsol
  • Like 2

Biały to kolor, czarnego nie da się stworzyć z widma barw ... a więc go niema :D

W podstawówce uczyli mnie , że teoretycznie ale istnieje :D .

Ale w tamtych czasach uczono wielu dziwnych rzeczy . Co udowadnia Tym od 4 minuty :D :D

Edytowane przez pisarz
  • Like 2

Biały to kolor, czarnego nie da się stworzyć z widma barw ... a więc go niema :D

Czarny też się tworzy...np wyłączając światło ?! :lol:

taki 'antykolor' czyli wektor przeciwny do kolorów...

Edytowane przez darek1
  • Like 1

No nie wiem, nie wiem?! U mnie w muzeum, pewna bardzo wyedukowana pani kustosz, która organizowała baaaardzo ważna wystawę o powstaniach Polskich, które to raczej nie kończyły się triumfami, chciała dla podniesienia dramaturgii ekspozycji oświetlić eksponaty ... czarnym światłem!. Do tej pory nad tym myślę? I ni ch ... ja nie mogę wymyślić!!! :D

• Like 1

@BOB1

Po prostu miałeś branie i nie zaciąłeś... ;)

Dobra w temacie:buszowałem trochę po zalewie ,ale przede mną się chyba ryby chowały...sonda wskazywała pustki.

Edytowane przez darek1
  • Like 1

no dobra.... wczoraj 15 sandaczy największe 56, 57 i 60 cm plus jakiś szczupaczyna.... wczoraj gryzły przez cały dzień.

dziś było słabiej za to rybki urozmaicone.... w sumie we dwóch z kolegą na łodzi kilkanaście sandaczy - dwa największe 55 i 60+ cm. na okrasę gubaśny okonek i sumek meterek z ładnym plusem.... pogoda....trochę mżawki, trochę słońca, trochę deszczu, trochę gradu i trochę śniegu.... weekend na duuuży plus :D

a było też tak :)

attachicon.gifIMG_20161127.jpg

Ej.... Przemek...konkrety a nie jakieś widoczki.

Fishe mają być na fotkach.