Skocz do zawartości

ZEGRZE

HUNTER

Rekomendowane odpowiedzi

ja dziś poddałem się o 13:30.... było równie "rewelacyjnie" jak wczoraj..... za to pogoda bajka to i kąpiących się widzieliśmy :)

Czytam i nie wierzę . My dziś zaliczyliśmy jeden z lepszych dni na zalewie. Po 4 szczupaki na głowę plus jeden przedstawiciel mętnookich ale wielkością nie powalił. Największy szczupak 76 cm. 

Piotrek i jak wyniki dzisiaj?

Pogoda nie rozpieszczała :angry:

A to już wiem kto Busterem pływa.

Prysznica nie było,mój Pegazus 430 został w porcie,pływaliśmy wspólnika kabinówką(przechwycił mnie z portu 13),więc pełen komfort,kawka,herbatka,farelek gazowy,warunki buźka,pływaliśmy od 11 do 14.30,później serwis i dobranie śruby WKS Zegrze.

Przy moście było dziś kilka łodzi,ale się zmyło no ja lubię jak nie ma tłoku,białorybu brak ,ale i tak gram w swoje miejsca(@cyprys19 wie jakie),efekt kopyto "mcdonald" 74cm szczupły,wspólnik lepszy,bo 69cm sandałek i kilka gum wróciło na pokład bez ogonów(nie miał dozbrojki).Potem test śruby na Skubiankę przelot,przy betonach na  dołach mizernie z rybą na echu,ale już niedaleko w moim pewnym miejscu(@paawelek83 wie jakim),mała kanonada w ilości uciętych gum kolegi,musiał zmienić 6-eść,był również znów mocno zaskoczony potężną jakością przyponów firmy dragon,ale dałem mu swoje co sam robię,złapał jeszcze jednego szczupłego takiego koło 68cm.Współczuliśmy tylko kolegom w otwartopogładowych łódkach,ja pewno też na swoim Pegazusie bym miał jak pod prysznicem.Ogólnie w ten deszcz i przy spadającym ciśnieniu wynik,aż zdziwił.W tygodniu rano może powtórka i coś w weekend zadziałam,łódka do końca roku na wodzie bądź lodzie jak co sezon,może coś jeszcze się zadzieje,liczę na Narew i sprawdzian moich blach.

• Like 4

Stereotypy są po to żeby je łamać,to taka moja dewiza,czasem łapię w miejscach,że nikt by tam nie chciał rzucić,dziś po prostu potrzebowałem tego wyjazdu jako odskoczni(mama w poniedziałek połamała dwie ręce i siostra dziś mnie zastąpiła z opieką,żebym mógł odetchnąć),wczoraj był wiatr i deszcz,a dziś sam deszcz mi nie przeszkadzał jak widziałeś.