Martin77 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Dzięki za podzielenie się wrażeniami. Pływał ktoś w okolicach mostu w Zegrzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Sobota rano - jak zwykle nic. Popłynęliśmy do zapory i z powrotem. Gościu który wypływał razem z nami, według relacji przystaniowego, przy moście w 3 rzucie uhaczył suma ze 20 kilo i gdyby mu nie pomogli z innej łódki z osęką poszedłby mu z gumą. Gościu wrócił do przystani i z sumem pojechał do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Wtorek 18.08Pierwsza wyprawa w tym roku na zalew.Po wypłynięciu z przystani wędkujemy w okolicach serocka.Widzę gościa przy brzegu jak zmaga się z wędką i rybą, krzyczy o pomoc. Pomagam podebrać sumca 180cm, typ ma jeszcze jednego na sznurze przywiązanego do burty9 około 100cm). Zapewnia że wypuści tego większego.Niestety po przypłynięciu do przystani dowiaduję się że zabił obydwie ryby Mi udaję się tego dnia złowić dwie sztuki 65cm i 88cm... Zamieszczam fotki mojej większej kijanki i zabitego 180cm zgodnie z regulaminem nie publikujemy zdjęć ryb zabitych, gratuluję złowionego i wypuszczonego suma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Szkoda tak pięknych ryb ten gości pewnie miał z 170 cm to jego też w lep następnym razem <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario11 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 w sobotę w trzynastce też oprawiali okaz, który na moje oko miał ze 170 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Trochę je wytarmosiła przyducha to i żerują, szkoda... Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Wtorek 18.08 Widzę gościa przy brzegu jak zmaga się z wędką i rybą, krzyczy o pomoc. Pomagam podebrać sumca 180cm, typ ma jeszcze jednego na sznurze przywiązanego do burty9 około 100cm). Zapewnia że wypuści tego większego.Niestety po przypłynięciu do przystani dowiaduję się że zabił obydwie ryby Pazerność ludzka nie zna granic ,typowy przykład mięsiarza.To i tak zbyt delikatne słowo...ale cóż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Okręg wycofał zakaz połowów sieciowych na Zegrzu. Rybacy mogą łowić dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 No to zaczną nadrabiać straty.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Okręg wycofał zakaz połowów sieciowych na Zegrzu. Rybacy mogą łowić dalej! haha... później bedą płakać że nie mają co łowić. normalnie NO COMMENT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Generalnie mało mnie obchodzi Zegrze, ale ze az na tyle, by juz nigdy nie zapłacic składki w tym zacofanym okregu i macierzystym kole na ,,Rybakach ,,. ADIJOS dziadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Ja tam cały czas namawiam do bojkotu betonowych okręgów.Osobiście opłaty robię od dawna w ciechanowskim.W tym roku z lenistwa i w pośpiechu zapłaciłem w mazowieckim, ale wyrzuty sumienia mam cały czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziwny73 Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Witam Zalewowych Mistrzów . Dla podtrzymania wątku :1. 23.08 - Szczupak 64 cm2. 08.09 - Sandacz 60 cm3. 11.09 - Szczupak 66 cmWszystko na trolling z opadu nawet domniemanego brania. Szczupaczek ładnie ubarwiony, ale do regulaminowego minimum sporo mu brakuje. Gratuluję jednak, bo na ZZ takie rybki to juz cos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Ładne rybki połapałeś.Ja dzisiaj byłem i rzeczywiście metoda opadu daje zerowe rezultaty.Z trola natomiast zaliczyłem garbusa ok 30cm i okołowymiarowego szczupaka.Wszystko C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Chciałem dodac ze wypływaliśmy z szóstki w Serocku,pływaliśmy od 6rano do 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek307 Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Wczoraj od rana do 14 pływaliśmy z kumplem po zalewie.Z trola nic nie złowiliśmy, za to na spina na algę złowiłem szczupaka 82 cm.I widziałem złowionego na żywca suma 170 cm na szczęście amnestionowano go. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Są takie ekipy (ze dwie - trzy), która amnestionują z założenia. Widać trafiłeś na jedną z nich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papoot Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Witam,czy ostatnimi czasy bardziej zasadne jest trałowanie starego koryta, czy brzegów zielsk? Chodzi mi o cofkę (okolice Dzierżenina). Z góry dziękuję za podzielenie się spostrzeżeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 A co masz na myśli pisząc 'trałowanie'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 A co masz na myśli pisząc 'trałowanie'? Pewnie trolling Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 O tej porze roku szczupak przeważnie stoi płytko lub bardzo płytko. Z okoniem i sandaczem bywa róznie. Ale w okolicach Dzierżenina nie łowiłem od kilku lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Witam, czy ostatnimi czasy bardziej zasadne jest trałowanie starego koryta, czy brzegów zielsk? Chodzi mi o cofkę (okolice Dzierżenina).Jezeli Dzierzenin to juz Narew a nie Zalew, to trolowac tam nie wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Racja... Zakaz od mostu w Wierzbicy w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papoot Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Przez trałowanie rozumiałem czesanie wody wabikami w ogóle. O trolu raczej nie pomyślałem, jako że będę zdany wyłącznie na napęd moich wątłych ramion. W zasadzie otrzymałem odpowiedź, za co bardzo dziękuję. Przy okazji dowiedziałem się, że tam nie można trolować. Fakt, nie łowiłem na ZZ z pięć lat, tym niemniej to ograniczenie znajdowało się poza moją percepcją. A jak wiadomo, ignorancja juris nocet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Literalnie to na samym Zalewie mozesz trolowac za dodatkowa oplata roczna 200zl. Ale na Narwi juz nie. Taki myk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi