Friko Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Witam, miło mi zaprosić Forumowicz?łw jerkbait.pl na spotkanie jakie organizuję: 24 MARCAw Warszawie, w godz. 12:00-15:00 Tematem przewodnim spotkania będą nowości rodbuildingowe: 1. Pokaz wędek japan-style z nowym logo jerkbaita, o kt?łrych mo?źna było poczytać w tym wątku: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=24181&am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am oraz 2. Pokaz wędek skonstruowanych na blankach robionych na indywidualne zam?łwienie (custom), o kt?łrych mo?źna było poczytać w tym wątku: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=21714&am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am Przegląd naprawdę szeroki: od kij?łw morskich poprzez castingowe do lekkich okoni?łwek.Przy okazji niekt?łre kije zostały uzbrojone w nowe microguides czy arbory od @Matusiaka tak ze będzie mo?źna obejrzeć tego typu nowinki. Wstęp wolny, dla wszystkich forumowicz?łw zainteresowanych tematyką spotkania lub po prostu chcących się spotkać / poznać w realu. Gdzie się spotykamy: restauracja Dziki Młyn ul. Czorsztyńska 1 ( Park Moczydło ).Je?źeli l?łd zdą?źy odpuścić będzie okazja wypr?łbować nowości pod względem rzutowym w jeziorku tu?ź obok restauracji. http://www.dzikimlyn.pl/ Mapka dojazdowa: . Mam prośbę aby osoby zainteresowane spotkaniem wspisywały się na listę poni?źej poniewa?ź będę musiał dać znać mened?źerowi restauracji co do rozmaiar?łw rezerwacji. Pozdrawiam,Friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Te?ź tak myślę 1.Friko 2.Fatso 3.Bartolo 4.Pablom 5.milupa 6.Jamesty 7.krzysiek 8.Harry 9.yglo10.godski11.remek12.TomCast13.Marcus14.mdziam_7815.mesrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 elmo Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Super : 1.Friko 2.Fatso 3.Bartolo 4.Pablom 5.milupa 6.Jamesty 7.krzysiek 8.Harry 9.yglo10.godski11.remek12.TomCast13.Marcus14.mdziam_7815.mesrio16 elmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Tylko W-wa i okolice będą reprezentowane??Mo?źe kilka rodzynk?łw z dalszych stron się trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Dobrze by było, spotkanie zaplanowaliśmy 12:00 właśnie po to ?źeby osoby spoza Warszawy mogły zdą?źyć z dojazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mesrio Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Mam zamiar być na spotkaniu a mieszkam koło Malborka czyli reprezentacja z poza Wa-wy będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Super, tak trzymać swoją drogą to mieszkasz w pięknych stronach - wędkarsko i nie tylko, pozazdrościć ! UPDATE: rozmawiałem właśnie z Piotrkiem Matusiakiem, wszystko wskazuje na to ?źe na spotkaniu będę m?łgł pokazać kilka uchwyt?łw custom do kołowrotk?łw i multiplikator?łw Daiwa / Shimano, robionych przez Piotra - z r?ł?źnych materiał?łw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Proszę o dopisanie mnie i Karolci do listy Będę miał przy okazji parę pytań odnośnie składanych wędek castingowych (chodzi o kijki na wyjazdy, obecnie mam problemy z zabraniem sprzętu i np. tydzień temu w laosie musiałem się ratować lokalnym sprzętem wędkarskim ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adasio Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Witam, pojawię się niezawodnie.Zabieram ze sobą kumpla.Tak?źe Adasio +1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Miło będzie Was zobaczyć juz dopisuję: 1.Friko 2.Fatso 3.Bartolo 4.Pablom 5.milupa 6.Jamesty 7.krzysiek 8.Harry 9.yglo10.godski11.remek12.TomCast13.Marcus14.mdziam_7815.mesrio16.elmo17.Karolcia18.SzymusS19.Adasio20.+ kolega ... robi nam się całkiem pokaźna imprezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Super, tak trzymać swoją drogą to mieszkasz w pięknych stronach - wędkarsko i nie tylko, pozazdrościć ! UPDATE: rozmawiałem właśnie z Piotrkiem Matusiakiem, wszystko wskazuje na to ?źe na spotkaniu będę m?łgł pokazać kilka uchwyt?łw custom do kołowrotk?łw i multiplikator?łw Daiwa / Shimano, robionych przez Piotra - z r?ł?źnych materiał?łw To ja mogę przynieść uchwyt zrobiony przez Piotra do mojej Stelli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 bardzo dobry pomysł mam nadzieję ?źe Piotrek zdą?źy i podeśle mi nowe uchwyty z pianki, korka, bambusa i drewna - będzie por?łwnanie jednym słowem 'custom' pełną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Proszę o dopisanie do listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 No nareszcie 1.Friko 2.Fatso 3.Bartolo 4.Pablom 5.milupa 6.Jamesty 7.krzysiek 8.Harry 9.yglo10.godski11.remek12.TomCast13.Marcus14.mdziam_7815.mesrio16.elmo17.Karolcia18.SzymusS19.Adasio20.+ kolega21.mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 batza Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Friko a będzie na spotkaniu mo?źliwość pooglądania tego travela 8 stopowego? Jeśli tak to chętnie dopisuję się do listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Tak, jasne, będzie travel i parę innych kij?łw r?łwnie?ź generalnie mo?źna powiedziec ?źe reprezentowane będą blanki od ok 8 do ok 100 lb mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cezary.Łoskot Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Proszę o dopisanie do listy. Będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Aktualizacja: 1.Friko 2.Fatso 3.Bartolo 4.Pablom 5.milupa 6.Jamesty 7.krzysiek 8.Harry 9.yglo10.godski11.remek12.TomCast13.Marcus14.mdziam_7815.mesrio16.elmo17.Karolcia18.SzymusS19.Adasio20.+ kolega21.mario22.batza23.Cezary Łoskot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adasio Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Wpadł mi do głowy mały pomysł, często, sporo os?łb pyta o r?ł?źne kije . Mo?źna by zrobić tak ?źe osoba kt?łra zgłasza swoją obecność pisze jakie blanki go interesują a jeśli ktoś z innych obecnych ma kij na takowym blanku, przynosi go. Oczywiście niekoniecznie trzeba zaczynać od tego spotkania bo i tak będziemy mieli sporo do oglądania Co sądzicie o takim pomyśle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Dobry pomysł, kt?łry ju?ź ?źeśmy zrealizowali w trochę innej formule, mam tu na myśli nasz zeszłoroczny, wakacyjny 'shootout' nad Wisłą, kt?łrego pomysłodawcą był @Fatso. W tym wątku jest fotorelacja z tego spotkania: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=20592&am p;am p;am p;prevloaded=1&&start=0 Być moze powt?łrzymy coś takiego i w tym roku, moze tak jak proponował @Sergiusz Kasprzyk organizując jakąś dłu?źs?źa imprezę wyjazdową, bo praktyka spotkania nad Wisłą pokazała ?źe czas szybko ucieka przy czymś takim myślę ?źe jak się spotkamy w sobotę to warto o tym pomyśle porozmawiać, zbadac zainteresowanie W sobotę chciałbym sie skupić na prezentacji blank?łw custom i wędek japan style - w sumie ok 10 modeli więc mam nadzieję ?źe starczy czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 platynowłosy Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Witam Panowie.Zapisuję się na spotkanie.Dzięki i pozdrawiam.Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fatso Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Pozwolę sobie zaktualizować, r?łwnie?ź siebie:Aktualizacja: 1.Friko2.Fatso 3.+ kolega4.Bartolo5.Pablom6.milupa 7.Jamesty 8.krzysiek9.Harry10.yglo11.godski12.remek13.TomCast14.Marcus15.mdziam_7816.mesrio17.elmo18.Karolcia19.SzymusS20.Adasio21.+ kolega22.mario23.batza24.Cezary Łoskot25. platynowłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Chyba trzeba bedzie dać cynk Michale do lokalu ?źeby się przygotowali na nadkomplet co bardzo mnie cieszy, nie ukrywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 platynowłosy Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Panowie, Chciałbym dopisać Przyjaciela, kt?łry nie jest na Forum zalogowany, ale Gość z niego Przedni.To Waldi.Dzięki.Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mesrio Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Byłaby mo?źliwość dopisania mojej dziewczyny Ewy kt?łra nie jest u?źytkowniczką forum? W sumie zaczyna interesować się wędkarstwem i mo?źe coś z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Friko
Witam,
miło mi zaprosić Forumowicz?łw jerkbait.pl na spotkanie jakie organizuję:
w Warszawie, w godz.
12:00-15:00
Tematem przewodnim spotkania będą nowości rodbuildingowe:
1. Pokaz wędek japan-style z nowym logo jerkbaita, o kt?łrych mo?źna było poczytać w tym wątku:
http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=24181&am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am
oraz
2. Pokaz wędek skonstruowanych na blankach robionych na indywidualne zam?łwienie (custom), o kt?łrych mo?źna było poczytać w tym wątku:
http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=21714&am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am
Przegląd naprawdę szeroki: od kij?łw morskich poprzez castingowe do lekkich okoni?łwek.
Przy okazji niekt?łre kije zostały uzbrojone w nowe microguides czy arbory od @Matusiaka tak ze będzie mo?źna obejrzeć tego typu nowinki.
Wstęp wolny, dla wszystkich forumowicz?łw zainteresowanych tematyką spotkania lub po prostu chcących się spotkać / poznać w realu.
Gdzie się spotykamy:
restauracja Dziki Młyn ul. Czorsztyńska 1 ( Park Moczydło ).
Je?źeli l?łd zdą?źy odpuścić będzie okazja wypr?łbować nowości pod względem rzutowym w jeziorku tu?ź obok restauracji.
http://www.dzikimlyn.pl/
Mapka dojazdowa:
.
Mam prośbę aby osoby zainteresowane spotkaniem wspisywały się na listę poni?źej poniewa?ź będę musiał dać znać mened?źerowi restauracji co do rozmaiar?łw rezerwacji.
Pozdrawiam,
Friko
Top użytkownicy dla tego pytania
40
19
12
11
Popularne dni
24 Mar
36
22 Mar
21