12maro Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) Dzis z tej samej stanicy organizowane byly zawody kola nr 22.. 16 osob startujacych w tym 5 osób nie klasyfikowanych !!!! Z pozostałych 11 osob pierwsze miejsce dwa szczupaki 68 oraz 59 (chyba) a potem to juz same okonki. Poza tym bardzo malo obiecujacy widok kolo wierzbicy przed mostem po lewej w rogu na oko okolo 500 metrow siatki!!! MasakraTo rybacy mogą już nawet odławiać w weekendy. Edytowane 21 Maja 2017 przez 12maro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 U mnie dzisiaj ponownie zero w innej czesci zalewu. Jutro jak bedzie sila trzeci atak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 U mnie jedno okonisko ... może nawet miał wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 To rybacy mogą już nawet odławiać w weekendy.Rybacy mogą"wszystko" -nie wiesz o tym?A Ty spróbuj nie wypełnić rejestru, to się z Tobą rozprawią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Z dedykacją dla ostatnich 5 postów:https://www.youtube.com/watch?v=-yrPctsvmrE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Pływałem w piątek , od Serocka do pierwszej bojki za mostem. Potwierdzam to , że przed mostem w rogu niedaleko wypożyczalni stoją siaty, ba , przy mnie nawet je ściągali...Co do wyników to wpadł szczupaczek 60 cm, drugi prawie wymiarowy i 4 mizerne okonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinciu Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Ja w sobotę od rana do popołudnia od Serocka do Pogorzelca. Jeden szczupaczek +-50cm. Trzy okonki około 25 cm i kilka krótszych od małego palca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Wczoraj w Pogorzelcu złowiłem najmniejszego szczupaka w moim życiu. Miał może 20 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Rybacy mogą"wszystko" -nie wiesz o tym?A Ty spróbuj nie wypełnić rejestru, to się z Tobą rozprawią...Z tego co wiem rybacy mogą stawiać siaty we wtorki i czwartki, chyba że coś się zmieniło.Tak czy siak warto zadzwonić do PSR albo Policji, jeśli siaty stoją nielegalnie to je zwiną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinciu Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 No zgadza się. Siatki stawiają we wtorek i stoją do czwartku...W czwartek stawiają i stoją do wtorku. Jaki problem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 No zgadza się. Siatki stawiają we wtorek i stoją do czwartku...W czwartek stawiają i stoją do wtorku. Jaki problem?We wtorek i czwartek do 9:00 rano, muszą je zwinąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinciu Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Muszą...jednak rzeczywistość pokazuje w którym miejscu ciała mają przepisy i umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Muszą...jednak rzeczywistość pokazuje w którym miejscu ciała mają przepisy i umowy.Patrz post wyżej, call the police, albo PSR. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Witam Wczorajszy wyjazd zakończył się kompletną klapą - póki co 3:0 dla rybek z zalewu. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Bazujac na ostatnich zawodach o których pisalem powyzej sprawa wygladala tak: Wszystkie zlowione ryby zlokalizowane byly wzdłuż przybrzeżnych trzcin / kaczency i zostaly zlowione na obrotowki nr dwa i nr trzy oraz na obrotowki "LONG" wszelkie gumki / jigi / trok itp byly pernamentnie ignorowane. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 To może dlatego nic nie łowie bo nie używam takich przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Tez nie mam i nie używam obrotowek. Kolega z łódki mnie poczestowal jednym DAM ' em nr 2 i id razu byly wyniki. Po splynieciu na stanice okazalo sie ze wszyscy lowili na obrotowki. Po tym dniu postanowiłem ze kupie kilka sztuk na ostatnia deske ratunku niech sobie tam na dnie leżą w torbie ???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 znów na OM Zegrze będzie "sektorem śmierci" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 znów na OM Zegrze będzie "sektorem śmierci" Jeśli zamiast troka użyjesz wirówek i woblerów lub wahadeł - to nie. Jeśli nadal będziesz się bawił gumkami to katastrofa murowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 wpisy niemal posobne do tych z wątku Szwecja 2017 Nie od dziś wiadomo, że Zegrze nosi zasłużoną nazwę "Małej Szwecji". Przepraszam - nie mogłem się powstrzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 wpisy niemal posobne do tych z wątku Szwecja 2017 Nie od dziś wiadomo, że Zegrze nosi zasłużoną nazwę "Małej Szwecji". Przepraszam - nie mogłem się powstrzymać...Żarty żartami, ale mój znajomy ciągle mnie zaprasza na łowienie na Zegrzyńskim i bardzo zachwala rybność tego zbiornika, poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Majówka w okolicy mostu w Wierzbicy w tym roku dla mnie katastrofa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Jeśli zamiast troka użyjesz wirówek i woblerów lub wahadeł - to nie. Jeśli nadal będziesz się bawił gumkami to katastrofa murowana. pogadamy po zawodach jak wyniki będą na ompzw ???? ps. W zeszlym roku szalu nie bylo a najwieksze okonie z sektorow padły na silikon choć nie na bocznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Żarty żartami, ale mój znajomy ciągle mnie zaprasza na łowienie na Zegrzyńskim i bardzo zachwala rybność tego zbiornika, poważnie.Może nie miał okazji wędkować w miejscu, gdzie rzeczywiście są ryby? Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2017 Może nie miał okazji wędkować w miejscu, gdzie rzeczywiście są ryby? Tapatalknięte z komórkiCo go spotkam to wyciąga smartfona i pokazuje zdjęcia z naprawdę ładnymi rybami, przeważnie szczupakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi