mario11 Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Witam,jeździ ktoś jeszcze na zegrze?Myśle na wypadem w sobotę ale nie wiem czy warto?Będę wdzięczny za jakieś info.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Zawsze warto jechać na ryby.Byłem przy moście w Zegrzu w niedzielę, złapałem katar i złowiłem niewymiarowego sandaczyka. Trzeba szukać ryb gdzieś dalej od mostu.Kolega widział jak niewymiarowy sandaczyk dostał w beret, usiłował meldować to na przystani to go oleli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiex Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Dostałem dziś informacje o wyholowanym szczupaku 98cm, wczoraj na zegrzu. Mam fotkę, ale nie zamieszczam bo dostał w łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Niestety dwa powyższe posty dobrze oddają stan rzeczy na Zegrzu/narwiańskiej cofce... (a bardziej uogólniając: w Polsce) -wciąż normą jest, że beretuje się wszystko - niewymiarki, metrówki i całą resztę pośrodku ot, takie nasze polskie piekiełko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 28 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Odświeżam wątek bo podupadł trochę...był ktoś z Kolegów w ostatni weekend? Jak tam sandacz? Ja wybieram się za kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario11 Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Witam, w ostatni weekend kolega połowił ładnych okoni ale sandacza nie zlapaliśmy ani o żadnych nie słyszeliśmy.Zobaczymy jak będzie w tą sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Mario, to faktycznie nie za specjalnie...dobrze że chociaż okonie poćwiczyliście Pogoda prawdopodobnie się ustabilizuje na weekend, więc może być już lepiej. Daj znać jak było. Ja szykuję się na niedzielę.Połamania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Coś cisza...czyżby było aż tak źle...? Ja startuję rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario11 Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Witam,w sobote na wodzie od 6:30 do 15:30.Efekt to dwa sandaczyki 35 cm + kilka innych pstryknięć, dwa oknie (ok 20 i 25 cm) i jeden szzupaczek 50 cmOgólnie słabo a na wodzie ciasno od łódekpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Witam. Zgadzam sie łódek już zatrzęsienie a ryb mało. U mnie wczoraj podobnie - jeden krótki i kilka pobić wszystko ok. 8:0 rano. Od 11ej praktycznie nie dało sie łowić przez wiatr. Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Wyruszyliśmy wczoraj dopiero po 11-tej. Jakiś facio przyholował właśnie na agrafce szczupaka i sandacza oba po około 70 cm.Tak wiało, że ciągnęło nas z kotwicą w kierunku zapory, a wzięliśmy tylko jedną.Brat przyholował do łódki sandacza i mu się spiął. I złowił okonia około 30 cm, który wrócił po zdjęciu do wody. Ja bez rezultatów.Jeden ze spływających przywiózł dwa wymiarowe szczupaczki, mówił, że pozostałe wypuścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaarianG Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Ktoś był wie coś nowego? Ja wybieram się w sobotę. Wrócę to coś napiszę co się działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Jak widać...jedni łowią a inni tylko nawdychają się świeżego powietrza Ja chyba dam sobie spokój. Znowu ma być żarówa i pewnie wiatr też nie odpuści. Miałem ze znajomym jechać na Eldorado, ale z wyjazdu nici. Czekamy na wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 witam, Byłem w czwartek od 6 rano do 16 tej.Ogarniałem część za mostem w stronę serocka.Sandały nie gryzły tego dnia i nie widziałem aby ktoś coś z mętnookich wyciągał.Nawet małe nie trykały.Za to Drobnica już się grupuje na głębokościach i nie jest tak rozproszona jak miesiąc temu.Po kilku godzinach postanowiłem zmienić barwy na mniej jaskrawei ustawiłem się na 12 metrach koło mostu.Po klku rzutach branie i..... odjazd.Sum.94 cm -grubasek. I broń boże za kapote .Normalnie w pysk.Kilka brań i kilka mniejszych ale muszę przyznać żezabawa była przednia.Po kilku chwilach obok jakiś facet zaciął coś sporego bopo godzinie jak odpływałem jeszcze go nie wyciągnąłmyślę że był to sporawy sum lub sprzęt którym ów wędkarz dysponował był delikatny.podsumowując, czekam na przymrozki i mniej słońcabo zander to mój target. Pozdrawiam,Zander Hunter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Zaraz się zacznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Jutro i pojutrze przy moście, żeby nie dziewczyny, pewnie nie będzie gdzie palca wetknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 WitamJa trenuję łowienie trochę dalej bo na Klusku, w zeszły weekend (2,3.10) jak zwykle szukałem szczupaczków z płytkiej wody.w sobotę udało się wyholować 8 sztuczek+2 spadły przy łąjbie +1 w ogóle nie trafiła w przynętę, zagotowało się tylko pod łódką i tyle, największy 62cm a najmniejszy z 30 :lol:w niedzielę złowiłem 3 pistolety+ 2 spadły. W ten weekend trenuję od nowapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 To coś się jednak rusza...gratuluję fajnej przygody z sumkami! Sam też czekam na sandacza, ale to słońce za dobrze nam w weekend nie wróży :/ Ja negocjuję jeszcze z drugą Połówką niedzielny wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jans Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Ja już drugi rok odpuściłem sobie Zalew.Technika ta sama sprzęt/kij/ tylko trochę mocniejszy kołowrotek ten sam,plecionka ta sama,kolory te same/zieleń i marchewka/ tylko główki trochę cięższe a brań i holów zdecydowanie więcej.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8558a5ca9e98e127.html Pozdrawiam jans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Jans, fajna fotka. Wybieram się na Bałtyk na wiosnę, muszę tylko skompletować sprzęt Chętnie bym się poradził przed wyjazdem Koledzy, jak jutro będziecie na ZZ to dajcie znać jak było. Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EYEL_E_SS Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 kilka godzin biczowania o 6 do 11 w okolicach kolumn starego mostu bez żadnych efektów. jedno skubnięcie sandaczyka, który pożarł ogon kopyta i to wszystko :/ ilość wędkarzy skutecznie odstraszająca, w dodatku odbywały się zawody spinningowe. wieczorem jadę poprawić sobie humor nad wisłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 EYEL, dzięki za news'y. Faktycznie, kiepsko...dziś i jutro zawody o puchar prof. Religi w Legionowskiej więc niestety łódek się nie wypożyczy. To samo jutro u Jurka :/ Potrzebne im te zawody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Byłem 8 od 9 do 14 obok mostu zaczyna się jak na parkingu pod Tesco brań 0 tylko plecionka po białej rybce skakała.Policja aktywnie pływala i nawet zaliczyłem kontrole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 A ja zaliczyłem popołudniowy wypad (13:30 - 18:00) i dwa krótkie...słabiutko się zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Sobota: brat wymiarowy sandaczyk koło mostu, ja szczupak 70 cm. Niedziela po południu - ponad 2 kilowy leszcz zahaczony w okolicach pyska. Jak tam zawody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi