Martin77 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Kurcze, lepiej nie kraczcie Panowie... Czekam na Wasze wieści z wody. Ja dopiero mogę się wybrać w ostatni weekend czerwca, a mam spory niedosyt po ostatnim :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Nie ma się co oszukiwać. Woda na Bugu jest duża, na dopływach rośnie, temperatura wody również rośnie. Czarny scenariusz powtarza się... Trzeba trzymać ręke na pulsie. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White-fish Opublikowano 11 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Dwa dni na Zegrzu.Pierwszy koło mostu i na głównej czaszy z rezultatem; jedno branie u nowego kolegi - wymiarowy szczupaczek. Wyszedł do wierzchu i odhaczył się.Drugi dzień - w stronę zapory: bez brania. Zimno i faliście.p.s.Małży nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Dzięki za wieści! Czyli kompletnie się popsuło...? :/ Żadnych pobić w opadzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 60 stron pisaniny o totalnym bezrybiu ewentualnie ktoś coś słyszał widział itp.Ogromny pusty zbiornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 To bezrybie widać najmocniej na tych 60 stronach. Od znajomych którzy bywają często na Zegrzu zazwyczaj słyszę zupełnie sprzeczne informacje z tymi tu zawartymi. Wczoraj rozmawiałem z kumplem i mówił że cały czas coś się łowi i w cale nie rzadko w rozmiarach okołojerkbaitowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 15 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 jest problem w okolicy z lowiskiem...w Wisle lowic sie nie bardzo daje, Bug i Narew wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Będzie lepiej... Odbudowywują zasoby ichtiofauny.. Tym razem sandacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 W sobote kolega zlowil szczupaka 95cm w cofce Narwii. Na zawodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Będzie lepiej... Odbudowywują zasoby ichtiofauny.. Tym razem sandacz No i znów to samo...Łódka płynie, śruba się kręci a narybek przy burcie do wody...Pominę już to że taki drobiazg wpuszczony do wody kilkanaście lub kilkadziesiąt metrów od najbliższej kryjówki ma małe szanse na przeżycie pierwszych godzin w nowym środowisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 A wracając do głównego tematu - jak tam wyniki? Był ktoś może w tym tygodniu? Widać jakieś sandacze? Ja wybieram się w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Byłem we wtorek od 9 do 17-tej; jak zwykle okolice mostu w Zegrzu. Ostro wiało okresowo. Poza sandaczowywmi pstryknięciami w koguta zero rezultatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Aha, to nie za ciekawie...ciekawe czy moje gumy będą pstrykać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Dwa wypady: sobota wieczór i niedziela rano. W niedzielę brat holował dwa razy sandacza i to wszystko. Przystaniowy twierdzi, że ryby biorą o świcie!Do pierwszego lipca - początku sumowego sezonu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ja byłem rano, w sobotę. Trzy krótkie plus kilka niezaciętych pobić. Pierwszy sandaczyk już w pierwszym rzucie W lipcu wybiorę kiedyś na wieczorowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Próbowałem wczoraj od 18-tej do 22-ej koło mostu w Zegrzu. Bez rezultatu, uczę się chlapać kwokiem, może ktoś umie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Wal tak żeby było takie głęłokie plum. Rękojeść w pięść i pionowo w lustro wody, za którymś razem posłyszysz że jest dobrze.Coż innego można przez internet...filmu ci nie nakręcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tohatsu Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Jeśli chodzi o studnię, to jest lepiej niż całe lato, przynajmniej coś pstryka w przynęty.A propos kwoka: we wrześniu obserwowałem faceta łowiącego na żywca z kwokiem, to nieprawdopodobnie skuteczny sposób. Woził (nieregulaminowo) jednego sumka na agrafce przy łódce i przy mnie miał branie drugiego, który mu się odchaczył. Żywiec powinien być zabroniony, a z kwokiem na pewno. Witam,to jest krytyczna wypowiedź pana kwasik dotycząca kwoka. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wardek Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Niedzielny wypad zaowocowal dwoma szczupakami(50 oraz 30cm) a mialy byc sandacze : )Trenowalem na bugu oraz obok wyspy na rzadzy.Caly czas kompletna bida z nedza.Moze na jesien sie polepszy, cholera wi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 A propos kwoka: we wrześniu obserwowałem faceta łowiącego na żywca z kwokiem, to nieprawdopodobnie skuteczny sposób. Woził (nieregulaminowo) jednego sumka na agrafce przy łódce i przy mnie miał branie drugiego, który mu się odhaczył. Żywiec powinien być zabroniony, a z kwokiem na pewno. Witam,to jest krytyczna wypowiedź pana kwasik dotycząca kwoka. pozdrawiam. Krytyczna o kwoku? Krytyczna tylko dlatego, że ten ktoś łowił moim zdaniem nieregulaminowo.Ja łowię na Zegrzu wyłącznie na spinning! Nie wolno wtedy używać kwoka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tohatsu Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 Wolno. Tylko, że łowienie przy użyciu kwoka jest sztuka, którą można porównać do technik używania samurajskiego miecza a nauka zajmuje wiele lat. Niewłaściwie używanie kwoka przynoś odwrotny od założonego skutek. Łowiąc spinningiem sumy można równie dodrze nęcić wątróbka, co używać kwoka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logistyk Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Witam, Narew około Różana echosonda pokazała 27st, na zalewie pewnie jeszcze ze stopien więcej, sandacz pokazuje się w takie upały? Wybieram się za kilka dni, warto pomacać za zanderkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Witam! Ja też zadaję sobie to pytanie bo wybieram sie jutro Pewnie za dużego sensu nie ma a le liczę na kilka kopnięć z samego rana. Może ktoś był w ostatnim tygodniu i podzieli się wrażeniami...? Połamania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert0304 Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Na spining sandacz kompletnie nie bierze . Kolo Pultuska lowia duze ale podobno na zywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi