Przemsol Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) fishe nie łapią się na forumowe minimum...... no może okoń........ Edytowane 27 Listopada 2016 przez Przemsol 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Ładny... Ile miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Obstawiam 41 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Persi Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 (edytowane) lat Edytowane 28 Listopada 2016 przez Persi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 nie wiem czy w zegrzu mogłaby przeżyć jakakolwiek ryba tak długo...... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Persi Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 (edytowane) tołpyga na pewno porywa sieci PZW a z łódek wiosłowych czyni motorówki Edytowane 28 Listopada 2016 przez Persi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Jak tam ZEGRZE koledzy? Coś się dzieje,czy zamarzło..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 jak zamarzło????? nie ma zamarzło..... ja rano mam zamiar pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Ja też...Ale żadnych wieści nie mam czy coś się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 fishe nie łapią się na forumowe minimum...... no może okoń........ Raczej...O!Koń!! 41 lat ryba chyba nie ?!ale PASKUDA kto wie?ciekawe kto pamięta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość outsider44 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 W zegrzyńskiej wodzie, obecnie króluje tołpyga, widoczna na sonarach i poławiana częściej od szczupaka. Okonia brak, malutkie sandaczyki w ujściu Bugu. Ale weekend może nas zaskoczy- dawać foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cometopudge Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Wybieram sie w niedziele dopiero. Czekam na info z soboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 info z tygodnia.... ryby mało aktywne....tyle wiem....ale jak sam nie sprawdzę to się nie przekonam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 @Przemsol piszesz tak,bo pewnie chcesz być sam na wodzie... nie ma tak dobrze- też będę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 ale nie na mojej wodzie!!! bądź se na swojej... ale od mojego odcinka precz sio i w ogóle nie nada!!!...... poza tym.....po co na co i dlaczego......zimno, wiać będzie, może śniegiem prać..... pod kołderką w domu siedzieć, żony i kochanki obściskiwać.... wodę zostawcie starcom powykręcanym reumatyzmem i z oczami rybim śluzem zamglonymi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 no i ktoś urok rzucił.......zazdrośniki jedne.... jedno przyszczypanie gumy..... na cały dzień :/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 u mnie też 0 (słownie: ZERO)Juto łódka ląduje na przyczepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 no i ktoś urok rzucił.......zazdrośniki jedne.... jedno przyszczypanie gumy..... na cały dzień :/Miałem to samo- bida Panie bida,już wszystko wyłowiliście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 ryby były i to nawet całkiem sporo a i widać było też większe sztuki ale jeść to one dziś zdecydowanie nie chciały..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Czy my razem nie byliśmy na łódce przypadkiem..? Miałem to samo!Echo pokazuje,że ryby są, a ryby... ryby pokazują,że ich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 no aż tak dużej łodzi nie mam żebym dodatkowej załogi się nie doliczył......ale kto wie kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 To zalezy jakie atraktory przyjmujecie na tych lodkach.Ja planuje jutro,ale nie bardzo zachecacie i pogoda lekko na minusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 A ja tak żałowałem , niestety właśnie choroba mnie opuszcza i jutro też nie mogę jechać. Ale połamania życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 nie przyjeżdżajcie.... jest kiepsko, zimny wiatr, ciemno, echo w oczy razi.....ogólnie dziś możecie dać spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 nie przyjeżdżajcie.... jest kiepsko, zimny wiatr, ciemno, echo w oczy razi.....ogólnie dziś możecie dać spokój Ale za skarpą nie wieje przy Jadwisinie co,bo będę na Narew ruszał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi