Skocz do zawartości
  • 0

24 MARCA - Spotkanie Forumowiczów Jerkbait.pl - POKAZ NOWOŚCI RODBUILDINGOWYCH !

Friko

Pytanie

Witam,

miło mi zaprosić Forumowicz?łw jerkbait.pl na spotkanie jakie organizuję:

24 MARCA

w Warszawie, w godz.

12:00-15:00

Tematem przewodnim spotkania będą nowości rodbuildingowe:

1. Pokaz wędek japan-style z nowym logo jerkbaita, o kt?łrych mo?źna było poczytać w tym wątku:

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=24181&am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am

oraz

2. Pokaz wędek skonstruowanych na blankach robionych na indywidualne zam?łwienie (custom), o kt?łrych mo?źna było poczytać w tym wątku:

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=21714&am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am

Przegląd naprawdę szeroki: od kij?łw morskich poprzez castingowe do lekkich okoni?łwek.

Przy okazji niekt?łre kije zostały uzbrojone w nowe microguides czy arbory od @Matusiaka tak ze będzie mo?źna obejrzeć tego typu nowinki.

Wstęp wolny, dla wszystkich forumowicz?łw zainteresowanych tematyką spotkania lub po prostu chcących się spotkać / poznać w realu.

Gdzie się spotykamy:

restauracja Dziki Młyn ul. Czorsztyńska 1 ( Park Moczydło ).

Je?źeli l?łd zdą?źy odpuścić będzie okazja wypr?łbować nowości pod względem rzutowym w jeziorku tu?ź obok restauracji.

http://www.dzikimlyn.pl/

Mapka dojazdowa:

.

Mam prośbę aby osoby zainteresowane spotkaniem wspisywały się na listę poni?źej poniewa?ź będę musiał dać znać mened?źerowi restauracji co do rozmaiar?łw rezerwacji.

Pozdrawiam,

Friko

post-10-1348916668,6535_thumb.jpg

post-10-1348916668,8861_thumb.jpg

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Panowie.

Friko,dziękuję. Spotkanie super, oczopląs m?łj osobisty. O wielu rzeczach słyszałem po raz pierwszy-objaśnienia Krzyśka. I dołączam do opinii SzymusS. Wiem, czego szukać, (kwestia traweller?łw.)

Propozycja Friko...

...50 sztuk minimalnego zam?łwienia...chyba damy radę zebrać chętnych....Ja się piszę...

Do zobaczenia na kolejnym spotkaniu i nad wodą.

Świetne foty i komentarze.

Pozdrawiam.

Alek

• 0

Super spotkanie ;) . Bardzo miło było poznać koleg?łw forumowicz?łw . Wykład na temat budowy wędek był bardzo ciekawy. Dowiedziałem się naprawdę wielu rzeczy. Na kolejne spotkania jak najbardziej się piszę :mellow:.

Podziękowania dla organizator?łw

• 0

X-Zoga!!!

Zgadłem? Koniecznie poproszę zdjęcia tu?ź po zakończeniu. Te?ź będę miał coś podobnego. :D

Na X-zodze świat się nie kończy po prostu taki blank zam?łwiłem i taki mi zrobili, zresztą za du?źo mniejsze pieniądze

@Włodas - zapraszam

A czy jest mozliwosc gdzies zamòwic taki blank ?