MGOR Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 nie przeszkadza Wam ogrom jachtów, jachcików, motorówek, łódek, pontonów i innych pływających żagli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 @MGOR jakbys mial taką załoge to nic by Ci nie przeszkadzało <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 WitajcieDawno nie pisałem, bo i w sumie nie było bardzo o czym. Łódź w stoczni ja chory i zapracowany na zmianę, znów przegapiłem start sezonu obiecywane mocne wejście w nowy sezon jakiś mocny start pokrzyżowany przez czynniki nie wędkarskie. W sobotę jak wspomniała Kasia zwodowałem swego prototypa, próba napędu wyszła na 4 zostało tylko ją tylko ochrzcić wędkarsko, by odczarować z pecha który prześladował ją od momentu projektu....W niedziele wyjazd na wariata bo meteo nieciekawe a i samopoczucie podłe więc najpierw wzmocnienie i na przystań. Rano jak wypłynęliśmy sumy krążyły w łowisku niestety... nie tym razem. Po kilku kółkach szczuplutki i coś tam jeszcze. Potem piękny sandacz, istne cudo, które Kasia potraktowała w pierwszej chwili jak zaczep, który mimo że nie miałem kija w ręku mnie nie oszukał. Nie wspomniała z wrodzonej delikatności że podbieranie tego ryba sam osobiście sp..... rękawice mam na lewą dłoń a niestety nie jest ona jeszcze w pełni sprawna problemy mam czasem z czuciem, efekt - nie zdołałem objąć wystarczająco mocno grubego karku ryby wyślizgnął mi się. Nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało, smutne gdy czuje się własną niemoc. Myślę że z każdym dniem będzie lepiej przecież Zegrze mnie leczy ze wszelkich dolegliwości, więc NA RYBY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 11 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 @MGOR czasem fakt jest gęsto na ZZ wtedy trzeba nieźle sie nakombinować by potrolować, ale w końcu nie pływa się od wczoraj. Faktem jest że w niedzielę nie było wielkiego ruchu na zbiorniku głównym, bywało już gęściej i też się łowiło.oby tylko mieć czas i zdrowie , a reszta to kwestia pływania pływania i jeszcze raz pływania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Gratulacje Może coś się ruszy - ja w ub. weekend miałem 1,5kg sandaczyka i takiegoż szczupaka.Tak, sumy ruszyły - trafiona została już 30-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micoona Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Witam @Mario jesli Ty trafiłeś 30-tke to ja chciałabym o tym poczytać a najlepiej zdjęcie zobaczyć Dzis koło południa robię sobie w pracy wagary.Przyjezdza po mnie Hunter, pakuje w autko, kierujemy sie na ZZ, wsiadamy do łódki i fiuuuuuuuuuuu tyle nas widzieli. Wieczorem sie odnajdziemy, ale najpierw wędkarska przygoda ))) Trzymajcie kciuki. Tym razem mam aparat, moze bedzie co pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 No micoon'a zrób ładne zdjęcia ... napisz kilka zdań i powiesimy na stronę. Zachęcam PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Niestety, nie ja Ale chyba się dzisiaj spotkamy - także zrywam się z pracy i atakujemy z Markiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 u mnie jeszcze sytuacja niejasna. Niby mam dzień wolny ale siedze w pracy przebieram nogami i niewiadomo o której wyjdę. tak to już jest same przeszkody, jak człowiek mógłby i chciałby połowić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 i nie pojechałem robota mnie docisnęła..... WYBACZCIE MI CI KTÓRYCH ZAWIODŁEM..... TAKIE TO UMAWIANIE SIĘ ZATYRANYM FACETEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micoona Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Niestety. Jestem bardzo zawiedziona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 13 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 dziś kolejny piekny dzień i wielka niewiadoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Wczoraj 2 szczupki - jeden ponadwymiarowy. Kumpel mial 2 ładne ryby, ale spadły zanim je zobaczyliśmy Wreszcie trochę powiało - było czym oddychać Niestety, woda w Zalewie ma 28-29 stopni, co raczej nie sprzyja żerowaniu drapieżników (oprócz suma) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Niestety, woda w Zalewie ma 28-29 stopni, co raczej nie sprzyja żerowaniu drapieżników (oprócz suma) Tak przy okazji - często jeździ ze mną rodzina. Czy woda w zalewie jest ok jeśli chodzi o kąpiel? Byliśmy nad Narwią i wydawało się, że tak. Jak wygląda to niżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 W niedzielę zażyłem kąpieli na środku zbiornika teraz oglądam skórę i nie widzę nic niepokojącego.@ HunterJakiś znak szczególny Twojej jednostki ?Pozd. Jans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Nie próbowałem, ale dzikie tłumy kąpiących się w Ryni, Białobrzegach, Nieporęcie, Zegrzu, na Bugu czy ujściu Rządzy wskazują, że chyba jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 13 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 @JARISmoja jednostka to ma relingi kotwicę z przodu i jest napędzana yamahą 15h lub mocnym evinrudem z napisem 25 (ale ma więcej ze swoich 550 ccm)kadłub będzie nosił naswę la Maitress Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 choć niebo nie sprzyja eskapadom,pakuję majdan i jadę na miejscówkę ,nabyłem w końcu normalny młynek do jerkowania i mam w planach ostry trening mass marauderem w krzakach,już zacieram rączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 tak trzymaj AdasioZazdroszczę Ci wolnego czasu... ja go niestety nie mam więc nie łowię, albo bardzo mało.powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 ja teraz miałem nadmiar wolnego czasu,niestety o rybkach mogłem zapomnieć nabawiłem sie zapalenia tchawicy,upały+zimne browarki dlatego chcę odbic w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 A czy cos gryzlo w ubiegly weekend na Zalewie Z.? Bo na dolnej Narwi w Modlinie owszem i to dosc gesto, ale nic wielkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Nie byłem, ale rozmawiałem z kilkoma osobami i fajerwerków nie było... Tym razem Modlin chyba górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Wczoraj z @Friko przetroliwaliśmy trochę ZZ - łowiliśmy od 5.00 do 10.30.Efektem były moje 2 ponad 2kg leszcze (jeden 'za kapotę', ale drugi z kotwicami woblera w pysku), duży okoń i sandaczyk Pawła oraz 3 ryby spięte przeze mnie.I ogromna przyjemność z wyprawy o takiej porze - zero motorówek i żaglówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 w czwartek odwiedziłem swoją stanicę z kolegą i udało nam się połowić kilkadziesiąt okoni a na koniec wyprawy kolega dostał bolka 60cm a ja szczupaczka 55,może wyniki nie powalają na kolana ale najważniejsze że spędziliśmy czas nad wodą z wędeczką w ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi