Byniek Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 Cyprys a może sonar w torbie został i dlatego na ekranie robactwo było widać. brrr. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 ja dziś poddałem się o 13:30.... było równie "rewelacyjnie" jak wczoraj..... za to pogoda bajka to i kąpiących się widzieliśmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cometopudge Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 ja dziś poddałem się o 13:30.... było równie "rewelacyjnie" jak wczoraj..... za to pogoda bajka to i kąpiących się widzieliśmy Czytam i nie wierzę . My dziś zaliczyliśmy jeden z lepszych dni na zalewie. Po 4 szczupaki na głowę plus jeden przedstawiciel mętnookich ale wielkością nie powalił. Największy szczupak 76 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 To nie zaluje,ze odpuscilem,ale za tydzien wale,bo to juz koncowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 szczupaki mnie zupełnie nie interesują.... to i za nimi nie pływałem.... widziałem jak trole kilka szczupaków złowili to może i faktycznie dziś szczupakowy dzień był.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Wytrzymal ktos dzisiaj na zlewie i moze jeszcze polowil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Ktoś coś dziś na ZZ działa ,bo się za godzinę wybieram ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Piotrek i jak wyniki dzisiaj?Pogoda nie rozpieszczała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 z tego co wiem, ci którzy się zdecydowali mieli dziś szansę na kontakt z rybą.... ja tak samo jak wczoraj odpuściłem prysznic.... :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czirs Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Dzisiaj można było połowić Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Dzisiaj można było połowić Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu TapatalkaAle tylko dla wytrwałych była nagroda???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Piotrek i jak wyniki dzisiaj?Pogoda nie rozpieszczała A to już wiem kto Busterem pływa.Prysznica nie było,mój Pegazus 430 został w porcie,pływaliśmy wspólnika kabinówką(przechwycił mnie z portu 13),więc pełen komfort,kawka,herbatka,farelek gazowy,warunki buźka,pływaliśmy od 11 do 14.30,później serwis i dobranie śruby WKS Zegrze.Przy moście było dziś kilka łodzi,ale się zmyło no ja lubię jak nie ma tłoku,białorybu brak ,ale i tak gram w swoje miejsca(@cyprys19 wie jakie),efekt kopyto "mcdonald" 74cm szczupły,wspólnik lepszy,bo 69cm sandałek i kilka gum wróciło na pokład bez ogonów(nie miał dozbrojki).Potem test śruby na Skubiankę przelot,przy betonach na dołach mizernie z rybą na echu,ale już niedaleko w moim pewnym miejscu(@paawelek83 wie jakim),mała kanonada w ilości uciętych gum kolegi,musiał zmienić 6-eść,był również znów mocno zaskoczony potężną jakością przyponów firmy dragon,ale dałem mu swoje co sam robię,złapał jeszcze jednego szczupłego takiego koło 68cm.Współczuliśmy tylko kolegom w otwartopogładowych łódkach,ja pewno też na swoim Pegazusie bym miał jak pod prysznicem.Ogólnie w ten deszcz i przy spadającym ciśnieniu wynik,aż zdziwił.W tygodniu rano może powtórka i coś w weekend zadziałam,łódka do końca roku na wodzie bądź lodzie jak co sezon,może coś jeszcze się zadzieje,liczę na Narew i sprawdzian moich blach. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 No to w brew trendom spadajacego ciśnienia coś się dzisiaj na wodzie działo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Wiedziałem Manius ze z Ciebie twardy zawodnik , Tomek nie miał chęci pływać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Stereotypy są po to żeby je łamać,to taka moja dewiza,czasem łapię w miejscach,że nikt by tam nie chciał rzucić,dziś po prostu potrzebowałem tego wyjazdu jako odskoczni(mama w poniedziałek połamała dwie ręce i siostra dziś mnie zastąpiła z opieką,żebym mógł odetchnąć),wczoraj był wiatr i deszcz,a dziś sam deszcz mi nie przeszkadzał jak widziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 No to w brew trendom spadajacego ciśnienia coś się dzisiaj na wodzie działoJak idą mrozy to ciśnie nie ma większego znaczenia i jak ryba jest to gryzie,szczególnie dzień,dwa przed znacznym spadkiem temperatury. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Wczoraj bylo ciezko-mokro.Kombinezon nie dal rady,ale cos sie zlowilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Idzie mróz wiec pakują ile wlezie. W takich momentach cisnienie spada na drugi plan i to sie potwierdza juz kolejny raz. Brawo Wy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Ja też odpuściłem i oczywiście żal tyłek ściska ...gratuluje udanego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1121 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 panowie może wiecie gdzie na zalewie można jeszcze wynająć lòdź wędkarską? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybakaw Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Z tego co wiem to najdłużej co roku działa 13-tka w Zegrzu Południowym koło mostu drogowego. Zawsze kilka łódek zostawiali tam do pierwszego lodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Z tego co wiem to najdłużej co roku działa 13-tka w Zegrzu Południowym koło mostu drogowego. Zawsze kilka łódek zostawiali tam do pierwszego lodu.W trzynastce już nie ma od 2-3 tygodni niestety...Też chciałem wypożyczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek307 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 W Wierzbicy w weekend jeszcze dwie łódki były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Tak z ciekawości spytam ile takie wypożyczenie kosztuje i w jakich okresach jest mierzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 (edytowane) Tak z ciekawości spytam ile takie wypożyczenie kosztuje i w jakich okresach jest mierzoneok 20pln cena za dzień Edytowane 13 Grudnia 2016 przez paawelek83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi