mario Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 @krzysiekPopłynęliśmy w stronę zapory, późno już było (wystartowaliśmy o 14.00...). Może dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Ok. 14.00 to ja już jadłem w domu pierwsze śniadanie Skoro po południu też biorą, to już chyba wiem co będę robił w ten piątek... Nagle poczułem się zmęczony i potrzebny mi krótki urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUNTER Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 zazdraszczam Kolegom wolnego czasu i zdrowiau mnie ani jednego ani drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 No no MARIO no no noooo - normalnie strach sie bać GRATULUJĘ ZDOBYCZY I KOMPADRE NA ŁAJBIE PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Piotrek, nie marudź, tylko pakuj graty i marsz na ryby <_< A to wolne - to chyba wezmę w środę - ciśnienie rośnie i pogoda się stabilizuje... Żal nie pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 A to wolne - to chyba wezmę w środę - ciśnienie rośnie i pogoda się stabilizuje... Żal nie pojechać. Dobrze, że wziął dzisiaj wolne O szczegółach z pewnością sam napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 A to wolne - to chyba wezmę w środę - ciśnienie rośnie i pogoda się stabilizuje... Żal nie pojechać. Dobrze, że wziął dzisiaj wolne O szczegółach z pewnością sam napisze Sam jestem ciekawy,jutro ja walczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 No to z pewnością połowisz! To rosnące ciśnienie to coś wspaniałego. Dziś zaliczyłem przyzwoity nadkomplet - 62, 79, 55, 60, 58 (w kolejności złowienia).Pierwsze trzy zażarły między 7 a 9.15, a kolejne dwa między 13.30 a 14. W środku dnia nic się nie działo - być może dlatego, że wahnęło się ciśnienie. Największy prześlicznie chodził, chyba najładniej z tegorocznych szczupaków. Miałem pancerny sprzęt, ale był delikatnie zahaczony, więc zabawa była przednia – zasuwał jak łódź podwodna. Woda jest zimna (o 1-2 stopnie niższa niż zwykle na początku października) i bardzo klarowna. Ryby też stoją nieco głębiej niż w zeszłym roku. Szczupłe żerowały intensywnie, ale ostrożnie. Tylko jeden głęboko zassał przynętę (nawiasem mówiąc standardową, a nie jakiegoś mikro-wypierdka). Musiały stać przy samym dnie – prawie wszystkie miały pijaweczki. Niestety, przez cały dzień byłem sam, więc zdjęcia marniutkie… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Na WKS-ie zaczyna się coroczny konkurs pt. zdążyć przed pierwszym” (listopada). Obawiam się, że tym dobrym ludziom bardziej zależy na sumach niż sandaczach, bo dobre, sandaczowe miejscówki od przystani „Polonez” do zapory świecą pustkami… Dodam jeszcze, że przez cały dzień nie widziałem ani jednego patrolu policji. Ot, takie nasze lokalne bagienko… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 A to wolne - to chyba wezmę w środę - ciśnienie rośnie i pogoda się stabilizuje... Żal nie pojechać. Dobrze, że wziął dzisiaj wolne O szczegółach z pewnością sam napisze Sam jestem ciekawy,jutro ja walczę My z @Friko atakujemy w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 To napiszcie coś, bo ja wypływam w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Psiakrew, no i nie wytrzymałem - jutro też będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Ha, spotkamy się zatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Ja już po, niestety bez rewelacji, ale coś tam się przyplątało . Niestety telefon jest nieodzownym narzędziem, numer 226036860(policja wodna) jest wybierany przez ze mnie niemal za każdym pobytem nad tą piękną wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 Koniec końców zaliczyłem dziś również pięć szczupłych, niestety śledzie - od 50 do 60cm. Brały rano i po południu, generalnie nieco płycej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 @krzysiekmiło było poznać szkoda ze przez pol dnia byla glownie walka z zywiolem a nie lowienie, wyniki moglyby byc lepsze. Z @mariem zaliczylismy w koncu pierwszy (!) trolling na ZZ w sezonie 2008 i uparlismy sie na sandacza, ale skonczylo sie na jednym przezroczystym z reki pod wieczor A to szczupaczek ktory sie nam uwiesil: Do zobaczenia nad woda, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Friko,Mnie również Dzień faktycznie - średni, ale za to wieczór mieliśmy prześliczny A na sandacze to chyba będziemy musieli jeszcze troszkę poczekać. Na konkretne szczupłe też – myślę, że tak do pierwszych solidnych przymrozków. Ale Twój zębaty widzę – niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Dzisiaj z kolegą około 11 h biczowaliśmy wodę pływając małym pontonikiem. Koniecznie chcieliśmy złowić sandacza. Niestety nie mieliśmy nawet pstryka Zastanawialismy się jak było u innych. U was tez tak kiepsko dzisiaj??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 W taką pogodę jak wczoraj czy dziś w październiku można zapomnieć o sandaczach na ZZ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Próbowaliśmy też za szczupakiem i okoniem ale nędza a żadna z obserwowanych przez nas ekip nie miała ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 W taką pogodę jak wczoraj czy dziś w październiku można zapomnieć o sandaczach na ZZ... Krzychu u nas to samo na południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 nie wiem jak tam u was było ale ja dzisiaj <niedziela, właśnie wruciłem 2 godziny jazdy a kilometrów 50> na zegrzu widziałem parę ładnych sandaczy, a drobne pukały mi w gumę prawie cały czas ze trzech nawet takich 30aków udało mi się wyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbas12 Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Ja byłem w sobote i nie było tak strasznie. Dwa sandacze ok. 45 i 60 cm. Cały czas coś skubało. Oprócz tego trafiliśmy trochę młodzieży 6 sandaczyków i 3 sumiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 No i startując w M.P miałem okazję zapoznać się z Waszą wodą...w sumie nic specjalnego nie połowiłem ( ponad wymiarowe kaczorki i okonie ),na uwagę zasługuje jedynie okoń na całe 37cm ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Przejezdzałem rankiem niedzielnym przez most. Wpadłem na stanice oblukac co i jak.Pogadałem chwilke z sedzia. Zawody były na zywej rybie Patu poprawiłes lokate ostatniego dnia? A czy utrzymał pozycje i wygrał T. K.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi