adasio Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Ma. Zerknij najpierw do zezwolenia, a potem do RAPR.Chodzi co o ten pkt7. Obowiązkiem wędkarza jest opuszczenie łowiska, jeśli rozgrywane mają być na nim zawody sportowe. Organizator zawodów musi posiadać pisemne zezwolenie uprawnionego do rybactwa w obwodzie rybackim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 (edytowane) Jakby nie napuscili to co by tam powoli na zawodach;).....A nie słyszałeś jeszcze, że wpuścili 100 metrowych szczupaków i 5 ton trochę mniejszych. Jak połowią to zawsze będzie można to sobie jakoś wytłumaczyć Edytowane 28 Września 2018 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 .....A nie słyszałeś jeszcze, że wpuścili 100 metrowych szczupaków i 5 ton trochę mniejszych. Jak połowią to zawsze będzie można to sobie jakoś wytłumaczyć Twój sarkazm jest bezpodstawny, za to pytanie kolegi jak najbardziej zasadne. Nie od dziś wiadomo, że przed większymi zawodami PZW wpuszcza tony miarowych szczupaków, bo inaczej byłoby tak dramatycznie że więcej zawodów by na Zegrzu nie było.Nadal powtarzam każdemu, kto broni Zegrza - pojedź Kolego na łowiska gdzie są ryby i sam pojmiesz co to Zegrze... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 (edytowane) Twój sarkazm jest bezpodstawny, za to pytanie kolegi jak najbardziej zasadne. Nie od dziś wiadomo, że przed większymi zawodami PZW wpuszcza tony miarowych szczupaków, bo inaczej byłoby tak dramatycznie że więcej zawodów by na Zegrzu nie było.Nadal powtarzam każdemu, kto broni Zegrza - pojedź Kolego na łowiska gdzie są ryby i sam pojmiesz co to Zegrze...W związku ze swoimi pytaniami dysponujesz jakimiś żelaznymi faktami, dowodami na to co sugerujesz, czy też swą wiedzę opierasz na teoretycznych domniemaniach snutych przez nieudolną opozycję?Ostatnie zarybienia"https://kolo6wola.ompzw.pl/galeria/zarybianie-sandacz-i-wegorzTaki tam kwiatek:https://ompzw.pl/news/sieci-klusownicze-udaremnione Edytowane 28 Września 2018 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 (edytowane) Mariusz, ale Ty tak poważnie?Dobra to z mojej strony koniec tematu Edytowane 28 Września 2018 przez Dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Mariusz, ale Ty tak poważnie?Dobra to z mojej strony koniec tematu No ja też zażartowałem Danielu. Luz .Tymczasem wyniki z pierwszego dnia()http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/2983/cms/szablony/23102/pliki/iii_mistrzostwa_polski_teamow_w_wedkarstwie_spinningowym___i_tura.pdf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 No ja też zażartowałem Danielu. Luz .Tymczasem wyniki z pierwszego dnia()http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/2983/cms/szablony/23102/pliki/iii_mistrzostwa_polski_teamow_w_wedkarstwie_spinningowym___i_tura.pdfNo powalające Ilość złowionych szczupaków robi wrażenie, ale szacun dla tych z pierwszych miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 W porównaniu do poprzednich zawodów ogólnopolskich to Szczupaków złowiono całkiem sporo. Najdłuższy Okoń prawie 38cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Usuńcie z netu te wyniki, bo jak je zobaczą chłopaki z Perch Pro to na bank kolejna edycja odbędzie się na Zegrzu, a nikomu nie jest tam potrzebna jeszcze większa presja. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 (edytowane) Jakby ktoś dalej chciał śledzić możliwie na bieżąco wyniki zawodów, to można znaleźć je tu:http://www.pzw.org.pl/gpximp/cms/23102/teamowe_mp_2018 Edytowane 29 Września 2018 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 (edytowane) No proszę jak obrodziło są i 90-ki. A nie mówiłem, prawie jak na Dadaju.Dziwi mnie słaba forma Maćka Żejmo. Myślałem że tu znów zaszaleje ale pod jego łowienie dobrze będzie dopiero za 2 tygodnie.Ps. Jakby ktoś miał słabą pamięć:http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/2983/cms/szablony/23389/pliki/mpteam_ii_mistrzostwa_polski_teamow_2017___all.pdf Edytowane 29 Września 2018 przez vako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Co znaczy pod jego łowienie ?Pan Litwiński Rajmund też mnie zastanawia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 A mnie zastanawia jesienny szczupak 96 cm i 3 kg wagi (nic nie suponuję/sugeruję), po prostu taka bardziej belona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Dziwi mnie słaba forma Maćka Żejmo. Co znaczy pod jego łowienie ?Pan Litwiński Rajmund też mnie zastanawia ...Hmmm A może podeszli do sprawy zwyczajnie bardziej "towarzysko" Wtedy znacznie trudniej się łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 A skąd wiesz o wadze ? Pkt liczy się z długości . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 A mnie zastanawia jesienny szczupak 96 cm i 3 kg wagi (nic nie suponuję/sugeruję), po prostu taka bardziej belona Na żywej rybie wagi się nie liczy, tylko długość. Przynajmniej w spinningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2018 Ślepy jestem i ilość punktów "łyknąłem" jako wagę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 http://www.pzw.org.pl/pliki/prezentacje/2983/cms/szablony/23102/pliki/teamowe_mpw_wedkarstwie_spinningowym_28_30_wrzesien_2018_r___statystyka.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Fajnie ze 90 jakies padly. Jak widac po wynikach z Sandaczem kiepsko ale....mysle ze raczej prawie 100% nie nastawialo sie na ten gatunek. Gratulacje dla zwyciezcow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Biorąc pod uwagę, że startowało tam 200 osób to wyniki mizerne...Statystycznie nawet jeden szczupak na osobę na 3 dni nie padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Biorąc pod uwagę, że startowało tam 200 osób to wyniki mizerne...Statystycznie nawet jeden szczupak na osobę na 3 dni nie padłStatystycznie to 20 osad(40 osó nawet nie próbowało łowić szczupaków, bo nastawili się wyłącznie na okonie. Najlepsza osada łowiąca w ten sposób zajęła 36 miejsce w generalce. Gdyby zawody organizowano koło 15 września wówczas okoniarze byliby na topie. W sumie to dobrze, że wygrywali Ci co łowili grubo i duże ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Statystycznie wychodzi ... 2 okonie dziennie na wędkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Może by się tak pokusić o porównanie do wyników teamowych z Turawy? [emoji23] PozdrawiamDaniel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Ktoś się wybiera na Gunki Tour ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Galeria z zawodów:https://ompzw.pl/galeria/iii-mistrzostwa-polski-teamow-w-dyscyplinie-spinningowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi