wobo Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Chyba troszkę Ciebie ponosi w tych wyliczeniach. Przecież limit drapieżnika to 1szt./doba i miej chociaż jedno B R A N I E na dzień powodzenia na Narwi w okolicach Pułtusk-Zapora,a przy białorybie dostałem kolki. Ale tam... To teoria. Ponieważ ryby zostały już złowione i zjedzone. Zgodnie z limitem. W piotrkowskim jest 2 szt i 15 okoni i do woli sumów... W opolskim jest chyba 50 szt rocznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Jestem tylko ciekaw jak i czy organizatorzy(PZW) zawodów międzynarodowych będą komentować wyniki z ZZ z października 2021.Ściągną siatki choć na czas zawodów-.... jeszcze niemiec ze szwedem się zaplącze i będzie konflikt międzynarodowy.Jakoś nie mogę sobie wyobrazić łowiących najlepszych wędkarzy na paproszki aby cokolwiek złowić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Sieciowe intelekta, rzeczywistością brzydzą się.. To on, to oni są zawsze winni - to nie ja!.. psze pana. Jak bum cyk cyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Ja jestem pewien, że woda zostanie obficie zarybiona przed zawodami... a po zawodach siaty i wędzarnie w ruch.Planować urlopy po zawodach, połowimy do bólu przez może tydzień i znów wszystko wróci do normy. Takie jest moje zdanie. Pożyjemy zobaczymy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinciu Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 (edytowane) Sieciowe intelekta, rzeczywistością brzydzą się.. To on, to oni są zawsze winni - to nie ja!.. psze pana. Jak bum cyk cyk Sławomirze. Możemy dyskutować kto bardziej winny. Czy to wędkarze, czy kormorany czy rybacy czy kłusownicy. To jest temat jakby wtórny i zastępczy a dyskusja jest jałowa. Sedno sprawy leży gdzie indziej. Problemem jest powolne systematyczne niszczenie wód którymi opiekuje się PZW. Gdyby ryby były nikt by nie zrzucał winy na kormorany czy kłusowników. Dobry gospodarz nie zastanawia się latami dlaczego mu plony niszczeją. Wprowadza takie środki które są skuteczne, nie oszukuje sam siebie bo z oszukiwania samego siebie chleba mieć nie będzie. PZW działa zupełnie inaczej niż dobry gospodarz bo nie żyje z owoców swojej pracy. To jest problem. Ptaszki ćwierkają że niedługo PZW straci większość wód na których zarządza. Nie łudzę się oczywiście że będzie lepiej. Edytowane 30 Czerwca 2021 przez Pinciu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 A ja tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Polski Związek Wędkarski - nasze własne stowarzyszenie.. do którego nie dorośliśmy. Prócz gówniarskiego obsrywania, ma się rozumieć.. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinciu Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Naród wspaniały, tylko ludzie kurwy. Polski Związek Wędkarski - nasze własne stowarzyszenie.. do którego nie dorośliśmy. Prócz gówniarskiego obsrywania, ma się rozumieć..Jakbym się cofnął o pół wieku. Na zjazdach jedynie słusznej partii bredzili, że społeczeństwo nie dorosło do "dobrodziejstw" jakie oferowała PZPR. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drakmen Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Nie dorośliśmy do logicznego myślenia i wyciągania wniosków.Najprostsze, co możemy zrobić i najłatwiejsze dla każdego z nas, to wypuszczanie wszystkich drapieżników. Wiem, wiem pisane już milion razy-NIE REALNE! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolec Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Wejdzie polityka jak w PZŁ i będzie pozamiatane, w PZW jest dziesięć razy więcej kasy, niż tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Nie dorośliśmy do logicznego myślenia i wyciągania wniosków.Najprostsze, co możemy zrobić i najłatwiejsze dla każdego z nas, to wypuszczanie wszystkich drapieżników.Wiem, wiem pisane już milion razy-NIE REALNE!Kilka razy podnosiłem temat że limity są za wysokie. I zasadniczo ciiiszaaaaa... Więc widać nastawienie do wypuszczania... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Cześć, temat Zegrza ożył, niestety znowu w dyspucie a nie zdjęciami. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 (edytowane) ............... są i zdjęcia tylko takie Edytowane 1 Lipca 2021 przez JG39 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Polski Związek Wędkarski - nasze własne stowarzyszenie.. do którego nie dorośliśmy. Prócz gówniarskiego obsrywania, ma się rozumieć..Niektórzy to niezmiennie w bajkowym śnie pozostają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 6 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Polski Związek Wędkarski - nasze własne stowarzyszenie.. do którego nie dorośliśmy. Prócz gówniarskiego obsrywania, ma się rozumieć.. Sławku, nie żartuj proszę . My nie dorośliśmy ? Podnieśmy jeszcze stawki opłat rocznych i przeprośmy ich , że o coś pytamy.Miłego dnia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Mam zamiar wędkarsko i rodzinnie popływać na Zegrzu .Szukam dobrego miejsca do wodowania , parking dla samochodu i żeby można było zjeść obiad . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Mam zamiar wędkarsko i rodzinnie popływać na Zegrzu .Szukam dobrego miejsca do wodowania , parking dla samochodu i żeby można było zjeść obiad .Ośrodek PZW Wierzbica. Zwodujesz, zaparkujesz i smaczną rybkę z zalewu zjesz. Nawet na wynos w słoikach zakupisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 22 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 Szukaj koło hotelu 500. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 23 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2021 Dzięki . Wierzbica nawet mi pasuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Witam. Macie jakieś info od kiedy jak długo i na jakim odcinku będzie obowiązywał zakaz połowu z łodzi w związku z zawodami? Jakoś nie mogę się dokopać do tej informacji. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 W związku z jakimi zawodami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 W wędkarstwie spinningowym .Słyszałem że od Kacic do zapory i jakiś długi okres ale to tylko ze słyszenia od wędkarza z przepływającej obok drugiej łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Mistrzostwa Świata są odwołane, a na żadne inne zawody nikt Tobie wody w tym roku nie zamknie,bądź spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 (edytowane) To pewne info że odwołane ?Jak z nim rozmawiałem to podobno w jego kole słyszał o zamknięciu w zeszłą środę. Edytowane 27 Września 2021 przez JG39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Zakaz wędkowania mogą wprowadzić tylko dla zawodników, tym bardziej, że to komercja. Na grand prix polski nikt nie zabrania za wyjątkiem zawodników, to tutaj mogą Cię w d... pocałować ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi