Skocz do zawartości

ZEGRZE

HUNTER

Rekomendowane odpowiedzi

Dano zapomnij. To nie u nas. Tu każdy chce żreć ryby. Niektórzy mają przygotowane przepisy na cierniki w śmietanie - na czarną godzinę.

Widziałeś tego siwawego gentelmena dzisiaj na główce. Kwiat na sztandar.

BTW nie mijaliśmy się dzisiaj przy klatkach ??

Mijaliśmy :) Wpłynąłem kontrolnie, ale musiałem się zwijać za chwilę. Żona przyśpieszyła jeden temat,  a ja to w sumie wodę łódkę przyjechałem ogarnąć.

Skąd taki dobry typ? Mijałem sporo wędkarzy :) 

Edytowane przez Dano^
  • Like 1

Nie wiem - raz jest zagrodzony raz nie - gdzie sie slipuja wszyscy nie mam pojęcia

Można tutaj: https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1EXo8FBSm-2OySUuOWnN7DA5qF8I&hl=en&ll=52.47824022601745%2C20.977041848831277&z=16

Zdradliwa Zatoka.

Zapraszamy.

Edytowane przez Krzysztof_Sylena

Czasem mam wrażenie , że ten temat można zmienić na " mazowieckie narzekanie "... tylko ciągłe jęki ...

Ja pływałem w weekend , krótko po ok 3h ( wygonił nas deszcz a raczej brak odpowiedniego okrycia).

Widziałem jak ktoś na łodzi wyciągnął sandacza 67 cm.

Ja miałem dwa ładne pstryknięcia w tym po jednym z nich guma była ściągnięta z haka ...

Widać że coś się zaczyna dziać i chyba potrzeba odpowiednio dużo czasu przebywać na wodzie a wyniki pojawią się same .

Edytowane przez l.berlinski
  • Like 1

Jak dobrze sobie przypominam to na mistrzostwach Polski rozgrywanych na ZZ przez całe zawody kwiat wędkarstwa polskiego, same tuzy największe, mistrzowie kół i okręgów, asy nad asami nie złowili nawet jednego sandacza. A szczupaków to nałowili uuuu grubo, średnio jeden zawodnik złowił aż;) 0,3 szczupaka. To są oficjalne dane a nie informacje z magla. Nie narzekam podaję oficjalne dane od związku "bo łowić to trzeba umieć".

Koledzy chętnie udostępnią wyniki zawodów rozgrywanych na Zegrzu. Jechać na zawody i wrócić z zerem...no proszę jak można się tym chwalić.

• Like 8

Nikt normalny na zawodach nie nastawia się na Sandacza - jak wpadnie to z czystego przypadku jako przyłów.

.

Na Zegrzu Wyniki jakie są takie są, sieci są, mięsiarze są, nadmiaru ryb nie ma ale do porzygu się czyta narzekania jak to źle itd i to osób które nic nie robią w kierunku by coś się zmieniło. Nikt nie zmusza nikogo do wędkowania na ZZ. W całym kraju jest źle z drobnymi wyjątkami ale do czasu. Z czasem i w miejscach gdzie jest w miarę normalnie pojawią się sieci itd. O kłusownikach nie wspominając bo już tam są. Mówi się o zmianach w PZW a super zmiany w tym roku przyszły z Ministerstwa więc już zaprzestańcie w kółko pier......ić o zmianach i narzekać. nikt nie chce tego czytać

Zgadzam się nikt na zawodach nie nastawia się na sandacza. Pytanie dlaczego. ^^

Kto narzeka? Nie lukrujemy, opisujemy stan faktyczny. Dziki dobrze że wspomniałeś o sieciach bo nieraz odnoszę wrażenie że za stan naszych wód obwinia się jedynie wędkarzy.

Edytowane przez Pinciu
  • Like 3