Dano-G Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 (edytowane) Taka pustynia a ludzie lowia i lowia i lowia i konca nie widacPrzestań.... Błagam.... Ryba zeszła na zimowisko i wreszcie coś sie ruszyło.A normalnie jest zwykła pizda.Gówno nie łowisko... Sam nie lowisz tak jak inni w sezonie Tapatalknięte z komórki Edytowane 19 Października 2017 przez Dano^ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 No to teraz będzie eldorado:"Prezes D.Ziemiecki poinformował, że władze F.I.P.S. ed zwróciły się z propozycją zorganizowania przez PZW w 2018 r., Spinningowych Mistrzostw Świata z łodzi. Chęć organizowania mistrzostw zgłosiły Okręg PZW w Olsztynie i Okręg Mazowiecki. Po rozpatrzeniu zgłoszeń, Główny Kapitanat Sportowy zarekomendował Okręg Mazowiecki jako organizatora. Prezydium podjęło uchwałę o wyrażeniu woli na organizację Mistrzostw Świata w spinningu z łodzi oraz zaproponowania władzom F.I.P.S., Okręgu Mazowieckiego jako organizatora zawodów na Zalewie Zegrzyńskim." 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 No to teraz będzie eldorado:"Prezes D.Ziemiecki poinformował, że władze F.I.P.S. ed zwróciły się z propozycją zorganizowania przez PZW w 2018 r., Spinningowych Mistrzostw Świata z łodzi. Chęć organizowania mistrzostw zgłosiły Okręg PZW w Olsztynie i Okręg Mazowiecki. Po rozpatrzeniu zgłoszeń, Główny Kapitanat Sportowy zarekomendował Okręg Mazowiecki jako organizatora. Prezydium podjęło uchwałę o wyrażeniu woli na organizację Mistrzostw Świata w spinningu z łodzi oraz zaproponowania władzom F.I.P.S., Okręgu Mazowieckiego jako organizatora zawodów na Zalewie Zegrzyńskim."Przynajmniej jest szansa na grube zarybienie tuż przed zawodami ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Przynajmniej jest szansa na grube zarybienie tuż przed zawodami To w obecnej chwili nic pewnego. Zamiana Ziemeckiego na Rudnika, może spowodować, że to PZW Olsztyn będzie robił te MŚ. Informacja jest o uchwale prezydium PZW(tzw. ścisłego zarządu), anie całego zarządu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Jak tam weekend na Zegrzu? Ja w sobotę pływałem za okoniem i dawno już nie miałem tak słabego dnia. Łódek sporo. Ktoś coś połowił? Ten kto zagląda na fb widział ze w ostatnim czasie sporo informacji o kradzieżach . Wcześniej cały zestaw z przyczepą a teraz silnik yamaha 20hp z 4-ki w Zegrzu. W innym wątku dot. Ubezpieczenia łodzi wyczytałem ze to marina jest odpowiedzialna za kradzieże i do niej zwracamy się po odszkodowanie. Jak to jest z z zegrzyńskimi portami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Wczoraj kilka osób pływało i z tego co wiem jakieś pojedyncze okonie złowili-ogólnie bardzo słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 tiaaaa.Zegrze w ten weekend raczej służyło do rekreacji niż uprawiania wędkarstwa. Ten kto postawił na czerpanie przyjemności z pięknej pogody miał wspaniały weekend a Ci co nastawili się na grubą rybę przeżyli weekend pełen rozczarowań.Ot taka to moja opinia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto25 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 potwierdzam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Tez sie wczoraj nastawilem,ze bedzie sie dzialo i dupa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 (edytowane) A ja byłem wczoraj w tytułowym Zegrzu i nie narzekam. Pogoda super ryby współpracowały, było całkiem fajnie. Skończyło się na 7 szczupłych na łódkę (z tym że gabaryt nieco nikczemny max 60cm, brań było więcej) a było co robić. Szczególnie jak jedno białe bydle podpłynęło ukradkiem i zaczęło bez pytania o zgodę, wyżerać pozostawione wiktuały na ławce. Dodatkowo po jakimś czasie ten celebryta przyprowadził swoją rodzinkę i domagał się ponownego wsparcia.Naliczyłem w zasięgu wzroku 32 łodzie. Edytowane 6 Listopada 2017 przez vako 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) Byłem wczoraj, pogoda piękna, +2°, całkowite zachmurzenie, cały dzień deszczyk. Udało się przechytrzyć tylko jednego pajka. 77 cm. Edytowane 14 Listopada 2017 przez adasio 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Z trola ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Cóż to za pytanie - jest zakaz trola na wodach OM... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 I jeszcze z ubiegłej niedzieli + info"http://www.pzw13.pl/Zawody-Spinningowe/Puchar-Prezesa-2017-i-GPX5.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 (edytowane) Z trola ?Z ręki, trollować nie wolno. Edytowane 15 Listopada 2017 przez adasio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cometopudge Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 W tygodniu trollingują wszystkie leśne dziadki na wodzie. Zakaz jest średnio respektowany przez bardzo mizerne kontrole. Ostatnio SSR pływało chwała za to ale jednostka tej szybkości nie jest w stanie dorwać pseudo trollingowca na gorącym uczynku . Jedynie przez lornetkę można mieć podejrzenia . Odnośnie ryb, jestem często na wodzie i kto umie ten łowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Ciekawy jest też trolling z żywcem. Dwie bombki zarzucone i ciągają na wiosłach. Niestety rozmowa jak człowiek z człowiekiem nie skutkuje. Dopiero parę chu...ów i przejazd po zestawach przynoszą efekt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Właśnie...wczoraj przy moście w Wierzbicy widzialem faceta z dziwnymi zestawami...dwie wędki zarzucone jakby wertykalnie pod łodzią (brak spławików) i wahlowanie wiosełkami co jakiś czas. Jak się nazywa ta metoda bo pierwszy raz to widzę przyznam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 To sie nazywa na Janusza. Rzucasz zestaw i palisz frana ze nie wiesz o co chodzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro 123 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 To co opisujecie wędkarze starszej daty nazywają ,, połów na dorożkę '' czyli zywiec , martwa rybka , system spławikowy i pływanie z tak zarzuconym zestawem , okolice Dzierzelina i wyspa na Narwi przodują w tym zakazanym sposobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulos1 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 i co najgorsze to podobno skuteczna metoda - bynajmniej na Wierzbicy.Kilka regularnych mandatów zakończyło by ten proceder, ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 W tym roku kończy się mój 24 sezon na Narwi, pomiędzy Dzierżeninem a Serockiem.Odkąd pamiętam ci sami ludzie ciągają na wiosłach żywce. Z tego co widzę nie ma żadnej siły która to zmieni. Nie bronię ich, jedynie stwierzam fakty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Nie przejmuj się wieczni nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Nie przejmuj się wieczni nie są.Wychowali już następne pokolenie prawdziwków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 O w mordę tego nie brałem pod uwagę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi