przemkowy Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Jakiego suma, to była tołpyga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janih Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 tez taka toplyge trafilismy z trolla, obrzydlistwo, okolo metra a na oko to niewiem 18-20kg teraz wiem ze odpiac ja w wodzie byle by niepakowac jej na lodke ryba z downem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Tołpyga to jedyna ryba, której wypuszczać nie należy. Zawsze się jakiś "smakosz" znajdzie co ją zje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty75 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Przecież ten szkielet tołpygi wisi tam już od kilku lat a to, że Jurek "listopadowego" suma pomagał patroszyć to raczej ściema jakaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Coś mi to doniesienie pachnie prowokacją...tym bardziej, że osoba która napisała tego posta nie ma innych wypowiedzi na tym forum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Coś mi to doniesienie pachnie prowokacją...tym bardziej, że osoba która napisała tego posta nie ma innych wypowiedzi na tym forum To samo pomyślałem, Trool(ing) forumowy, jedyny, który powinien zostać zakazany.Szkoda wątku na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Skowyt zbitego wilka? Znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Skowyt zbitego wilka? Znowu? Ten raczej w wątku z pracowniami w tle wyje, ale to tylko podejrzenia.Może jestem przewrażliwiony już.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemkowy Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Akurat pobierałem łódke w momencie gdy Jurek filetował tą tołpyge, Także wszystko wskazuje na to że ten człowiek naprawdę tam był, tylko pomylił z nią suma. Posta żadnego już raczej na forum nie napiszę pod tym nickiem bo już się maksymalnie skompromitował. Swoją drogą jak on nie odróżnia gatunków ryb, to kto mu dał pozwolenie i w jaki sposób chce przestrzegać RAPR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Orientujecie się czy w 13 można jeszcze wypożyczyć łódkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 W zeszłym tygodniu były łodzie. W zeszłym roku o tej porze roku również. Kwestia ilości. Dzwoń na przystań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Dzwoniłem wczoraj ale było cały czas zajęte chyba coś tele mieli nie tak. Dzięki za info będę próbował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishhunter Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 shorty łódki w 13 są cały czas , aczkolwiek w zmniejszonej ilości, dużo już jest wyjętych z wody.Zostało w wodzie z 10 łajb do uzytku.Tak jest co roku z uwagi na zmniejszona liczbę wędkarzy o tej porze (i całe szczęście ).Jeżeli planujesz wypad w weekend to koniecznie rezerwuj, bo będzi zonk.W ubiegłą niedzielę wszystko było dawane z rezerwacji.w tygodniu nie powinno byc problemu.Przystań działa również w grudniu, póki lód nie skuje wody. FH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 "łódki w 13 są cały czas , aczkolwiek w zmniejszonej ilości, dużo już jest wyjętych z wody.Zostało w wodzie z 10 łajb do uzytku.Tak jest co roku z uwagi na zmniejszona liczbę wędkarzy o tej porze (i całe szczęście )." dobre. Dziś było jak na pigalaku ostatniego dnia października.O 7.30 rano jak dojechałem na przystań to zająłem przedostatnie miejsce parkingowe.Oblężenie jakby ryby same wskakiwały do łódek a tak poważnie to nie zanotowałem dobrego dnia na wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Na odcinku od Jadwisina do zapory o 11 ok. 80 łódek, w tym 40 między mostem a betonami.Łowienie 10-16 - jeden zębaty ok. 50 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Przyroda jest zdezorientowana. Drobnica jest tam, gdzie w lecie. Szczupaki wygryzły okonie z miejscówek. Nie ma lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 NO a u mnie, można powiedziedz sukces do 8.00 dwa sandaczyki i szczupaczek, i okolo 14 szczupaczek wymiarowy i ............... pierwsza od lat KONTROLA PSR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 A, i ja miałem kontrolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 U mnie w sobotę podobnie jak u kol. Pawełka...Na wodzie od 7:00 do 15:30. Naliczyłem max. 12 pstryknięć w opadzie, w tym straciłem trzy ogonki i udało się zaciąć jednego niewymiarka. U kolegi na łódce brań o połowe mniej i żadnego wyjętego....a taką piękną mieliśmy pogodę W sumie to nie narzekam, bo przyjemnie się posiedziało i gdyby nie ten wypadek za mostem w stronę Serocka (słyszeliśmy ten huk i obserwowaliśmy całą akcję ratunkową) to siedziałoby się jeszcze przyjemniej...W przystani okazało się, że nikt sandaczem się nie chwalił, padło kilka szczupaków (ja widziałem dwa) i trzy duże tołpygi(?!). Z jedną zrobiłem sobie pamiatkową fotkę (ledwo to to uniosłem ) Łowca zaciął ją podobno w trollingu, ale oczywiście nie za pysk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Byłem w sobotę, znowu jakieś niewymiarki, znowu kontrola,ale łodek tylko z 10 i pogoda do 11 bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1234 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 To bardzo dobrze, że wzmożono kontrolę. Kiedyś bywałem tam bardzo często i nie widziałem straży praktycznie w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Otwarcie nowej strażnicy w Białobrzegach. www.psr.waw.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Uwaga Audycja Zawiera Lokowanie Produktu !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ktoś z Was jeszcze pływa po zalewie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishhunter Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 A owszem pływam jeszcze ...Jest pięknie, cicho, presja praktycznie zerowa o tej porze roku....szkoda ,że dopiero teraz wyludniło zbiornik.Wczoraj widziałem może jeszcze dwie łódki pływające po ZZ. Rybek jak na lekarstwo,ciężko znaleźć ,a le coś tam jeszcze wydłubać można... Serock jest mocno oblegany z brzegu z uwagi na chęć złowienia wigilijnego sandacza , tydzień temu było 15 chłopa wzdłuż lini brzegowej w Serocku w pobliżu plaży. FH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi