kostom63 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Cześć, tydzień temu u mnie 2 sumiki z trola a u kolegi na łódce 2 sandaczyki z łapy, dziś u kolegi sandaczyk z trola , a u mnie sumik z łapy, wytrzmałaliśmy do 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Cześć, tydzień temu u mnie 2 sumiki z trola a u kolegi na łódce 2 sandaczyki z łapy, dziś u kolegi sandaczyk z trola , a u mnie sumik z łapy, wytrzmałaliśmy do 16 szacun. twardziele. ja o 10 byłem w porcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Z Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Mam pytanie do pływających dziś, jaką temperaturę ma woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert13 Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 W piątek 9,6 do 10 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 7,5-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabllo Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Siemka adasio ostatnio się nie odzywasz może byśmy wybrali się na sandacze chociaż ostatnie informacje o efektach na Zegrzu nie są zachęcające:'( teraz mieszkasz na przeciwko to można się spotkać i ustawic na jakieś rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabllo Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Panowie jak tam dziś efekty zaczęło coś wkoncu brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 To pytanie, czy stwierdzenie? Pogoda, w porównaniu do wczoraj, plażowo-uzdrowiskowa. Skutek - zagęszczenie amatorów wędkarstwa znacznie wzrosło. Ryby brały, jak szalone, wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabllo Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Niedziela można się spodziewać większej ilości wędkarzy w tygodni nie jest tak tłoczno ale ryby tak samo aktywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabllo Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Dziś ponoć też szału nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Taaa. Aktywnie to łodzie się przemieszczały w poszukiwaniu jakiegoś życia w wodzie chętnego do współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabllo Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Coraz mniej tego życia w tej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Cześć, woda coraz chlodniejsza dziś 6,5 st u mnie dwa szczupaki 55 i 65 cm , dwa sandaczyki i dwa leszczyki u ludzi też jakieś zacięcia i chole chyba ogólnie jednak lepiej niż wczoraj, nie mówiąc o pogodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Siemka adasio ostatnio się nie odzywasz może byśmy wybrali się na sandacze chociaż ostatnie informacje o efektach na Zegrzu nie są zachęcające:'( teraz mieszkasz na przeciwko to można się spotkać i ustawic na jakieś rybkiWitam, kolega nowy to pewnie może nie wiedzieć ze taką wiadomość może innemu kol wysłać prywatnie, po co nam wiedzieć, że się namawiacie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterson Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 U mnie dzisiaj szczupak 65cm , sandacz krótki i leszcz...łódek na dolach bardzo dużo , trzeba było pływać slalomem między łódkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Siemka adasio ostatnio się nie odzywasz może byśmy wybrali się na sandacze chociaż ostatnie informacje o efektach na Zegrzu nie są zachęcające:'( teraz mieszkasz na przeciwko to można się spotkać i ustawic na jakieś rybki)Nie jeździłem zbyt często na rybki bo wykańczałem mieszkanie W sobotę zrobiliśmy z kumplami szybki strzał, trzy godzinki machania na zero.Za to pogoda rewelacja, przelotki zamarzały i gwizdało tak że trzeba było pilnować żeby czapek z głów nie pozwiewało.Spotkałem znajomego który pływał z bratem cały piątek i też narzekał, za to chwalił się że tydzień wcześniej złowił przez weekend 28 sztuk, z czego pięć, na oko było wymiarowych. Największy miał 82cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Dzisiaj dzwonił do mnie kolega który akurat jechał do Jadwisina i przejeżdżał mostem przez Zegrze.Podeksytowanym głosem mówił że tyle łodzi ( twierdził że było tego z 80 sztuk ) jeszcze nie widział.Wychodzi na to że coś się ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 ....hehe....to chyba nie jest kwestia tego że się ruszyło, tylko kwestia tego że można tam jeszcze łowić przez 2 dni i wszyscy spóźnialscy którzy jeszcze nie mają sandacza w zamrażarce wylegli nad wodę.... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Faktycznie kilka łódek stało pod mostem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Panowie czy w tygodniu plywal ktos na wysokosci Jachranki. Chodzi mi o dziki slip przy tzw betonach. Ponoc teren zostal wydzierżawiony a 2 tyg temu byla tam ekipa czyszczaca brzeg z krzaczorow. Ponoc ma tam stanac jakas barka z piwem mydłem i powidłem Zastanawiam sie czy to koniec dostepu do wody w tym miejscu czy jest szansa na zwodowanie sie jeszcze tam w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Widziałem jak holowali barkę w tamtym kierunku w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dzisiaj dzwonił do mnie kolega który akurat jechał do Jadwisina i przejeżdżał mostem przez Zegrze.Podeksytowanym głosem mówił że tyle łodzi ( twierdził że było tego z 80 sztuk ) jeszcze nie widział.Wychodzi na to że coś się ruszyłoRuszyło się na całego. Sumki są tak głodne przed zimą, że pokarm pobierają nawet przez skurę. Świadczyć o tym może wiele zaobserwowanych przypadków kiedy sumki zahaczone były za ogon.Ot i cała magia WKSu pod koniec października.Feee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackfury Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Panowie czy w tygodniu plywal ktos na wysokosci Jachranki. Chodzi mi o dziki slip przy tzw betonach. Ponoc teren zostal wydzierżawiony a 2 tyg temu byla tam ekipa czyszczaca brzeg z krzaczorow. Ponoc ma tam stanac jakas barka z piwem mydłem i powidłem Zastanawiam sie czy to koniec dostepu do wody w tym miejscu czy jest szansa na zwodowanie sie jeszcze tam w tym sezonie. Wczoraj barka już tam stała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishhunter Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dzisiaj dzwonił do mnie kolega który akurat jechał do Jadwisina i przejeżdżał mostem przez Zegrze.Podeksytowanym głosem mówił że tyle łodzi ( twierdził że było tego z 80 sztuk ) jeszcze nie widział.Wychodzi na to że coś się ruszyłoTia, wędkarze , rzutem na taśmę....ruszyli po sandacze ....Zabawny widok ....dla sandaczy z dołu... FH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Ruszyło się na całego. Sumki są tak głodne przed zimą, że pokarm pobierają nawet przez skurę. Świadczyć o tym może wiele zaobserwowanych przypadków kiedy sumki zahaczone były za ogon.Ot i cała magia WKSu pod koniec października.Feee.Niestety...przykry standard...Ja wybieram się w niedzielę, popływam po drugiej stronie mostu w oczekiwaniu na jedno czy dwa pstryknięcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi