BOB1 Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Ktoś widział/kupił nową gazetę "Wędkarstwo 360"? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Ktoś widział/kupił nową gazetę "Wędkarstwo 360"?W sprzedaży od 25 marca 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) https://wedkarstwo360.pl/?fbclid=IwAR29I9jmGt85v_xdU81axsqc0SAjJ5WArrWQ9HxoomKNXcaZLGbc20j98dA Ja już opłaciłem na rok ! https://www.facebook.com/j.kolendowicz/videos/670729293341646/ Edytowane 23 Marca 2019 przez szczupak1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Premium czy zwykła brałeś? Ciekawe czy będą się czymś potem różnić bo multitool mi nie potrzebny. Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) Brałem clasic nie wiem ale chyba niczym. Chodzi tylko o ten gadżet. On kosztuje normalnie okolo 50 zł.Zadzwonię wieczorkiem do Jacka to go zapytam dokładnie. Edytowane 23 Marca 2019 przez szczupak1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Mam nadzieję, że pierwszy W360 nie będzie kopią dotychczasowych postów z FB. W poniedziałek się przekonam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Myślę że nie na 100% coś niecoś widziałem więcej. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Też zamówiłem opcje stadard prenumeraty ,zobaczymy czy warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) Na szybko. Magazyn ciekawy, widać że ma obejmować wszystko co z wedkarstwem związane. Reklam jest sporo. Są jednak fajne smaczki np. Opowiadanie Darka Duszy. Wielki plus za to. Magazyn wykonany ładnie. Szata graficzna, zdjęcia dobrej jakości. Ciekawi mnie tylko czy wszystkie 4 gazety utrzymają się na rynku. Ja skusiłem się na prenumeratę w opcji standard gdzie numer wychodzi za 7.99. Na moje to dobra cena. Edytowane 25 Marca 2019 przez Bootleg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Kupiłem. Pierwsze wrażenia: teksty dość krótkie, sporo reklam. Na razie nie ma nic czego nie było wcześniej. Gazeta robiona na nowoczesny styl, schemat podobny jak w magazynach typu Logo, Podróże etc. Do mnie nie koniecznie trafia ale pewnie badania rynku mówią co innego. Na pewno przyciągają autorzy bo dla nich kupiłem gazetę. Zobaczymy co będzie dalej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Pojawił się nowy miesięcznik wędkarski. Kilka osób już kupiło i wstawia swoje opinie i komentarze. Może warto aby umieszczać je w oddzielnym wątku tematycznym?(a jak nie to do usunięcia) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Nawet są kalendarze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Może niech mody przerzucą posty do tego wątku ???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek0158 Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Też kupiłem.Oczekiwałem więcej.Nie więcej stron.Więcej treści.A tu kilka słów,kilka dużych zdjęć i reklama,reklama,reklama i dalej reklama.Ktoś przeliczy jaki procent pisma stanowi reklama?Rozumiem że musi być,ale dlaczego kosztem treści.Z całym szacunkiem dla twórców W360 i WŚ uważam że jedni i drudzy powinni wyszukać gdzieś choć jeden egzemplarz Wędkarza Polskiego i porównać do tego co sami tworzą.A tworzą katalogi reklamowe wielu firm w jednym miejscu.Kasa się liczy,tematy fachowe na marginesie. Za moje 9.99zł 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek0158 Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 I najmniej mi chodzi o te 9,99zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) Też kupiłem.Oczekiwałem więcej.Nie więcej stron.Więcej treści.A tu kilka słów,kilka dużych zdjęć i reklama,reklama,reklama i dalej reklama.Ktoś przeliczy jaki procent pisma stanowi reklama?Rozumiem że musi być,ale dlaczego kosztem treści.Z całym szacunkiem dla twórców W360 i WŚ uważam że jedni i drudzy powinni wyszukać gdzieś choć jeden egzemplarz Wędkarza Polskiego i porównać do tego co sami tworzą.A tworzą katalogi reklamowe wielu firm w jednym miejscu.Kasa się liczy,tematy fachowe na marginesie. Za moje 9.99złNo niestety reklam jest dużo. Z tego co policzyłem to ok.27 stron. Zależy jak liczyć. Cena 9.99 zł to też pierwszy numer. Od następnego w kiosku będzie 12.99 pytanie czy w dalszym ciągu będzie tyle stron? Niemniej jednak będzie to najdroższe czasopismo na rynku. Ja zdecydowałem się na prenumeratę gdzie numer wyjdzie za 7.99 zł a to już dużo lepsza cena. Co do treści jestem w połowie. Jest nieźle ale oczekuje więcej zwłaszcza, że autorzy są naprawdę zacni. Myślę że W360 ma potencjał aby być numerem 1 na rynku, trzeba dać też im trochę czasu. Minus główny za te reklamy. Wiadomo, że muszą być ale gdyby udało się to ograniczyć do 10-15 stron byłoby fajnie. Edytowane 25 Marca 2019 przez Bootleg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Może niech mody przerzucą posty do tego wątku Zgłaszajcie, jeśli znajdziecie jakieś do przeniesienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Bardzo ładnie się obaj panowie postarzeli i nabrali właściwej patyny.. a i wyglądają na zadowolonych, znikła bez śladu populistyczna piana w typie hurra ekologii i głupkowatych agitek antyzwiązkowych , pismo jest eleganckie w formie i treści, całkiem świeżo się prezentuje - nic tylko kupować, kibicować i życzyć powodzenia na rynku.. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Przejrzałem. Nadzieję miałem większe ale rzeczywistość jak zwykle weryfikuje. Prawda jest, że kilka sensownych artykułów się znajdzie, jednak nie tego oczekiwałem jako całości... Małżonka moja przejrzała pierwszy numer i stwierdziła, że wypisz wymaluj kobiece czasopismo - takie Glamour... Od stycznia 2018 odszedłem od prenumerowania WŚ, WW omijam szeroko, WMH czasem kupię. Wyjątek zrobiłem dla aktualnych numerów by 4 porównać. I na tym koniec. Życzę powodzenia wszystkim 4 tytułom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 (edytowane) Pojawiło się już sporo uwag, opinii o Wędkarstwie 360, ale nie wypada nikogo zmuszać ani na siłę przenosić z wątku, który piszącym bardziej pasuje.Skoro ten się nie przyjął to może trzeba go usunąć. Edytowane 25 Marca 2019 przez BOB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Panowie, czy ktoś mógłby mi wysłać W360 do Ire? Oczywiście pokrywam wszelkie koszty. Najlepiej PayPal'em.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Kupiłem. Z wielką ciekawością i potrzebą nowości.I ...Wspólniczka, rzucając szybko okiem na design stwierdziła, że nareszcie jakaś gazeta wędkarska dla kobiet: dużo zdjęć, mało treści, w ch(olerę) reklam kosmetyków, sic, ozdób dla facetówpismo obrazkowe - mało treści dużo zdjęć. Treść do zmieszczenia na 50 stronach spokojnie, bo i kolumny wąskie, i czcionka duża. Fajnie, bo i osoby niedowidzące / starsze poczytająartykuły mocno wyprzedzające czas / sezon, albo opisujące przeszłość. Fajnie, że podobnie, jak czynią to co spostrzegawczy bardziej wędkarze z FB, publikując zdjęcia sumów z lipca w lutym, w marcu pojawiają się artykuły o sumach, podnoszące tematykę ich łowienia. Że nie wspomnę o szczupakach, boleniach, etc. Widać, że o tematy coraz ciężej. Nie, to nie tylko krytyka. Może rozwój, może ... wypełnienie treścią stron ponad 120. Ale wydaje mi się, że nieco nad wyraz. Ale to też może moja "konserwa" tu wyłazi i rację miał vice pisząc kiedyś o patencie przemycania art o sumach w styczniu. By w lipcu nikt o nich nie pamiętał...reklamy - WŚ i WW mają pod górę ... Fajnie, że z okładki W360 nie bije reklama Design Fishing, jak w nowym WŚ, ale podejrzewam, że to kwestia czasu. Bo i Savage czeka, i DF, i Eventur i ...miło też, że wstępniaków nie pisze nowy naczelny WŚ - bo czytelnicy mogą chcieć od razu przyznać mu Nobla. Byle tylko przestał nudzićdużo artykułów, mało treści - szkoda, że nowy miesięcznik jest tak rozdmuchany. Efekt marketingowy / objętościowy zachowany, można się pochwalić liczą stron. Niekoniecznie przekłada się to na treść. Której jest b. mało. Niby art na 2-3 strony, ale zanim zacznie się czytać, już jest podpis autora. To też znak rozpoznawczy wydawcy grupy, by nie katować czytelników znakami za wielomamartwi mnie, że zarówno WŚ, jak i W360 idą mocno w stronę dużych artykułów, kosztem małej ilości treści. Trend rozumiem, ale by poczytać, niekoniecznie się dowiedzieć, muszę ... dużo czytać małej treści.Pierwsze wrażenie: gazeta, jak paw. Kolorowa, ale napuszona. Napompowana. Rozdmuchana. Po oskubaniu zostaje niewiele mięsa. Nie dla czytelników Larsona, Bondy, etc ;-) 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 witam wczoraj też zakupiłem z chęci zapoznania się z nowością ... Fajnie wydane i kolorowe jednak rzeczywiście artykuły nieco krótkie , tematy ledwo napoczęte , najbardziej interesowały mnie te pstrągowe , jest kilka , ale króciutkie takie pobieżne ....Trochę mi to przypomina niemieckie wydawnictwa typu Fisch & Fang i Raubfisch w tych jednak bywają artykuły kilkustronicowe , albo też dodatkowo zeszyty tematyczne... Ale w tym kierunku to wygląda jeśli chodzi o szatę graficzną , zdjęcia itd ..oby artykuły nie były tak pobieżne , a może taki jest zamiar wydawcy ..? Zobaczymy jak się to rozwinie , a może pozostali WW I WŚ mając nowego konkurenta na rynku trochę się sprężą .. ... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Przejrzałem na szybko w kiosku i uratowałem parę złotych ,nie kupię kolejnego reklamidła z mnóstwem kolorów i małą ilością treści. Życzę powodzenia ale do mnie to nie trafia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) Reklama tegoż periodyka dopiero chyba rusza ... bo właśnie widziałem tę reklamę wspomaganą twarzami redaktorów w telewizorni na kanale tvn turbo. Znów była Chiba całkiem poważne finanse za tym czasopismem idą Edytowane 26 Marca 2019 przez Sławek Nikt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi