Friko Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Witam, miło mi zaprosić Forumowicz?łw jerkbait.pl na spotkanie jakie organizuję: 24 MARCAw Warszawie, w godz. 12:00-15:00 Tematem przewodnim spotkania będą nowości rodbuildingowe: 1. Pokaz wędek japan-style z nowym logo jerkbaita, o kt?łrych mo?źna było poczytać w tym wątku: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=24181&am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am oraz 2. Pokaz wędek skonstruowanych na blankach robionych na indywidualne zam?łwienie (custom), o kt?łrych mo?źna było poczytać w tym wątku: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=21714&am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am Przegląd naprawdę szeroki: od kij?łw morskich poprzez castingowe do lekkich okoni?łwek.Przy okazji niekt?łre kije zostały uzbrojone w nowe microguides czy arbory od @Matusiaka tak ze będzie mo?źna obejrzeć tego typu nowinki. Wstęp wolny, dla wszystkich forumowicz?łw zainteresowanych tematyką spotkania lub po prostu chcących się spotkać / poznać w realu. Gdzie się spotykamy: restauracja Dziki Młyn ul. Czorsztyńska 1 ( Park Moczydło ).Je?źeli l?łd zdą?źy odpuścić będzie okazja wypr?łbować nowości pod względem rzutowym w jeziorku tu?ź obok restauracji. http://www.dzikimlyn.pl/ Mapka dojazdowa: . Mam prośbę aby osoby zainteresowane spotkaniem wspisywały się na listę poni?źej poniewa?ź będę musiał dać znać mened?źerowi restauracji co do rozmaiar?łw rezerwacji. Pozdrawiam,Friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 platynowłosy Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Panowie.Friko,dziękuję. Spotkanie super, oczopląs m?łj osobisty. O wielu rzeczach słyszałem po raz pierwszy-objaśnienia Krzyśka. I dołączam do opinii SzymusS. Wiem, czego szukać, (kwestia traweller?łw.)Propozycja Friko......50 sztuk minimalnego zam?łwienia...chyba damy radę zebrać chętnych....Ja się piszę...Do zobaczenia na kolejnym spotkaniu i nad wodą.Świetne foty i komentarze.Pozdrawiam.Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mesrio Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Super spotkanie . Bardzo miło było poznać koleg?łw forumowicz?łw . Wykład na temat budowy wędek był bardzo ciekawy. Dowiedziałem się naprawdę wielu rzeczy. Na kolejne spotkania jak najbardziej się piszę . Podziękowania dla organizator?łw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartolo Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 To i ja dorzucę swoje trzy grosze...A tematem spotkania jak zwykle były Kobiety Wino i Śpiew :. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartolo Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartolo Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Co po niekt?łrym udzielał się klimat iście rodem z Japonii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartolo Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 No a skoro tak, to trzeba uzbroić zabawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartolo Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 No i jak przykład płynie z samej wierchuszki spr?łbować....Trafić jakiegoś kaczora prosto w dynię (kto był ten wie o czym mowa) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartolo Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 A jak to w zawodach na celność bywa, pr?łbować trzeba z flinty klasycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pablom Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Poza drobnymi przypadkami losowymi, większość stawiła się jak jeden mą?ź.. Żeś musiał ustrzelić jak Frikowi rogi przyprawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartolo Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 No i w końcu udało się... coś złapać. Ni ryba to ni wydra, więc co to?Takie jakieś dziwne, dwukolorowe. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartolo Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 No i tym optymistycznym ackentem czas podziękować za spotkanie i grzecznie czekać na następne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Dzięki Koledzy za świetne zdjęcia tak było, tak było... skoro się podobało, to myślę ?źe nie poprzestaniemy na tym spotkaniu w tym roku ps. @pablom <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 batza Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Naprawdę zacne spotkanie koledzy, wielkie dzięki za mo?źliwość poznania was osobiście i zobaczenia niezłego naręcza chrustu <_< kudos dla Friko za fajny projekt i dla Krzyśka za realizację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Dzięki serdeczne za spotkanie, ?źałuję, ?źe nie mogłem zostać dłu?źej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 I tak spotkanie przeszło powoli do historii, ale nie całkiem Kije pokazane na spotkaniu będzie mo?źna jeszcze obejrzeć w nowym autorskim wątku @krzyska w dziale rodbuildingowym: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=28145&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MIGOTKA Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 X-Zoga!!!Zgadłem? Koniecznie poproszę zdjęcia tu?ź po zakończeniu. Te?ź będę miał coś podobnego. Na X-zodze świat się nie kończy po prostu taki blank zam?łwiłem i taki mi zrobili, zresztą za du?źo mniejsze pieniądze @Włodas - zapraszam A czy jest mozliwosc gdzies zamòwic taki blank ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 skądś się wziął więc widocznie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Informacja kt?łra powinna zainteresować niekt?łrych uczestnik?łw spotkania jest mo?źliwość zam?łwienia traveli: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=328427 msg_328427 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Friko
Witam,
miło mi zaprosić Forumowicz?łw jerkbait.pl na spotkanie jakie organizuję:
w Warszawie, w godz.
12:00-15:00
Tematem przewodnim spotkania będą nowości rodbuildingowe:
1. Pokaz wędek japan-style z nowym logo jerkbaita, o kt?łrych mo?źna było poczytać w tym wątku:
http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=24181&am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am
oraz
2. Pokaz wędek skonstruowanych na blankach robionych na indywidualne zam?łwienie (custom), o kt?łrych mo?źna było poczytać w tym wątku:
http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=21714&am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am p;am
Przegląd naprawdę szeroki: od kij?łw morskich poprzez castingowe do lekkich okoni?łwek.
Przy okazji niekt?łre kije zostały uzbrojone w nowe microguides czy arbory od @Matusiaka tak ze będzie mo?źna obejrzeć tego typu nowinki.
Wstęp wolny, dla wszystkich forumowicz?łw zainteresowanych tematyką spotkania lub po prostu chcących się spotkać / poznać w realu.
Gdzie się spotykamy:
restauracja Dziki Młyn ul. Czorsztyńska 1 ( Park Moczydło ).
Je?źeli l?łd zdą?źy odpuścić będzie okazja wypr?łbować nowości pod względem rzutowym w jeziorku tu?ź obok restauracji.
http://www.dzikimlyn.pl/
Mapka dojazdowa:
.
Mam prośbę aby osoby zainteresowane spotkaniem wspisywały się na listę poni?źej poniewa?ź będę musiał dać znać mened?źerowi restauracji co do rozmaiar?łw rezerwacji.
Pozdrawiam,
Friko
Top użytkownicy dla tego pytania
40
19
12
11
Popularne dni
24 Mar
36
22 Mar
21