Friko Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Z tego co wiem to dodatkowej opłaty już nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Nie ma od początku 2009. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 to jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Sieci wróciły!Uchwałą z 30 września zarząd okręgu mazowieckiego PZW przywrócił dotychczasowe (sprzed przyduchy) zasady połowów sieciowych na Zegrzu. Przyduchę uważa się za niebyłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Panowie, byl ktos z Was w ten weekend? Dzis pewnie niewielu, bo chyba glowe by urwało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziwny73 Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Witam Zalewowych Mistrzów na ZZ byłem ostatnio 15.09 - szczupak 46 z trola i 25.09 - sandacz 46 z opadu i sumek 62 z trolaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Dziwny, widze, że chyba tylko Ty coś łowisz Zauważyłeś jeszcze jakieś łódki na których cos łowili? Dzięki, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Kilka okonków zawsze da się wydłubać... Poza tym wieje pustką. Zobaczymy po pierwszych przymrozkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Trafiają się szczupaczki ale z reguły kurdupelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Szkoda że nie piszecie nic o sandaczach Czyżby sezon na Zegrzu z głowy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 w niedzielę były zawody, złowiono kilkadziesiąt okoni w okolicach 20 cm, to chyba wszystko co pływa w Zegrzu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Oooo..., to tak, jak my dwaj w sobotę... Pytanie tylko, czy było to kilkadziesiąt - bliżej 20-30, czy bliżej 100 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Kwasik, dzięki za info. Miałem zamiar wreszcie się wybrac w niedziele ale przyznam że takie wieści trochę dołują... Ciekawe czy coś się dzieje pod wieczór (?) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Myślę, że tak, tzn. ściemnia się A tak na poważnie - myślę, ze nie warto wypływać przed pierwszym przymrozkiem. Ale to już niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Pewnie masz rację, słyszałem że już od wtorku chyba się zaczną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papoot Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Czy wspomniane nastanie pierwszych przymrozków powinno skłonić do poszukiwania ryb w innych miejscach? Na spadach starego koryta rzeki, dajmy na to? Czy - Waszym zdaniem - drapieżcy dalej będą siedzieć w zielskach, tylko chętniej napełniać kałduny? Jeżeli to ma jakieś znaczenie, to pytam o Pogorzelec. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 W.g. mnie to ciężko powiedzieć. Ja łowiłem nie raz późną jesienią w okolicach Wierzbicy i szczupak siedział na płytkiej wodzie... To już właściwie Narew i inny typ łowiska więc ciężko jest tu cokolwiek porównywać. Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Sobota i niedziela we dwóch po kilka godzin poniżej mostu w Zegrzu od północnej strony (mniej wiało). Brat złowił w sobotę i w niedzielę po sandaczu (na koguta i gumę), ten w niedzielę krótki. Mnie, mimo pstryknięć, nic nie udało się zaciąć, natomiast chyba podhaczyłem tołpygę, bo po wyciągnięciu kotwicy ciągnęła nas pod prąd i wiatr z 5 minut i się wyhaczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Kolega byl w sobote i zlapal ponad 20 krótkich szczuplych, ale w tym jeden mial 80cm. Tyle ze nie na samym zalewie, a w Dzierzeninie, z zielska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiex Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Z zielska tzn, jak głębokiej wody? Na gumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Trzeba się wodowac w Wierzbicy, na Rybakach studnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Panowie, ja tez potwierdzam ta studnię. Byłem w niedzielę od 12:00 do 18:00. Mimo dobrej w.g. mnie pogody, tylko jedno (!) branie na gumę i to nawet nie w opadzie Wynik - sandacz 62 cm. Tak z ciekawostek, to widziałem dużo łódek łowiących sumy na żywca przy pomocy kwoka. Na jednej padły przy mnie 3, nie były za duże ale nie widziałem żeby wypuszczali... Pozdr! M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Jeśli chodzi o studnię, to jest lepiej niż całe lato, przynajmniej coś pstryka w przynęty.A propos kwoka: we wrześniu obserwowałem faceta łowiącego na żywca z kwokiem, to nieprawdopodobnie skuteczny sposób. Woził (nieregulaminowo) jednego sumka na agrafce przy łódce i przy mnie miał branie drugiego, który mu się odchaczył. Żywiec powinien być zabroniony, a z kwokiem na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Kurcze, ja akurat nie miałem żadnego typowego pstryknięcia w opadzie (!?) To gdzie Wyście łowili??? W dołach stoi dużo leszcza, bo często miałem ocierki, ale sandacza jakby wymyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Już pisałem gdzie. Kombinowaliśmy klasycznie na spadach, jak sądzę na skraju nurtu przed zalaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi