mario11 Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Chyba? No właśnie od kiedy: ogólny przepis jest, że jak pierwszy lub ostatni dzień zakazu przypada w dzień świąteczny to o te dni wolno dłużej łowić? ten ogolny przepis dotyczy chyba okresów ochronnych dla poszczególnych gatunków a nie obrębów ochronnychale może się mylę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Info dla tych co wątpią w działania PSR Warszawa KLIKNIJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ja w zeszłym roku upolowałem tylko jedną siatę, a w tym - żadnej, bo na razie rzadko troluję. Ale zobaczymy, co przyniesie końcówka sezonu. Im bliżej lodu, tym mniej łodzi na wodzie, a im mniej łodzi, tym łatwiej kłusować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Jak widać,warto pomagać PSR,jak nie my, to kto inny zgłosi,że siata w wodzie. Komendant Posterunku PSR Warszawa - Artur Stolarskitel. kom. 502 076 194 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rmario73 Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam Jak tam wyniki na zalewie czy w grudniu można łowić z łodzi na zalewie cz to już z koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Przy moście w Zegrzu zawsze w weekend stoi kilka łódek. W ubiegłym tygodniu w sobotę brat uhaczył na gumę krótkiego sandacza, a w niedzielę też na gumę szczupaczka. Wczoraj z bratem i przedwczoraj sam krążąc w promieniu 2 kilometrów od przystani na Rybakach od 10 do 15-tej nie złowiliśmy nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Info dla tych co wątpią w działania PSR Warszawa KLIKNIJ Brawo dla warszawskiej PSR. Proponuję wysłać im Gratulacje na e-mail komwoj@psr.waw.pl (ja wysłałem). Niech Panowie wiedzą że ich popieramy i cieszą nas ich sukcesy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Przy moście w Zegrzu zawsze w weekend stoi kilka łódek. W ubiegłym tygodniu w sobotę brat uhaczył na gumę krótkiego sandacza, a w niedzielę też na gumę szczupaczka. Wczoraj z bratem i przedwczoraj sam krążąc w promieniu 2 kilometrów od przystani na Rybakach od 10 do 15-tej nie złowiliśmy nic. Tylko trzeba uważać, z której strony mostu się stoi Uchwałamapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 A czy dzierzawca nie postawil jakichs boi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KokoN Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 W niedzielę było całkiem sporo łódek po właściwej stronie mostu... nie tyle co w szczycie sezonu ale troszkę było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 WitamByłem z kolegą w piątek. Wyniki. Ja 2 krótkie sandaczyki, jeden hol i spad rybki (też jakiś glucik) Kolega jeden krótki sandałek.Okolice serocka.No commentTa woda dla mnie jest skończona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Dla mnie ta woda jest skończona dzieki wędkarzom.Dzisiaj byłem z kumplem.Kolega miał obcinke i kilka zaliczonych delikatnych pukniec.Odstawiajac łodke widzielismy,ze padł szczupak ok 90cm(samica z ikra co sie okazało póżńiej),dwa sandacze po ok 75cm oczywiście poszły do wora.I jak tu ma byc wiecej ryb jak każdy ma w d..wszystko.Taki szczupak mogłby dac zdrowe i silne szczupaczki w maju.Dla mnie Żenada to co sie dzieje.Tym co stosuja C&R ryby jakos nie chca brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 30 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Pierwszy post w tym roku.. Czyżby tragiczny? Zaginieni wędkarze.Oby się dobrze skończyło, a Zalew darzył rybami i było tyle samo wypłynięć, co przypłynięć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Oj, mam złe przeczucia... Dziękuję i wszystkim zegrzyńskim wędkarzom życzę tego samego w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztywny Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 witam wszystkich;) Planuję 1 maja wybrać się nad Zalew Zegrzyński ze spinningiem, ale nie za bardzo wiem gdzie warto łowić, ponieważ jeszcze nigdy tam nie byłem;/ Celem mojej wyprawy będzie oczywiście szczupak, a łowić zamierzam z brzegu. I tu się pojawia moja prośba do Was, żebyście polecili jakieś ciekawe miejscówki, w których będzie szansa na spotkanie z rybą Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Witaj na Forum.Odpowiem tak: nie wygłupiaj się, tylko pożycz łodkę z legionowskiej trzynastki albo z czwórki z Rybaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 ...a jeszcze lepiej z Serocka, Wierzbicy czy dalej położonych przystani, ale to juz nie będzie Zegrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Żak Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 pożycz łodkę z legionowskiej trzynastki, albo z czwórki z RybakówI pływaj za rybą, pływaj......aż do emerytury !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Cóż, lepiej pływać niż zap.......ć po krzakach. A jaki będziemy mieli w tym roku sezon - czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zanim nie zacząłem pływać próbowałem spinningować z brzegu w okolicach Wieliszewa powyżej i poniżej Wodociągu Północnego, trafiały się szczupaczki, bolenie i okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Z brzegu trudno będzie, bo dostępność nie duża (domy wczasowe, prywatne i hotele), Jak już jest możliwość łapania z brzegu to dużo ludzi, a i wytłumaczyć dojazd trudno. Zrób jak radzą koledzy, wypożycz łódź. Musisz tylko uważać, bo w tym roku nie we wszystkich rejonach na ZZ można wędkować z brzegu. Dostałem mapkę jak opłacałem kartę. Jakby co to postaram się ją jutro wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztywny Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 no byłbym wdzięczny za mapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Z tego co mi wiadomo zakaz na ZZ jest okresowy. Skończył się 31 marca.a) obręby ochronne ustalone przez Zarząd Województwa Mazowieckiego Zbiornik RzekaObręb Okrestrwania Granice obrębuZbiornikZegrzyńskiZegrze od 1 XI do 31 III Obszar wodny opisany granicami: linią prostą od tablicy 32 km w Zegrzu Północnym w poprzek czaszy zbiornika do zabudowań mieszkalnych w Nieporęcie ul. Zegrzyńska 30 na lewym brzegu, dalej linią brzegową do mostu drogowego w Zegrzu a następnie wzdłuż prawej linii brzegowej do tablicy 32 km.Czyżbym nie wiedział wszystkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Żak Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Tu masz mapkę ZZ. Ja się z tego zbiornika wyleczyłem już dawno temu, pomimo, że mam tam łódż pychową od 1972r i znam każdy dołek i każdą górkę. Ale życzę powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 To nic nowego...Kol. Kwasik napisał o tym powyżej. W.g. mnie nie ma co sie wybierać za szczupakiem na główną czaszę Zalewu. Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi