ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 (edytowane) Wydzwonione Pułapka ustawiona legalnie przez PZW - we wtorek bedzie podnoszona. Pzdr Edytowane 1 Maja 2021 przez ŻoliborzFishingTeam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Cześć, u mnie dziś tylko kilka okonków i mikro leszczyk. Znowu nie umiałem i nie widziałem żeby ktoś umiał? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterson Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Byłem 1 maja i na zero , kogo nie pytałem to tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 10 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2021 Ano właśnie. Pewnie też nie umiecie, albo z tej Narwi, co ich tyle tam wpuścili jeszcze do mostu niedopłynełyTomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterson Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Wczoraj 6 godzin na płytkiej i głębokiej wodzie , gumy , jerki , woblery , jaskółki i bez dotknięcia. Chyba trzeba zakończyć wędkowanie na tym zbiorniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Nie umiecie, kolega znajomego złapał w zeszłym roku szczupaka 56cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterson Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Nie umiecie, kolega znajomego złapał w zeszłym roku szczupaka 56cm Nie pisz tak oficjalnie bo zaraz bedzie 200 łódek na zegrzu hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Nie pisz tak oficjalnie bo zaraz bedzie 200 łódek na zegrzu hehe...Dokładnie ! Jeszcze nam z Siemianówki najazd zaraz zrobią i wytrzebią nam te legendarne zegrzyńskie kolosy ! :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinciu Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 (edytowane) Nie umiecie, kolega znajomego złapał w zeszłym roku szczupaka 56cm Można? Można!No i co malkontenci. Nie ma ryb?Gratuluję.Ale muszę przyznać że zazdroszczę znajomości z takim kolegą... Edytowane 14 Maja 2021 przez Pinciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Można? Można!No i co malkontenci. Nie ma ryb?Gratuluję.Ale muszę przyznać że zazdroszczę znajomości z takim kolegą...Do tej pory się nie chwaliłem bo i po co , nie moja ryba. W zeszłym roku kolega pod koniec maja (20-25)złowił ok. 60 cm szczupaka. Ciekawostka ,ryba była w trakcie tarła ,złowiona na przynętę ok. 3 cm, był też duży, piękny czarny zed. z tego samego miejsca ,były też fajne okonie. . Niestety w tym roku ,jak już co nie którzy wiedzą ,w tym miejscu stało ponad 200 m siaty. pzw Czyli można! no nie można qła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinciu Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 No i co malkontenci? Dwa szczupaki w dwa lata. A mówią, że ryb nie ma. Przestańcie się chwalić bo Szwedzi gotowi nam drugi potop zgotować. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 (edytowane) Juz macie mokre klawiatury od swoich madrosci?Nie pasuje to zostancie przed monitorami w swoich domach albo wybierzcie inna wode skoro ta jest taka tragiczna. Edytowane 15 Maja 2021 przez ŻoliborzFishingTeam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Juz macie mokre klawiatury od swoich madrosci?Nie pasuje to zostancie przed monitorami w swoich domach albo wybierzcie inna wode skoro ta jest taka tragiczna.Jest gdzieś w regulaminie forum zakaz wyrażania opinii na temat zadobności zbiorników wodnych i siat rybackich? Może sam wybierz inną wodę, skoro to eldorado zapewne nie stanowi dla Ciebie wędkarskiego wyzwania? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinciu Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Juz macie mokre klawiatury od swoich madrosci?Nie pasuje to zostancie przed monitorami w swoich domach albo wybierzcie inna wode skoro ta jest taka tragiczna.Tak się głupio składa, że czasami wybieram inne wody i o dziwo okazuje się, że jednak coś tam potrafię , wracam nad Zegrze i znowu nic nie umiem, a kiedyś umiałem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 (edytowane) Stanowi wyzwanie jak kazda woda i eldoradem nie jest - pytanie do Was - co daja kolejne wpisy na temat stanu rybnego tej wody ? Co daje kolejna pseudoszydera? Nic. Edytowane 15 Maja 2021 przez ŻoliborzFishingTeam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Stanowi wyzwanie jak kazda woda i eldoradem nie jest - pytanie do Was - co daja kolejne wpisy na temat stanu rybnego tej wody ? Co daje kolejna pseudoszydera?Nic.Daje tyle by ludzie na darmo pieniędzy i czasu nie marnowali na tę wodę. Chyba proste co nie ? Co można zrobić dla tej wody ?Dopóty, dopóki jest zarządzana przez organizację mającą w nazwie "wędkarski" to nic. Tak my wędkarze mamy też swoje za uszami, ale z 500m siaty jeszcze żadna ryba nie wygrała.Jam mam nad ZZ 20min drogi samochodem. Mimo że na 13-ce mam łódkę ( z przyzwyczajenia ) na rybach byłem tylko raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinciu Opublikowano 15 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Stanowi wyzwanie jak kazda woda i eldoradem nie jest - pytanie do Was - co daja kolejne wpisy na temat stanu rybnego tej wody ? Co daje kolejna pseudoszydera?Nic.Pytanie do Ciebie. Co daje pisanie z poziomu mentora. Co daje Ci pisanie, że Zegrze to nie jest eldorado i strofowanie innych jak żartują z zaklinania rzeczywistości. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qamil Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Wczorajsze zdjęcie ze skleposmażalni PZW w Wierzbicy, jak widać dla OM PZW boleń jest już rybą handlową, godzina ok. 14, więc tylko boleń na tablicy się ostał. ***** om pzw. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 skleposmażalni PZW w Wierzbicy Skleposmażalnia PZW :D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Tak się głupio składa, że czasami wybieram inne wody i o dziwo okazuje się, że jednak coś tam potrafię , wracam nad Zegrze i znowu nic nie umiem, a kiedyś umiałem. Te zdanie powinno być wyryte na ścianie budynku PZW na Twardej jeśli się nie mylę .Od kilku lat nie łowie białej ryby jeśli już to dla towarzystwa stawiam federka lub grunt z rosówkami .Uwielbiałem łowić na przegruntowany spławik leszcze i klenie w Bugu ale już nie łowie bo ile dni można się patrzeć na nieruchomy spławik . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Tak się jakoś dziwnie składa że i etatowi pracownicy PZW opuścili ten wątek choć pamiętam czasy gdy ich tu było pełno ! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Arak Opublikowano 26 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2021 Szkoda że głów nie opuścili 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Dzis od 8 do 16 klepanie na zz. Ujscie rzadzy az po most w Zegrzu. Szukałem na wodzie 1-4 metry. Machalem przeważnie na grubo za szczupłym. Nawet brania z kolegą nie zaliczyliśmy. No kiepski dzień... nie widziałem aby ktoś coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 A mnie się udało dziś po południu, przez 2 godz złapać 3 małe szczupaczki i z 15 okonków. Ale ja byłem na super rybnej wodzie czyli jedna z warszawskich śródmiejskich kałużTomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 A mnie się udało dziś po południu, przez 2 godz złapać 3 małe szczupaczki i z 15 okonków. Ale ja byłem na super rybnej wodzie czyli jedna z warszawskich śródmiejskich kałużTomekNo ale Tomek... Ty to Mistrz jesteś! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi