Friko Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Witam, miło mi zaprosić Forumowicz?łw jerkbait.pl na spotkanie jakie organizuję: 24 MARCAw Warszawie, w godz. 12:00-15:00 Tematem przewodnim spotkania będą nowości rodbuildingowe: 1. Pokaz wędek japan-style z nowym logo jerkbaita, o kt?łrych mo?źna było poczytać w tym wątku: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=24181&am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am oraz 2. Pokaz wędek skonstruowanych na blankach robionych na indywidualne zam?łwienie (custom), o kt?łrych mo?źna było poczytać w tym wątku: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=21714&am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am Przegląd naprawdę szeroki: od kij?łw morskich poprzez castingowe do lekkich okoni?łwek.Przy okazji niekt?łre kije zostały uzbrojone w nowe microguides czy arbory od @Matusiaka tak ze będzie mo?źna obejrzeć tego typu nowinki. Wstęp wolny, dla wszystkich forumowicz?łw zainteresowanych tematyką spotkania lub po prostu chcących się spotkać / poznać w realu. Gdzie się spotykamy: restauracja Dziki Młyn ul. Czorsztyńska 1 ( Park Moczydło ).Je?źeli l?łd zdą?źy odpuścić będzie okazja wypr?łbować nowości pod względem rzutowym w jeziorku tu?ź obok restauracji. http://www.dzikimlyn.pl/ Mapka dojazdowa: . Mam prośbę aby osoby zainteresowane spotkaniem wspisywały się na listę poni?źej poniewa?ź będę musiał dać znać mened?źerowi restauracji co do rozmaiar?łw rezerwacji. Pozdrawiam,Friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fatso Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Oczywiście, ?źe wszyscy. Park Moczydło jest spory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Michał, a l?łd zszedł ju?ź na bajorku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 w 85% tak, więc do soboty zejdzie pewnie cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 To mo?źe jednak porzucamy coś tymi kijkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Zabierać multiki mo?źe coś się trafi. Kijki będą na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 To ja się ju?ź nabyłem Właśnie wr?łciliśmy ze szpitala, moja lepsza polowa zwichnęła nogę w kostce. Jutro wiec silą rzeczy muszę zostać w domu. Ech szkoda slow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fatso Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 I po co było spychać ją ze schod?łw ju?ź dzisiaj? Trzeba było do jutra wieczorem poczekać Relacja napewno pojawi się na forum szybciutko i sobie poczytasz/popatrzysz, a tymczasem opiekuj się połowicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Mnie to jakiś pech z tymi spotkaniami prześladuje. Ju?ź drugi raz wypadłem :/ No nic, ?źyczę udanej zabawy, nie popijcie za du?źo, bo zabawy pod wpływem z pr?łbowaniem blank?łw, kończą się smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Tomek,Zawsze mo?źesz powiedzieć ?źonie ?źe wychodzisz tylko po fajki Michał,weźmiesz aparat? (Reporta?źyk ?) Ja przed spotkaniem zajadę do Office Depot i zobaczy czy maja takie platikowe ramki na karteczki - w sumie niegłupi pomysł ?źeby ka?źy wpisał sw?łj nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TomCast Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Pawle ?źeby to było takie proste... Niestety rzeczywistość jest zupełnie inna. Pomijając fakt ze nie pale Ale mam nadzieje, ?źe jeszcze się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mesrio Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Oj widzę ?źe matka nas więcej nie miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 a co tam, uchylę rąbka przed spotkaniem.... będzie się działo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maja 2 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 X-Zoga!!!Zgadłem? Koniecznie poproszę zdjęcia tu?ź po zakończeniu. Te?ź będę miał coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włodas Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Witam! Skoro @TomCast nie mo?źe to ja podjadę Ps. Tomek wszystko ci opowiem Serdecznie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 X-Zoga!!!Zgadłem? Koniecznie poproszę zdjęcia tu?ź po zakończeniu. Te?ź będę miał coś podobnego. Na X-zodze świat się nie kończy po prostu taki blank zam?łwiłem i taki mi zrobili, zresztą za du?źo mniejsze pieniądze @Włodas - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fatso Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 W kwestii aparatu - kt?łry Michał? Ja i tak planowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Czy jadąc od Zachodniego jest z Al. prymasa zjazd w lewo w Czorsztyńską?. Widzę , ?źe nie. W lewo w G?łrczewską w prawo w Deotymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartolo Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Dokładnie tak jak napisałeś. Nie ma zjazdu bezpośrednio trzeba jechać przez G?łrczewską i Deotymy, a potem w prawo w Czorsztyńską i prawie do końca.Wjazd z trasy bezpośrednio jest tylko dla jadących od strony Wisłostrady i trzeba uwa?źać ?źeby go nie przejechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mdziam_78 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 ja niestety odpadam. prawie odwczoraj 'tronu' nie opuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maja 2 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 X-Zoga!!!Zgadłem? Koniecznie poproszę zdjęcia tu?ź po zakończeniu. Te?ź będę miał coś podobnego. Na X-zodze świat się nie kończy po prostu taki blank zam?łwiłem i taki mi zrobili, zresztą za du?źo mniejsze pieniądze @Włodas - zapraszam Pewnie, ?źe się nie kończy Zmyliła mnie grubość ścianek blanku. O zdjęcia mimo to proszę. A tak od siebie, to zazdroszczę kontakt?łw wśr?łd producent?łw blank?łw. Myślę, ?źe to wynik Twojej determinacji i profesjonalizmu w RB. Dla mnie to jeszcze daleka droga Powodzenia i miłej zabawy na spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie była okazja osobiście poznać kolejnych członk?łw naszego forum, pooglądać fajne kije ( nad tym travelem dalej myślę ).I mam nadzieję ?źe w niedalekiej przyszłości znowu się spotkamy choć ju?ź mo?źe nad wodą z rybkami a nie nad parkowym stawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Cezary.Łoskot Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Ja r?łwnie?ź przyłączam się do podziękowań. Miło rozmawiało się z Kolegami z Jerka w realu. Do tego pierwsza castingowa br?łdka - bezcenne Oby więcej takich spotkań. Pozdrawiam, Cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 No widzę ?źe nie zdą?źyłem być pierwszy powiem tak - dziękuję wszystkim za naprawdę bardzo sympatyczne spotkanie, miło było w relu zobaczyć i tych Koleg?łw kt?łrych trochę ju?ź nie widziałem i poznać nowych pasjonat?łw Mam serdeczną prośbę do Michała i Longina ?źebyście wrzucili tutaj fotoralację ze swoich apartat?łw ?źeby pokazać innym ?źe na takie spotkania warto przychodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MARCUS Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Dziękuje organizatorowi i wszystkim obecnym za fajne spotkanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 matusiak Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 R?łwnie?ź wielkie dzięki za miłe towarzystwo ,i ciesze sie ze mogłem poznać pasiontow wędki,szkoda ze ryby nie dopisały ale to przez @frika bo zapomniał przynet y uzbroic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Friko
Witam,
miło mi zaprosić Forumowicz?łw jerkbait.pl na spotkanie jakie organizuję:
w Warszawie, w godz.
12:00-15:00
Tematem przewodnim spotkania będą nowości rodbuildingowe:
1. Pokaz wędek japan-style z nowym logo jerkbaita, o kt?łrych mo?źna było poczytać w tym wątku:
http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=24181&am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am
oraz
2. Pokaz wędek skonstruowanych na blankach robionych na indywidualne zam?łwienie (custom), o kt?łrych mo?źna było poczytać w tym wątku:
http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=21714&am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am
Przegląd naprawdę szeroki: od kij?łw morskich poprzez castingowe do lekkich okoni?łwek.
Przy okazji niekt?łre kije zostały uzbrojone w nowe microguides czy arbory od @Matusiaka tak ze będzie mo?źna obejrzeć tego typu nowinki.
Wstęp wolny, dla wszystkich forumowicz?łw zainteresowanych tematyką spotkania lub po prostu chcących się spotkać / poznać w realu.
Gdzie się spotykamy:
restauracja Dziki Młyn ul. Czorsztyńska 1 ( Park Moczydło ).
Je?źeli l?łd zdą?źy odpuścić będzie okazja wypr?łbować nowości pod względem rzutowym w jeziorku tu?ź obok restauracji.
http://www.dzikimlyn.pl/
Mapka dojazdowa:
.
Mam prośbę aby osoby zainteresowane spotkaniem wspisywały się na listę poni?źej poniewa?ź będę musiał dać znać mened?źerowi restauracji co do rozmaiar?łw rezerwacji.
Pozdrawiam,
Friko
Top użytkownicy dla tego pytania
40
19
12
11
Popularne dni
24 Mar
36
22 Mar
21