Fishhunter Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 eee tam, kolega nie będzie obrażonya jak będzie to wytnij 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Gratki i ode mnie! Świetny wynik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Dupy dziś nie urywło. Kilkadzisią okonków z czego 3/4 nie miała wymiaru ;( pięć szczupłych, dwa powyżej wymiaru, krótki snadaczyk i bolek 60cm na otarcie łez.Wszytsko z rzutu na gumy. Edytowane 10 Października 2014 przez _ronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Byłem dzisiaj. Rano branie sandacza, ryba spada przy łodzi (nic specjalnego). Później tylko pustka i słońce... W ostatnim przelocie branie - krótki szczupak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasielewskis Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Ja dzisiaj, mimo sporej presji bo zawody, też trafiłem szupłego oraz kilka okoni.Także nie jest źle:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 ktoś był w ciągu tygodnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Jak sytuacja z sandaczem na tej wodzie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Proponuję przeczytać kilka-kilkanaście stron wpisów i... wszystko będzie jasne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Cześć, nawet jak ktoś coś to raczej się nie przyznaje, ja o sobie mogę napisać w rym roku ok 100 h na wodzie jeden sumik taki że jak go dotykałem to czułem sie jak pedofil Tomek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Byłem dzisiaj. Pogoda pod psem, wytrzymałem do 14. Około 10 dwa brania sandaczy z trola - 50 i 60 cm (1,85 kg). Oprócz tego jeszcze cztery brania - krótki szczupak, krótki sandacz i dwa okonie, tylko trochę większe od woblera. Taka pogoda ma jednak swoją zaletę - nikogo na wodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Ano , a my jutro lampa i znowu dupa , ale jechać trza. Jakby człowiek inaczej pracował to by siedział od wczoraj , a 60 cm i 1,85 kg to niezły grubasek, czyli mają się dobrze Edytowane 17 Października 2014 przez kostom63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 czyli mają się dobrze Miałeś na myśli te 2 z postu powyżej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Miałeś na myśli te 2 z postu powyżej?Zasadne putanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ale, że wszystkich co się przyznają ze mierzą i ważą podejrzewamy że zabijają ? Bo nie rozumiem pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 18 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Dzisiaj dwa szczupaki 60,63 krótki sandacz i sandacz ok 90 cm wypiął się przy samej burcie łodzi.Wszystko z ręki na gumy.Łodzi dużo,ryb mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Dzisiaj dwa szczupaki 60,63 krótki sandacz i sandacz ok 90 cm wypiął się przy samej burcie łodzi.Wszystko z ręki na gumy.Łodzi dużo,ryb mało.Mało?????mam ok 50-60 wypadów na zegrze w tym roku a takiego wyniku jeszcze nie zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Nie mówię że u mnie mało,tylko na innych łodziach nie widziałem miarowej rybki. Ja jestem 3 razy w tygodniu i pływam za sandaczami tylko,w tym roku zaledwie z 10 miarowych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Jak Kolega pływa 3 razy w tygodniu, to szacun...stąd zrozumiałe to "zaledwie z 10 miarowych ryb". Ja byłem dwa razy w tym roku i małem jednego wymiarka więc u mnie wychodzi że jest rewelacja A na poważnie, to połamania i czekamy na wieści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 U mnie wczoraj trochę pstryków, 2 krótkie sadałki i jeden około wymiarowy szczupaczek. Cały wypad zwieńczony opalenizną. Na szczęście w pogodzie zmiany od dziś więc zaczniemy prawdziwie jesienne łowy bez tego całego zamieszania na Wodzie bo dla wodniaków (zwłaszcza tych pseudo) to był chyba ostatni weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty75 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Ja wczoraj około południa ściągałem łódkę w 4 więc trochę czasu się tam kręciłem i parę ładnych rybek zobaczyłem m.in. sum ok. 15kg, inna załoga 2 szczupaki na oko 1,5 i 2,5kg wraz z sandaczem ok. 2,5 kg no i w "przystani" za siatką jeden z kolesi 3 około wymiarowe sumki z łódki wynosił. A pogoda faktycznie na krótki rękawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Na szczęście w pogodzie zmiany od dziś więc zaczniemy prawdziwie jesienne łowy bez tego całego zamieszania na Wodzie bo dla wodniaków (zwłaszcza tych pseudo) to był chyba ostatni weekend. Straszą mrozkiem w piątek w nocy, więc może się zacznie trochę dziać ja niestety muszę teraz poczekać na kolejny wypad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Straszą mrozkiem w piątek w nocy, więc może się zacznie trochę dziać ja niestety muszę teraz poczekać na kolejny wypad Jadę w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 (edytowane) ... Edytowane 25 Października 2014 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Panowie, dzisiaj był hardcore...!!!Zapomniałem wziąć drugą szpulkę z ,żyłką a plecionka zamarzała razem z przelotkami i sopelkami.... .Więc na jutro , żyłkę i spinning z większymi przelotkami , chyba że będzie cieplej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Zamarzało tylko rano Za to wiatr łeb urywał przynajmniej do południa. Ryb jak na lekarstwo. Mowa o połowach z brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi