vako Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 (edytowane) Wczoraj byłem i zabawa była niezła. Ilościowo super ale rozmiar 20-25cm i trafił się ładny sumek i kilka szczupakow. Lubię tą wodę ale mało na niej jestem i wyniki marne Napisz coś o warunkach połowu. Głębokości, sposób łowienia, itp? O miejsce nie pytam, bo mnie nie interesuje, mam własne. Edytowane 6 Maja 2017 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 To masz własne miejsce, a nie masz własnego sposobu łowienia ? Nie rozumiem ???? Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 6 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 To masz własne miejsce, a nie masz własnego sposobu łowienia ? Nie rozumiem Wysłane z mojego HTC One przy użyciu TapatalkaI o to chodzi. to informacja dla mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tata Filipa Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Dzisiaj nawet nawet. Kilka okonków 20-25 cm, szczupaczek 55cm.a na kanale piknie bolki ganiają a leszcze szaleją w trawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Dzis od 6 rano na wodzie. Zawody kola nr 22. Najwieksze ryby zlowione w czasie zawodów to szczupak 66,68 cm jeden bolec ponad wymiar. Jeden gosc 21 okoni na troka zlowil od 18 cm do 27 cm. Reszta lodek pojedyncze okonie. Czyli bez rewelacji jak na tyle osob. Duzo plywania malo lowienie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Dzis od 6 rano na wodzie. Zawody kola nr 22. Najwieksze ryby zlowione w czasie zawodów to szczupak 66,68 cm jeden bolec ponad wymiar. Jeden gosc 21 okoni na troka zlowil od 18 cm do 27 cm. Reszta lodek pojedyncze okonie. Czyli bez rewelacji jak na tyle osob. Duzo plywania malo lowienie. Pozdrawiamnie zarybili wygłodzonymi szczupakami przed zawodami... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Tego nie wiem . Nie ingeruje w to. Mowie co widzialem przez 7 godzin plywania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Koniec języka za przewodnika. Zalewowe 40+ .PS. Nie ma to jak sprawdzone informacje. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Ubyła możliwość zwodowania łódki za mostem w Zegrzu, powstał tam plac budowy. Zaparkować też się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) Z tego co wiem to dla oszczędnych, jest nadal możliwość zwodowania łodzi w tym rejonie( na cyplu obok kościoła w Dzierżeninie):http://umap.openstreetmap.fr/en/map/jeziora-fmi_124365#16/52.5696/21.0960 Edytowane 8 Maja 2017 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Ubyła możliwość zwodowania łódki za mostem w Zegrzu, powstał tam plac budowy. Zaparkować też się nie da.Tez sie tam nie zwodowalem 2 maja.Qrestwo,bo chyba ta zaglownia zabierze caly plac i trzeba bedzie 30-50 zl.placic w przystani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Tez sie tam nie zwodowalem 2 maja.Qrestwo,bo chyba ta zaglownia zabierze caly plac i trzeba bedzie 30-50 zl.placic w przystani.Spokojnie. Budowa zwiazana jest z tematem budowy czy tez modernizacji kanalizacji Zegrza północnego wiec jak skończą to parking i slip znow powinny byc dostępne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Na jeziorach namierzyłem szczupaki na 8-10m, na Zegrzu za chiny w tym roku nie mogę trafić nic godnego zdjęcia. Na jakich głębokościach trafiacie większe szczupce w maju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Na jeziorach namierzyłem szczupaki na 8-10m, na Zegrzu za chiny w tym roku nie mogę trafić nic godnego zdjęcia. Na jakich głębokościach trafiacie większe szczupce w maju?Koło trzeciego filara od strony Serocka ,na głębokości 6m 23cm namierzyłem szczupaka 97,5cm ale za cholerę nie mogę go złowić....może Tobie się uda..? A tak na poważnie,to raczej stoją głęboko,bo z blatów łowione są drobne okonki i niewymiarowe szczupaczki.W sobotę były zawody,ale niestety szczupaków jak na lekarstwo,a raczej szczupaczków,bo były takie 50-65cm więc bidnie Panie , bidnie...-Próbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Sytuacja zmienia się na bieżąco. Na początku maja temperatura wody miała ok 8*C i ryby były głęboko po jesiennemu. Na blatach było pusto i trafiały się małolaty. Tydzień później (po ociepleniu) temperatura wody skoczyła do 15*C i te większe (pow. 70cm) zaczęły wychodzić na blaty. Jeśli szukasz metrówki, to znajdź sobie taki 2m blacik z zielem na którym jest syta stołówka, a obok niego 4-5m spad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Spokojnie. Budowa zwiazana jest z tematem budowy czy tez modernizacji kanalizacji Zegrza północnego wiec jak skończą to parking i slip znow powinny byc dostępne.Oj chyba to już koniec tego miejsca; tną drzewa na potęgę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 A jak się ma szlak żeglugowo - trollingowy ? ,słyszałem że " podziemie " działa i ma się nie źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Siemano W sobotę udało się zwodować łajbę. Niestety nic nie połowione. Na stole w "13" zameldowały się szczupaki, pełne ikry ale co zrobić. Wczoraj na dwóch jeden szczupak - 69cm przez osiem godzin łowienia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Siemano W sobotę udało się zwodować łajbę. Niestety nic nie połowione. Na stole w "13" zameldowały się szczupaki, pełne ikry ale co zrobić. Wczoraj na dwóch jeden szczupak - 69cm przez osiem godzin łowienia. Pozdrawiam...niestety mi dzisiaj kumpel z roboty pokazał szczupaka jego sąsiada z weekendu. Równiutkie 100cm, wypchane ikrą - Mamuśka zasmakowała karaska i dostała w łeb... Żal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Dla Ciebie Żal dla kogoś norma - nic z tym nie zrobisz, wszystko zgodne z prawem więc można sobie tylko pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Dzisiaj zawody firmowe. Na 20 osob 7 wymiarowych okoni. Najwiekszy 33cm. I jeden szczupak 54cm. Brania od 12 do 14. Poczatek dnia dwa boleniki 30cm. Jedna fajna ryba spieta przy lodzi. Motorowodniacy juz sa koszmarem. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Dzisiaj zawody firmowe. Na 20 osob 7 wymiarowych okoni. Najwiekszy 33cm. I jeden szczupak 54cm. Brania od 12 do 14. Poczatek dnia dwa boleniki 30cm. Jedna fajna ryba spieta przy lodzi. Motorowodniacy juz sa koszmarem. PozdrKoło 43? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Organizowane byly w 6 Wola. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Dramatyczne wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Dzis z tej samej stanicy organizowane byly zawody kola nr 22.. 16 osob startujacych w tym 5 osób nie klasyfikowanych !!!! Z pozostałych 11 osob pierwsze miejsce dwa szczupaki 68 oraz 59 (chyba) a potem to juz same okonki. Poza tym bardzo malo obiecujacy widok kolo wierzbicy przed mostem po lewej w rogu na oko okolo 500 metrow siatki!!! Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi