slawek_2348 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Bo to jedyna ryba ,której spryt i smak mięsa pozwalają przeżyć w tej wodzie. To tak o tych rybach. smak raczej nie jest czynnikiem znacząco wpływającym na przeżywalność ryb w polskich wodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 (edytowane) smak raczej nie jest czynnikiem znacząco wpływającym na przeżywalność ryb w polskich wodach Jak był sandacz i szczupak to nikt nie myślał o okoniach ,jak zniknie okoń wezmą się za bolenia. Moim zdaniem ,chociaż nie tylko moim, Zegrze jest skazane na wymarcie. Edytowane 13 Sierpnia 2017 przez grzegorzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_deep Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 smak raczej nie jest czynnikiem znacząco wpływającym na przeżywalność ryb w polskich wodach Zgadza się smak nie jest ważny, zawsze można zmielić, doprawić i zrobić paprykarz albo kotlety . Mięso, mięso jest ważne no i podejście, że karta przecież musi się zwrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Ktoś po tym ZZ jeszcze pływa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Ktoś po tym ZZ jeszcze pływa ? Lato jest mało popularne. Ostatnio byłem "przewietrzyć" łajbę i dosyć pusto pod kątem łodzi wędkarskich. Odwrotnie proporcjonalnie do liczby Caringtonów na wodzie. 5:40 rano wyprzedzały mnie dwa skutery.... Jak żyć Ale w sobotę planuję rano się ruszyć, coby akumulator się podładował, bo ostatnio pompa zęzowa ma sporo pracy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Tak jak Daniel pisze. Byłem wczoraj, ale niewiele łowiłem. Dwa okonie i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robisum1 Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 W środę puściutko na wodzie kilka łódeczek- dosłownie cala woda moja i ładnie okonie skubały, nie zawsze wielkość sie liczy ilościowo zadowalająco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zegrze dziś wieczór 76cm, przyjechałem zabrać z łódki trochę gratów na mazury,przepalić silnik i rzucić parę razy,a tu taki cud. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinciu Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Szacuuun. Prawie jak szóstka w Totolotka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Z racji urlopu zrobiłem pierwszy w tym roku sandaczowy rekonesans na Zegrzu i przyzerowałem. Nawet jednego pstryk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Esox a gdzie pływałeś ? ostatnio bardzo dużo łodzi kręci się przy ujściu Bugu do Narwii i w tym końcowym odcinku Bugu. Jakie wyniki - nie mam pojęcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Esox a gdzie pływałeś ? ostatnio bardzo dużo łodzi kręci się przy ujściu Bugu do Narwii i w tym końcowym odcinku Bugu. Jakie wyniki - nie mam pojęcia.. Zerowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinciu Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Ja słyszałem w lipcu że ludzie spływali z kompletami sandacza z ujścia Bugu. Z ciekawości popłynąłem aby zobaczyć na własne oczy. Łodzi było tyle co samochodów pod biedronką na promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Ja słyszałem w lipcu że ludzie spływali z kompletami sandacza z ujścia Bugu. Z ciekawości popłynąłem aby zobaczyć na własne oczy. Łodzi było tyle co samochodów pod biedronką na promocji.Standardowo.I czasem coś złowi gdzie i wtedy jest święto ;-)Jak na Zegrzu Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zakaz trolla wplynal chyba na to ,ze czesciej jakis sumek melduje sie na jigowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Od mostu do zapory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Ktoś korzystał z ładnej pogody i popływał trochę ? Ktoś się wybiera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Ktoś korzystał z ładnej pogody i popływał trochę ? Ktoś się wybiera ? Jutro Puchar Zegrza więc od mostu do zapory tłok będzie ale próbować zawsze warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 1 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Tam to same zawodnicze okonie zostały ;-) Tapatalknięte z komórki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Tam to same zawodnicze okonie zostały ;-) Tapatalknięte z komórkiDanielu nie przesadzaj....Na 104 zawodników zostało złowionych 9 szczupaków i 3 bolenie- jak zwykle GRUBO! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 No to faktycznie "Grubo" [emoji33][emoji16][emoji16] Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) Danielu nie przesadzaj....Na 104 zawodników zostało złowionych 9 szczupaków i 3 bolenie- jak zwykle GRUBO!Rozweseliłeś mnie Dziękuję. Dziś byłem na wodzie - jak zwykle skończyło się na rzucaniu Wędka stestowana, nowe jerki też - ale tylko wizualnie fajnie pracują, bo niestety nie trafiłem na jednego z tych dziewięciu szczupaków...Muszę się szczerze przyznać, że sandaczowo to mój najgorszy sezon. Skupiając się na Zegrzu, złowiłem mniej ryb niż w swój pierwszy sandaczowy dzień na "normalnym" łowisku w Polsce...Coś czuję, że przystań będzie mi służyła tylko jako miejsce przechowywania łodzi i na bazę wypadową na rodzinne pływanie. Mam tak mało czasu na ryby, że szkoda mi go tracić na zegrzyńskie poszukiwanie jednej ryby na 200m2...Naprawdę wolę się zastanawiać na co skusić sandacza niż nad tym, czy akurat w promieniu 150 metrów jest choć jeden miarowy... Aaaaa kuźwa zapomniałem... Bo łowić, to trzeba umić... Edytowane 3 Września 2017 przez Dano^ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z@nder Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) Danielu nie przesadzaj....Na 104 zawodników zostało złowionych 9 szczupaków i 3 bolenie- jak zwykle GRUBO!???????????????????????????????????? - słowami tego nie idzie opisać. Edytowane 3 Września 2017 przez z@nder 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) Danielu ten film nic nie znaczy...bo przed mistrzostwami zarybili szczupakiem,aby nie było kompromitacji,a na dodatek wypasione,zarybieniowe szczupaki nie spadały po braniu,bo zachowywały się jak pęczek moczarki!Przed wczorajszymi zawodami niestety nie zarybili,bo to nie PZW organizowało.Na tym forum jest kolega ,który zdobył w tym roku mistrza okręgu Mazowieckiego (pozdrawiam Pawełku ) może się pokusi i opowie wszystkim jakie dostał nagrody za 1 miejsce.....żenada.Ja na prawdę chciałbym przegrywać zawody na tym zbiorniku umiejętnościami, a nie przypadkowymi rybami! Apeluję do szanownego związku, aby w końcu się OTRZĄSNĘLI i zadbali o tą wodę,bo zbiornik ma potencjał ,ale na tym się kończy... Edytowane 3 Września 2017 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) ale ja ten film to z ironią wrzuciłem....A "szanowny" związek ma Cię w doooopie.Teraz będę mało popularny - jak by tak wprowadzić całkowity no kil i to nie kaszubski, tylko taki prawdziwy - na Zegrzu, Bugu, Narwi itp.Dla wędkarzy i rybaków. Pozostawić samemu sobie, dokładnie tak jak przyroda sobie dawała radę wiele lat...Ech... Rozmarzyłem się... Edytowane 3 Września 2017 przez Dano^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi