BOB1 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Ja to tak odebrałem i "ubawiłem" się po pachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackfury Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Cyprys ja w tym sezonie zacząłem "głosować nogami". Bo szczęscie mnie kompletnie opuściło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackfury Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Dano zapomnij. To nie u nas. Tu każdy chce żreć ryby. Niektórzy mają przygotowane przepisy na cierniki w śmietanie - na czarną godzinę.Widziałeś tego siwawego gentelmena dzisiaj na główce. Kwiat na sztandar.BTW nie mijaliśmy się dzisiaj przy klatkach ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) Dano zapomnij. To nie u nas. Tu każdy chce żreć ryby. Niektórzy mają przygotowane przepisy na cierniki w śmietanie - na czarną godzinę.Widziałeś tego siwawego gentelmena dzisiaj na główce. Kwiat na sztandar.BTW nie mijaliśmy się dzisiaj przy klatkach ??Mijaliśmy Wpłynąłem kontrolnie, ale musiałem się zwijać za chwilę. Żona przyśpieszyła jeden temat, a ja to w sumie wodę łódkę przyjechałem ogarnąć.Skąd taki dobry typ? Mijałem sporo wędkarzy Edytowane 3 Września 2017 przez Dano^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackfury Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Miło poznać. Taka intuicja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Parę lat temu, jak była przyducha na Bugu i Zalewue, był dobry moment żeby wprowadzić ograniczenia. Nawet na rok.Teraz już nic z tego nie będzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Miło poznać. Taka intuicja Normalny wędkarz ;- Zwolni, odmachnie ;-) Rzadkość na Zegrzu...Wzajemnie Tapatalknięte z komórki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 3 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Cześć, Cóż propaganda na wysokim poziomie samozadowolenia. Nie dość że łowić to trza umić to jeszcze jaki mądry sposób punktowania i młodzież jaka zdolna no po prostu mazowieckie morze pełne ryb. Tomek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybens Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Siemanko, Doszly mnie plotki że dziki slip za mostem w Zegrzu Południowym został zagrodzony czy moze ktoś potwierdzić te informację? Jeśli tak sie stało to gdzie wodujecie teraz łódki? Rybens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Tak to prawda - docelowo wszystkie slipy maja byc platne a wodowanie mozliwe tylko w stanicach bez mozliwosci wodowania samowolnie lodzi na ZZ. Edytowane 4 Września 2017 przez dziki1916 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybens Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 A czy wiesz od kiedy to zagrodzili i gdzie cała brac sie teraz przeniosła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Nie wiem - raz jest zagrodzony raz nie - gdzie sie slipuja wszyscy nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof_Sylena Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Nie wiem - raz jest zagrodzony raz nie - gdzie sie slipuja wszyscy nie mam pojęciaMożna tutaj: https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1EXo8FBSm-2OySUuOWnN7DA5qF8I&hl=en&ll=52.47824022601745%2C20.977041848831277&z=16Zdradliwa Zatoka.Zapraszamy. Edytowane 4 Września 2017 przez Krzysztof_Sylena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 4 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Póki obecny Prezes ZOM pozostanie na swoim stanowisku, dopóty nic się nie zmieni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) Jak najbardziej jeste za żeby płacić za wszystkie slipy. Ryb w naszym mazowieckim eldorado dużo, PZW dba, pilnuje, rybostan bogaty, to niewypada niepłacić. Edytowane 5 Września 2017 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Póki obecny Prezes ZOM pozostanie na swoim stanowisku, dopóty nic się nie zmieni. Pogadać sobie można a od lat nic z tego nie wynika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Bo zamiast gadac trzeba dzialac. Ale gadanie i bicie piany jest latwiejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Tak to prawda - docelowo wszystkie slipy maja byc platne a wodowanie mozliwe tylko w stanicach bez mozliwosci wodowania samowolnie lodzi na ZZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Tak to prawda - docelowo wszystkie slipy maja byc platne a wodowanie mozliwe tylko w stanicach bez mozliwosci wodowania samowolnie lodzi na ZZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Z innej beczki. Ciekaw jestem jak bardzo potrafi "rozbujać" się Zegrze. Z jakiej wysokości falami przyszło Wam się spotkać na zalewie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) Czasem mam wrażenie , że ten temat można zmienić na " mazowieckie narzekanie "... tylko ciągłe jęki ...Ja pływałem w weekend , krótko po ok 3h ( wygonił nas deszcz a raczej brak odpowiedniego okrycia).Widziałem jak ktoś na łodzi wyciągnął sandacza 67 cm.Ja miałem dwa ładne pstryknięcia w tym po jednym z nich guma była ściągnięta z haka ...Widać że coś się zaczyna dziać i chyba potrzeba odpowiednio dużo czasu przebywać na wodzie a wyniki pojawią się same . Edytowane 5 Września 2017 przez l.berlinski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinciu Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Jak dobrze sobie przypominam to na mistrzostwach Polski rozgrywanych na ZZ przez całe zawody kwiat wędkarstwa polskiego, same tuzy największe, mistrzowie kół i okręgów, asy nad asami nie złowili nawet jednego sandacza. A szczupaków to nałowili uuuu grubo, średnio jeden zawodnik złowił aż 0,3 szczupaka. To są oficjalne dane a nie informacje z magla. Nie narzekam podaję oficjalne dane od związku "bo łowić to trzeba umieć".Koledzy chętnie udostępnią wyniki zawodów rozgrywanych na Zegrzu. Jechać na zawody i wrócić z zerem...no proszę jak można się tym chwalić. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Pozamykają slipy to pontonów przybędzie. Pompeczka i dmuchamy na brzegu. Pewnie zaraz też podniosą ceny wynajmu łódek z "13-tki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dziki1916 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Nikt normalny na zawodach nie nastawia się na Sandacza - jak wpadnie to z czystego przypadku jako przyłów.. Na Zegrzu Wyniki jakie są takie są, sieci są, mięsiarze są, nadmiaru ryb nie ma ale do porzygu się czyta narzekania jak to źle itd i to osób które nic nie robią w kierunku by coś się zmieniło. Nikt nie zmusza nikogo do wędkowania na ZZ. W całym kraju jest źle z drobnymi wyjątkami ale do czasu. Z czasem i w miejscach gdzie jest w miarę normalnie pojawią się sieci itd. O kłusownikach nie wspominając bo już tam są. Mówi się o zmianach w PZW a super zmiany w tym roku przyszły z Ministerstwa więc już zaprzestańcie w kółko pier......ić o zmianach i narzekać. nikt nie chce tego czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinciu Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 (edytowane) Zgadzam się nikt na zawodach nie nastawia się na sandacza. Pytanie dlaczego. ^^Kto narzeka? Nie lukrujemy, opisujemy stan faktyczny. Dziki dobrze że wspomniałeś o sieciach bo nieraz odnoszę wrażenie że za stan naszych wód obwinia się jedynie wędkarzy. Edytowane 5 Września 2017 przez Pinciu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi