Skocz do zawartości
  • 0

24 MARCA - Spotkanie Forumowiczów Jerkbait.pl - POKAZ NOWOŚCI RODBUILDINGOWYCH !

Friko

Pytanie

Witam,

miło mi zaprosić Forumowicz?łw jerkbait.pl na spotkanie jakie organizuję:

24 MARCA

w Warszawie, w godz.

12:00-15:00

Tematem przewodnim spotkania będą nowości rodbuildingowe:

1. Pokaz wędek japan-style z nowym logo jerkbaita, o kt?łrych mo?źna było poczytać w tym wątku:

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=24181&am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am

oraz

2. Pokaz wędek skonstruowanych na blankach robionych na indywidualne zam?łwienie (custom), o kt?łrych mo?źna było poczytać w tym wątku:

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=21714&am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am

Przegląd naprawdę szeroki: od kij?łw morskich poprzez castingowe do lekkich okoni?łwek.

Przy okazji niekt?łre kije zostały uzbrojone w nowe microguides czy arbory od @Matusiaka tak ze będzie mo?źna obejrzeć tego typu nowinki.

Wstęp wolny, dla wszystkich forumowicz?łw zainteresowanych tematyką spotkania lub po prostu chcących się spotkać / poznać w realu.

Gdzie się spotykamy:

restauracja Dziki Młyn ul. Czorsztyńska 1 ( Park Moczydło ).

Je?źeli l?łd zdą?źy odpuścić będzie okazja wypr?łbować nowości pod względem rzutowym w jeziorku tu?ź obok restauracji.

http://www.dzikimlyn.pl/

Mapka dojazdowa:

.

Mam prośbę aby osoby zainteresowane spotkaniem wspisywały się na listę poni?źej poniewa?ź będę musiał dać znać mened?źerowi restauracji co do rozmaiar?łw rezerwacji.

Pozdrawiam,

Friko

post-10-1348916668,6535_thumb.jpg

post-10-1348916668,8861_thumb.jpg

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Super, tak trzymać swoją drogą to mieszkasz w pięknych stronach - wędkarsko i nie tylko, pozazdrościć !

UPDATE:

rozmawiałem właśnie z Piotrkiem Matusiakiem, wszystko wskazuje na to ?źe na spotkaniu będę m?łgł pokazać kilka uchwyt?łw custom do kołowrotk?łw i multiplikator?łw Daiwa / Shimano, robionych przez Piotra - z r?ł?źnych materiał?łw :o

• 0

Proszę o dopisanie mnie i Karolci do listy :D

Będę miał przy okazji parę pytań odnośnie składanych wędek castingowych :D (chodzi o kijki na wyjazdy, obecnie mam problemy z zabraniem sprzętu i np. tydzień temu w laosie musiałem się ratować lokalnym sprzętem wędkarskim )

• 0

Miło będzie Was zobaczyć :mellow: juz dopisuję:

1.Friko

2.Fatso

3.Bartolo

4.Pablom

5.milupa

6.Jamesty

7.krzysiek

8.Harry

9.yglo

10.godski

11.remek

12.TomCast

13.Marcus

14.mdziam_78

15.mesrio

16.elmo

17.Karolcia

18.SzymusS

19.Adasio

20.+ kolega

... robi nam się całkiem pokaźna imprezka B)

• 0

Super, tak trzymać swoją drogą to mieszkasz w pięknych stronach - wędkarsko i nie tylko, pozazdrościć !

UPDATE:

rozmawiałem właśnie z Piotrkiem Matusiakiem, wszystko wskazuje na to ?źe na spotkaniu będę m?łgł pokazać kilka uchwyt?łw custom do kołowrotk?łw i multiplikator?łw Daiwa / Shimano, robionych przez Piotra - z r?ł?źnych materiał?łw :o

To ja mogę przynieść uchwyt zrobiony przez Piotra do mojej Stelli.

• 0

Wpadł mi do głowy mały pomysł, często, sporo os?łb pyta o r?ł?źne kije .

Mo?źna by zrobić tak ?źe osoba kt?łra zgłasza swoją obecność pisze jakie blanki go interesują a jeśli ktoś z innych obecnych ma kij na takowym blanku, przynosi go.

Oczywiście niekoniecznie trzeba zaczynać od tego spotkania bo i tak będziemy mieli sporo do oglądania :D

Co sądzicie o takim pomyśle ?

• 0

Dobry pomysł, kt?łry ju?ź ?źeśmy zrealizowali w trochę innej formule, mam tu na myśli nasz zeszłoroczny, wakacyjny 'shootout' nad Wisłą, kt?łrego pomysłodawcą był @Fatso. W tym wątku jest fotorelacja z tego spotkania:

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=20592&am p;am p;am p;prevloaded=1&&start=0

Być moze powt?łrzymy coś takiego i w tym roku, moze tak jak proponował @Sergiusz Kasprzyk organizując jakąś dłu?źs?źa imprezę wyjazdową, bo praktyka spotkania nad Wisłą pokazała ?źe czas szybko ucieka przy czymś takim :mellow: myślę ?źe jak się spotkamy w sobotę to warto o tym pomyśle porozmawiać, zbadac zainteresowanie

W sobotę chciałbym sie skupić na prezentacji blank?łw custom i wędek japan style - w sumie ok 10 modeli więc mam nadzieję ?źe starczy czasu

• 0

Pozwolę sobie zaktualizować, r?łwnie?ź siebie:

Aktualizacja:

1.Friko

2.Fatso

3.+ kolega

4.Bartolo

5.Pablom

6.milupa

7.Jamesty

8.krzysiek

9.Harry