Skocz do zawartości

ZEGRZE

HUNTER

Rekomendowane odpowiedzi

Dzis z tej samej stanicy organizowane byly zawody kola nr 22.. 16 osob startujacych w tym 5 osób nie klasyfikowanych !!!! Z pozostałych 11 osob pierwsze miejsce dwa szczupaki 68 oraz 59 (chyba) a potem to juz same okonki. Poza tym bardzo malo obiecujacy widok kolo wierzbicy przed mostem po lewej w rogu na oko okolo 500 metrow siatki!!! Masakra

To rybacy mogą już nawet  odławiać w weekendy.

Edytowane przez 12maro

Rybacy mogą"wszystko" -nie wiesz o tym?

A Ty spróbuj nie wypełnić rejestru, to się z Tobą rozprawią...

Z tego co wiem rybacy mogą stawiać siaty we wtorki i czwartki, chyba że coś się zmieniło.

Tak czy siak warto zadzwonić do PSR albo Policji, jeśli siaty stoją nielegalnie to je zwiną.

Bazujac na ostatnich zawodach o których pisalem powyzej sprawa wygladala tak:

Wszystkie zlowione ryby zlokalizowane byly wzdłuż przybrzeżnych trzcin / kaczency i zostaly zlowione na obrotowki nr dwa i nr trzy oraz na obrotowki "LONG" wszelkie gumki / jigi / trok itp byly pernamentnie ignorowane.

Pozdrawiam

Tez nie mam i nie używam obrotowek. Kolega z łódki mnie poczestowal jednym DAM ' em nr 2 i id razu byly wyniki. Po splynieciu na stanice okazalo sie ze wszyscy lowili na obrotowki. Po tym dniu postanowiłem ze kupie kilka sztuk na ostatnia deske ratunku niech sobie tam na dnie leżą w torbie ????????

• Like 2

wpisy niemal posobne do tych z wątku Szwecja 2017  :P  :D  :D  :good:

Nie od dziś wiadomo, że Zegrze nosi zasłużoną nazwę "Małej Szwecji". 

Przepraszam - nie mogłem się powstrzymać...

Żarty żartami, ale mój znajomy ciągle mnie zaprasza na łowienie na Zegrzyńskim i bardzo zachwala rybność tego zbiornika, poważnie.

Jeśli zamiast troka użyjesz wirówek i woblerów lub wahadeł - to nie. Jeśli nadal będziesz się bawił gumkami to katastrofa murowana.

pogadamy po zawodach jak wyniki będą na ompzw ???? ps. W zeszlym roku szalu nie bylo a najwieksze okonie z sektorow padły na silikon choć nie na bocznym

Żarty żartami, ale mój znajomy ciągle mnie zaprasza na łowienie na Zegrzyńskim i bardzo zachwala rybność tego zbiornika, poważnie.

Może nie miał okazji wędkować w miejscu, gdzie rzeczywiście są ryby?

Tapatalknięte z komórki