Skocz do zawartości

ZEGRZE

HUNTER

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin niestety tacy wędkarze naruszyli dobre imię 13.Teraz to 13 we własnym interesie,powinna wyeliminować takie przypadki np.przez sąd koleżeński i dać info o ukaraniu sprawców.Takie jest moje zdanie.

Po części masz rację,ale od karania są odpowiednie służby ,a karanie przez "sądy koleżeńskie" jest mało koleżeńskie...

• Like 1

Co ma się koło do takiego,czy innego zachowania jednostki?

Jak ktoś zabije babcię w parku w Warszawie, to znaczy ,że to jest miasto morderców?

A no ma się i to dużo, a już tłumacze dla czego:

Po pierwsze odpowiadając na kolejne twierdzenie babuleńki Nie miasto morderców ale to znaczy ze ten park jest złą sławą owiany lub szukaj synonimu jakiego chcesz np. mój synonim z tematu bereciarze, oczywiście pewnie w danym parku są dobre ludki i złe ja tego nie osądzam to tak jak z dzieckiem w przedszkolu jesteś łobuz to już Cię szufladkują i tak samo jest w tym temacie oczywiście ja nie szufladkuje dlaczego miałbym to robić nie znam ich szufladkuje tylko Panów ze zdjęć i tyle. Plus przychodzi jeszcze mi powiedzenie jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać jak i one

ale są wyjątki.

​Koło ma się do takiego zachowania jednostki w sposób jasno określony w regulaminie danego koła i tak naprawdę wszystko zależy od tego czy Kojak lub Banderas się przyzna czy też nie, będą pewnie wyciągane jakieś konsekwencje np.;  kołek osinowy w .... lub zakaz korzystania z niebieskiej łodzi bo jest już spalona na Zegrzu lub zmiana kaczuszkowego wdzianka(jeśli to czytasz fajne gdzie kupiłeś dasz polatać w stroju Mistrza/beretów).

​A teraz oczywiście dla Aktorów ze zdjęć: KK Art. 191. § 1.  oraz art. 115 § 12 oraz art. 235 § 1

Gość outsider44

My tu gadu-gadu, a ichtiofauna została już doszczętnie zniszczona w największym i potencjalnie najlepszym zbiorniku Mazowsza. Może to jedynie skuteczna metoda na drodze ku upadłości "nieokreślonego prawnie tworu pod mylną nazwą PZW'.

Witam,

Czytam i chciałbym nie wierzy w to co czytam. Masakra. Skoro Ci mięsiarze pełnią funkcje publiczne zasiadając w zarządzie tej wędkarskiej mafii, to chyba są osobami publicznymi i nie wstydzą się swoich fizjonomii i nazwisk. Na tapetę dawać tych "przykładnych" wędkarzy. Zaraz dostane opier..., że nie można generalizować, ale miałem wątpliwą przyjemność oglądania zachowania zawodników w trakcie zawodów na ZS i mogę wiele powiedzieć na temat ich pływania, niestety nic dobrego. 

Pozdrawiam

• Like 2

Również łowiliśmy dzisiaj nad ZZ. Raczej próbowaliśmy bo także na zero. Nawet jednego 100% pewnego brania. Na echosondzie dla odmiany sporo sygnałów ryb - ławice, pojedyncze większe, w pół wody, nad dnem... No cóż - żadna nie była skora do brania. Na innych łódkach podobnie.

Dzisiaj we dwoch zeroweczka. Lodzi sporo. Policja plywala za mostem szukajac sieci itp. Pzdr

A Ja miałem dziś zapewnione sporo adrenaliny na wodzie :)

Czyżby policja szukała sieci w Twojej łodzi? Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać :) !

Ta adrenalina to przez jakieś piękne ryby, czy coś innego? Pochwal się.

• Like 1

Dziś dyżurnym fotografem był Kojak ale ze względu na napiety grafik w swoim kaledarzu nie może tu z nami dziś być a szkoda wielka szkoda.

Ja dziś tylko palcem po mapie połapałem... ale powodzenia na jutro dla tych co lecą.

• Like 1

Gratulacje PAWLE .

Rozumiem,że wzięła na seledynowego mansa z czerwonym ogonkiem 8cm...

A kto to mówił "Panie tu nie ma ryb"? Co prawda nie takie,jakich byśmy sobie życzyli,ale są.

Edytowane przez cyprys19
  • Like 1

No i ja wstawię dzisiejszą Tołpe zapowiedzianą przez Dzika. Nie wiem jak ta wyżej wstawiona, ale ta zassała gumę w gardziel. Adrenalina i walka na najwyższym poziomie. 129 cm mierzona od wcięcia ogona . Dzień pod znakiem tołpyg? Szkoda że sandacze wyłowione :(. Dodam że nie wróciła do wody. Moja wiedza na temat tego co ten gatunek robi w naszej wodzie nie pozwoliła mi na to, mimo że miałem łzy w oczach.

post-55117-0-56582200-1479591268_thumb.jpg

Edytowane przez cometopudge
  • Like 16

No i ja wstawię dzisiejszą Tołpe zapowiedzianą przez Dzika. Nie wiem jak ta wyżej wstawiona, ale ta zassała gumę w gardziel. Adrenalina i walka na najwyższym poziomie. 129 cm mierzona od wcięcia ogona . Dzień pod znakiem tołpyg?

Najszczersze gratulacje-piękna rybka i hol pewnie też emocjonujący...

Ale ,że zassała gumę? Pewnie duża tołpyga odżywia się dużym planktonem!

• Like 2

Zdecydowanie zasysają! Miałem przegraną przygodę z takim "klockiem" na niepozornym, Lubelskim jeziorku :(  :)

Skoro przygoda była przegrana.... to raczej nie pisz ,że "ZDECYDOWANIE"

Ja nigdy nie złowiłem i nie słyszałem aby zasysały gumę,ale może za mało jeszcze widziałem.Jeśli tak jest, to wystąpie do PZW o zarybienie tołpygą ZZ.- a co tam,sum, sandacz czy tołpyga- nie ważne,aby brały...chcę takie łowić.

Edytowane przez cyprys19