r.t. Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 @Martin77, widziałeś zdjęcia od Janusza z przedwczoraj, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cometopudge Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 baaardzo dobrze dziś było.... Odniosłem absolutnie inne wrażenie ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Odniosłem absolutnie inne wrażenie ;].Ja również. Coś tam się działo jak słońce wyszło , widziałem , że ktoś coś tam złapał albo holował , osobiście szczupak 60 i okoń 20 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Przyjechałem o 11-ej , piąty rzut i szczupły 71cm i to niestety było wszystko na ten dzień do wieczora. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietryk Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Przyjechałem o 11-ej , piąty rzut i szczupły 71cm i to niestety było wszystko na ten dzień do wieczora.Wielkie gratulacje. Słyszałem że strasznie wypasiony był. Tak więc sprawdza się zegrzyńskie motto "łapać to trza umieć"???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Przyjechałem o 11-ej , piąty rzut i szczupły 71cm i to niestety było wszystko na ten dzień do wieczora.Cześć, może to mój sprzed tygodnia, gruby i silny był. Tylko u mnie w trzecim rzucie Edytowane 27 Listopada 2016 przez kostom63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Albo mój sprzed prawie 4 tygodni r.t., widziałem i słyszałem co się działo U nas wczoraj nieźle...najgorszy był ten wiatr, koło 9ej myślałem że się poddamy W sumie mieliśmy 4 szczupaki (największy 62 cm) i żadnych innych brań. W naszym potencjalnie sandaczowym miejscu zameldował się...jeden okoń ale za to śliczny - pełne 35 cm - P.B. kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 @przemsol chwal się. A masz za swoje z przed tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) no dobra.... wczoraj 15 sandaczy największe 56, 57 i 60 cm plus jakiś szczupaczyna.... wczoraj gryzły przez cały dzień.dziś było słabiej za to rybki urozmaicone.... w sumie we dwóch z kolegą na łodzi kilkanaście sandaczy - dwa największe 55 i 60+ cm. na okrasę gubaśny okonek i sumek meterek z ładnym plusem.... pogoda....trochę mżawki, trochę słońca, trochę deszczu, trochę gradu i trochę śniegu.... weekend na duuuży plus a było też tak Edytowane 27 Listopada 2016 przez Przemsol 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Zdjęcie czarno-białe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 taka rzeczywistość się zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 A wydawało mi się ,że Zegrze znam...z którego miejsca to zdjęcie? wyspę kojarzę koło hotelu 500?!ale to obręb ochronny...no i brak zabudowań?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 dodam, że nie jest to fotomontaż, nie jest obrabiane, nie ma przesunięć w edytorze.....ot spodobały mi się okoliczności przyrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Zdjęcie czarno-białe? mniej znaczy więcej piękna,dynamiczna fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Zdjęcie czarno-białe? Czarny i biały , to też kolory . Wiedzą o tym posiadacze pierwszych telewizorów. Zdjęcie piękne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Biały to kolor, czarnego nie da się stworzyć z widma barw ... a więc go niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Biały to kolor, czarnego nie da się stworzyć z widma barw ... a więc go niema W podstawówce uczyli mnie , że teoretycznie ale istnieje .Ale w tamtych czasach uczono wielu dziwnych rzeczy . Co udowadnia Tym od 4 minuty :D Edytowane 27 Listopada 2016 przez pisarz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Biały to kolor, czarnego nie da się stworzyć z widma barw ... a więc go niema Czarny też się tworzy...np wyłączając światło ?! taki 'antykolor' czyli wektor przeciwny do kolorów... Edytowane 27 Listopada 2016 przez darek1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 No nie wiem, nie wiem?! U mnie w muzeum, pewna bardzo wyedukowana pani kustosz, która organizowała baaaardzo ważna wystawę o powstaniach Polskich, które to raczej nie kończyły się triumfami, chciała dla podniesienia dramaturgii ekspozycji oświetlić eksponaty ... czarnym światłem!. Do tej pory nad tym myślę? I ni ch ... ja nie mogę wymyślić!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Panowie koniec offtopu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) @BOB1Po prostu miałeś branie i nie zaciąłeś... Dobra w temacie:buszowałem trochę po zalewie ,ale przede mną się chyba ryby chowały...sonda wskazywała pustki. Edytowane 27 Listopada 2016 przez darek1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 A wydawało mi się ,że Zegrze znam...z którego miejsca to zdjęcie? wyspę kojarzę koło hotelu 500?!ale to obręb ochronny...no i brak zabudowań?!Popisałeś się znajomością.....to Euzebia, czyli ujście Rządzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 no dobra.... wczoraj 15 sandaczy największe 56, 57 i 60 cm plus jakiś szczupaczyna.... wczoraj gryzły przez cały dzień.dziś było słabiej za to rybki urozmaicone.... w sumie we dwóch z kolegą na łodzi kilkanaście sandaczy - dwa największe 55 i 60+ cm. na okrasę gubaśny okonek i sumek meterek z ładnym plusem.... pogoda....trochę mżawki, trochę słońca, trochę deszczu, trochę gradu i trochę śniegu.... weekend na duuuży plus a było też tak IMG_20161127.jpgEj.... Przemek...konkrety a nie jakieś widoczki.Fishe mają być na fotkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Popisałeś się znajomością.....to Euzebia, czyli ujście RządzyPatrząc od Serocka?powinna być jakaś posiadłość na lewym brzegu?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Patrząc od Serocka?powinna być jakaś posiadłość na lewym brzegu?!a na wyspie przy hotelu 500 ile masz drzew? Posiadłość jest zasłonięta drzewami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi