Skocz do zawartości

ZEGRZE

HUNTER

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli zajmuje się 44 miejsce na ponad 60 ekip, to jest to najbardziej właściwa odpowiedź.

Vako przynajmniej w 2 rundach zapunktowaliśmy. Nie każdemu teamowi było to dane. Nie każdy traktuje zawody na maxa. Dla mnie to odpoczynek.

W przyszłym roku też startuję we wszystkich rundach. Będziesz miał okazję śledzić moją "rywalizację" :-)

Ciagle Panowie Madralujecie a poziom waszej hipokryzji osiagnal maksimum.

"W Zawodach Startuje dla przyjemnosci na zbiorniku gdzie twierdze ze nie ma ryb tylko siatki i jeszcze place 1000zl za Startowe" lepszy jestes niz Lem.

Lem był hipokrytą? Myślałem, że pisarzem...

Znajdź Kolego w Polsce wody gdzie faktycznie ryb można połowić do przysłowiowego bólu.

Skoro jest kiepsko, to i na tych kiepskich wodach rozgrywa sie zawody, skoro są chętni.

Wygrywają zazwyczaj ci co mają szybsze łodzie, lepiej znają dany zbiornik. Ale - i to cała frajda zawodów wędkarskich - nikt nie jest 100% faworytem zawsze i wszędzie.

A często bywa tak, ze można by zrobić losowanie miejsc przed zawodami i nie tracić czasu ...

Dlaczego startuję? Lubię atmosferę zawodów, chociaż zazwyczaj "robię tłum". A każda złowiona rybka która daje punkty cieszy bardzo gdy w wodzie pusto.

Prześledź proszę wyniki zawodów - gdzie i kiedy jest to rzeczywista rywalizacja, a gdzie decyduje szczęście...

Edytowane przez eRKa
  • Like 1