Friko Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Witam, miło mi zaprosić Forumowicz?łw jerkbait.pl na spotkanie jakie organizuję: 24 MARCAw Warszawie, w godz. 12:00-15:00 Tematem przewodnim spotkania będą nowości rodbuildingowe: 1. Pokaz wędek japan-style z nowym logo jerkbaita, o kt?łrych mo?źna było poczytać w tym wątku: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=24181&am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am oraz 2. Pokaz wędek skonstruowanych na blankach robionych na indywidualne zam?łwienie (custom), o kt?łrych mo?źna było poczytać w tym wątku: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=21714&am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am Przegląd naprawdę szeroki: od kij?łw morskich poprzez castingowe do lekkich okoni?łwek.Przy okazji niekt?łre kije zostały uzbrojone w nowe microguides czy arbory od @Matusiaka tak ze będzie mo?źna obejrzeć tego typu nowinki. Wstęp wolny, dla wszystkich forumowicz?łw zainteresowanych tematyką spotkania lub po prostu chcących się spotkać / poznać w realu. Gdzie się spotykamy: restauracja Dziki Młyn ul. Czorsztyńska 1 ( Park Moczydło ).Je?źeli l?łd zdą?źy odpuścić będzie okazja wypr?łbować nowości pod względem rzutowym w jeziorku tu?ź obok restauracji. http://www.dzikimlyn.pl/ Mapka dojazdowa: . Mam prośbę aby osoby zainteresowane spotkaniem wspisywały się na listę poni?źej poniewa?ź będę musiał dać znać mened?źerowi restauracji co do rozmaiar?łw rezerwacji. Pozdrawiam,Friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Lista obecności: 1. Friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fatso Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Się wybieram1.Friko2.Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Dzięki Michale za pomoc przy wyszukaniu miejsca na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartolo Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 3. Bartolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Oj Panie Pawle, istnieje pewne ryzyko ?źe świderki do lodu trzeba będzie zabrać. Niemniej postaram się być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Chętnie się z wami spotkam. 1.Friko2.Fatso3.Bartolo4.Pablom5.milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jamesty Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 1.Friko2.Fatso3.Bartolo4.Pablom5.milupa 6.Jamesty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 No to i my przyjdziemy 1.Friko2.Fatso3.Bartolo4.Pablom5.milupa 6.Jamesty 7.krzysiek8.Harry Opowiem Wam, jak pr?łbowałem zepsuć wędziska Frika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 pr?łbowałeś, pr?łbowałeś - ale się nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Eeee, tam. Co - nieco udało się popsuć. Jakby tak człowiek miał wpaść w totalne samozadowolenie, to znak, ?źe pora zająć się czym innym. Fakt faktem – niemało się nauczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 ... to ju?ź uczestnicy spotkania będa mogli ocenić sami <_< ja swoją opinią podzielę się 24 marca bo jakbym napisał to co zamierzam powiedzieć zrobiłby się niezły dymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 To mo?źe lepiej napisz 1 kwietnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 nie, rezerwuję sobie tą przyjemnośc na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yglo Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 I ja sobie nie odm?łwie kolejnego super spotkania yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 @Yglo jak ty będziesz to ja te?ź sobie nie odm?łwię.I zabiorę ze sobą MU638 kt?łrego dla mnie przerobisz.... . Mo?źe??? To poproszę o wpisanie na listę.Postaram się być.A mo?źe by tak zaproszenie do koleg?łw z m.pl??? A mo?źe kilku koleg?łw by się zebrało z południa W-wy i byśmy pojechali jedną furą z niepijącym kierowcą??? Np. Ygloo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Aktualizacja listy 1.Friko 2.Fatso 3.Bartolo 4.Pablom 5.milupa 6.Jamesty 7.krzysiek 8.Harry 9.yglo10.godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Proszę dopisać mnie do listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 a chętnie, chętnie : 1.Friko 2.Fatso 3.Bartolo 4.Pablom 5.milupa 6.Jamesty 7.krzysiek 8.Harry 9.yglo10.godski11.remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Jeśli 24 marca, to mo?źna mnie dopisać, mam wolne w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Super Tomku, fajnie ?źe wpadniesz: 1.Friko 2.Fatso 3.Bartolo 4.Pablom 5.milupa 6.Jamesty 7.krzysiek 8.Harry 9.yglo10.godski11.remek12.TomCast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MARCUS Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Proszę i mnie dopisać do listy.Chętnie poznam tak szacowne grono wędkarzy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Zapraszam, zapraszam - miło ?źe dołącza ktoś nowy 1.Friko 2.Fatso 3.Bartolo 4.Pablom 5.milupa 6.Jamesty 7.krzysiek 8.Harry 9.yglo10.godski11.remek12.TomCast13.Marcus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mdziam_78 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Witam,I ja bardzo chętnie się spotkam. Proszę o dopisanie.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Fajnie, do zobaczenia zatem: 1.Friko 2.Fatso 3.Bartolo 4.Pablom 5.milupa 6.Jamesty 7.krzysiek 8.Harry 9.yglo10.godski11.remek12.TomCast13.Marcus14.mdziam_78 dodam ?źe lokal jest spory więc na pewno się pomieścimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mesrio Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Witam Proszę o wpisanie na listę Takiej okazji nie mo?źna przepuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Friko
Witam,
miło mi zaprosić Forumowicz?łw jerkbait.pl na spotkanie jakie organizuję:
w Warszawie, w godz.
12:00-15:00
Tematem przewodnim spotkania będą nowości rodbuildingowe:
1. Pokaz wędek japan-style z nowym logo jerkbaita, o kt?łrych mo?źna było poczytać w tym wątku:
http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=24181&am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am
oraz
2. Pokaz wędek skonstruowanych na blankach robionych na indywidualne zam?łwienie (custom), o kt?łrych mo?źna było poczytać w tym wątku:
http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=21714&am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am
Przegląd naprawdę szeroki: od kij?łw morskich poprzez castingowe do lekkich okoni?łwek.
Przy okazji niekt?łre kije zostały uzbrojone w nowe microguides czy arbory od @Matusiaka tak ze będzie mo?źna obejrzeć tego typu nowinki.
Wstęp wolny, dla wszystkich forumowicz?łw zainteresowanych tematyką spotkania lub po prostu chcących się spotkać / poznać w realu.
Gdzie się spotykamy:
restauracja Dziki Młyn ul. Czorsztyńska 1 ( Park Moczydło ).
Je?źeli l?łd zdą?źy odpuścić będzie okazja wypr?łbować nowości pod względem rzutowym w jeziorku tu?ź obok restauracji.
http://www.dzikimlyn.pl/
Mapka dojazdowa:
.
Mam prośbę aby osoby zainteresowane spotkaniem wspisywały się na listę poni?źej poniewa?ź będę musiał dać znać mened?źerowi restauracji co do rozmaiar?łw rezerwacji.
Pozdrawiam,
Friko
Top użytkownicy dla tego pytania
40
19
12
11
Popularne dni
24 Mar
36
22 Mar
21