Skocz do zawartości

ZEGRZE

HUNTER

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie, niestety tych ""nie - gamoni " jest dużo więcej .

:ph34r: Oprawiają w domu. 

Nie mam najmniejszych wątpliwości, że taki proceder ma miejsce. W ogóle pomijam kwestię beretowania ryb na tym, bądź co bądź, ubogim łowisku... Ale jeśli już ktoś ma parcie na rybie mięso, to niech przynajmniej trzyma się regulaminu i zachowa pozory dbania o wodę. 

Edytowane przez MaleX
  • Like 1

• 2 tygodnie później...

Nie nic nie dosypywali.

Masz problem że ryby jednak są?

Czy za mało i za małe?

Spokojnie... po co nerwy. Nie mam żadnego problemu. Bardzo się cieszę. Przed laty były plotki, lub fakty o dodatkowych zarybieniach przed zawodami, więc z przymrużeniem oka pytam. Chciałbym napisać że wynik szczupakowy super.. ale zaraz ktoś inny napisze że nie.. gdyż tyle załóg itd. Dla mnie bardzo miłe wyniki pod względem szczupaka, super !

Wyniki naprawdę super!

Okazuje się że mamy do czynienia z jedną z lepszych wód w Polsce, bo takich wyników chyba nikt się nie spodziewał.

Wytłumaczcie mi tylko co dzieje się z tymi rybami przez całe lato?

Przecież na czerwcowej okręgówce szczupak 48cm i dwa okonie dają podium, a dzisiaj pewnie 60-te miejsce!

• Like 1

Wyniki naprawdę super!

Okazuje się że mamy do czynienia z jedną z lepszych wód w Polsce, bo takich wyników chyba nikt się nie spodziewał.

Wytłumaczcie mi tylko co dzieje się z tymi rybami przez całe lato?

Przecież na czerwcowej okręgówce szczupak 48cm i dwa okonie dają podium, a dzisiaj pewnie 60-te miejsce!

W lecie to zbiornik rekreacyjny skutery motorowki itd - moze to ma wplyw?

Przy wymiarze 45 wynik nie wygląda na niezwykle spektakularny. Drobnego szczupaczka zawsze było sporo (w tym wymiarze nawet latem można złowić kilka ryb na głowę), nie ma też co porównywać z jakimiś zawodami kół itp., bo to z reguły spotkania towarzyskie i nieco inna liga wędkarska ;). No i czas rozgrywania zawodów też ma znaczenie.

• Like 1