Delux Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Po drugiej stronie mostu nie ma sensu plywac bo madre ryby przegrupowuja sie tam gdzie maja spokoj wiec lepiej sobie odpuscic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Po drugiej stronie też można sobie połowić późną jesienią.Pigalak to nie jedyna miejscówka jesienna na Zegrzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 I na to liczę... Był ktoś może dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotmistrz Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 I na to liczę... Był ktoś może dzisiaj?Dobre pytanie... Dzisiaj 1 listopada? Owszem byłem, na grobach przodków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delux Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Byłem. Slabiutko, bez brania. Smialem sie ze ryby sie wyniosly za most i tak sie chyba stalo bo na echo pusto. Bialoryb ktory jeszcze niedawno byl widoczny w duzych stadach tez zniknął. Pocieszajace jest to ze slip w Jachrance jest bezpieczny. Spotkalem dzis tam jednego z dzierżawcow. Okazalo sie ze jest to przedsiewziecie niekomercyjne i info o barze na barce jest zwykłą plotką którą ostatnio sprzedał mi miejscowy wedkarz. Teren wydzierżawiła grupa wodniaków, którzy do niedawna mieli barke z kilkoma łódkami w niedalekim porcie. Zapewnil mnie ze teren bedzie ogolno dostepny tak jak jest obecnie co wiecej juz zostal uporzadkowany wiec jest wiecej miejsca by zaparkowac auto. Ogolnie bardzo mily czlowiek. Edytowane 1 Listopada 2014 przez Bandit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Duży pozytyw - Policja wodna trzepała dziś wędkarzy. Sądząc po długości kontroli, zaglądali nie tylko w papiery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Albo dzielili się rybami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Haha, z siaty do siaty i rwiemy mandaty. Nie, serio, w swej naiwności wierzę, chcę wierzyć, że goście w niebieskiej łódce z kogutem na dachu są prawi i stoją na straży liberalnych, ale zawsze, przepisów. Edytowane 2 Listopada 2014 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Ktoś dziś pływał w stronę zapory? Edytowane 2 Listopada 2014 przez zuraw16 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 A ze 40stu chłopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Radek wiecej ich było wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Widzieliście to? Po lewej puchy, a po prawej dolny Mekong. Miałem napisać, "A ze 400stu chłopa", ale zero zjadłem. Bom głodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Prawie jak przy moście 31 października 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Ja byłem w niedzielę i przyznam, że jakby coś się ruszyło ku lepszemu...temperatura wody 5,5 st.Ilość brań może nie powalała, ale coś tam sie działo i nawet udało mi się zamoczyć podbierak. Efekty to 2 okonie (między 25-30 cm), dwa "szczupaki-bliźniaki" złowione w tym samym miejscu - dosłownie rzut po rzucie (oba miały 52 cm) i pod koniec, jeden krótki sandaczyk. Wszystkie moje rybki wróciły w dobrej kondycji do wody. Dwa szczupaki widziałem w przystani, w tym jeden ok. 3 kg. Kilka łodzi przez dłuższy czas obstawiało dołek niedaleko przystani na Rybakach...ciekawe czy ktoś z Kolegów ma info czy jakieś mętnookie ktoś tam widział czy tylko tak sobie stali kilka godzin dla zabicia czasu? M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janih Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 w niedziele miałem sumka 4,70kg i szczupaczka 2kg, okoni jakoś nie moge kurde znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/kamery-obserwuja-teren-zalewu-zegrzynskiego/6zgfp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Jak tam Panowie? Wytrzymał dziś ktoś na wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autoholik Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Witam,Dziś na Zegrzu między mostem a Wieliszewem odbyły się zawody na wielką skalę !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 tzn ? Możesz coś wiecej napisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Nie było zawodów tylko "ryby brały" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Łódek kupę a ryb wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Cześć, łódek dużo, ale ryb chyba mało, u mie 3 brania a zameldował się 1 szczupak 70 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Byłem 10ego i było podobnie...ruch na wodzie że hoho, a ryb prawie wcale...połowili sobie tylko Ci, którzy stosowali metodę z żywą rybką, ale o wymiar też mieli ciążko.U mnie jeden krótki, jedna obcięta guma i kilka pstryknięć. Cienizna straszna, ale może to dlatego, że sie ociepliło ostatnio i temperatura wody podniosła się o jakieś 3 stopnie(?) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Chyba trochę mnie,j 26 10 było 6,5 a wczoraj 7,8 stopnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishhunter Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Wczoraj woda miała w granicach 9-9,5 w zależności od pory dnia i miejsca. W kwestii brań i ryb to przecież:"zawsze mało, zawsze słabo, zawsze ch...o" nie ma po co pływać... albo "wczoraj podobno brały".... Łódek maaaaasa, rzuty ołowiem prawie w plecy albo koło głowy, trolling na lakier, generalnie wzajemny brak szacunku, obelgi jak już ktoś komuś zwróci uwagę i chowanie króciaków ....a kontroli zero. Kocham tą wodę , ale w takich sytuacjach czuje odrazę do swojej pasji. FH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi