Sayonara Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Ależ Sławomirze - w moim przypadku to nie tyle wiara, co raczej konstatacja wiary. Wnikliwie obserwuję świat. Ogół niezmiennie żąda słowa pisanego i niezmiennie czerpie zeń wzorce. No...w tym wypadku to bardziej "słowo oglądane" niż pisane... ale takie mamy czasy. Lajfstajlowe.Elegancji nijakiej w life style nie widzę,,, fachowości jeszcze mniej... więc gazeta nie dla mnie.Wyższej skuteczności "fishingu" poszukuję innymi drogami - bynajmniej nie ubogo duchem. Styl mam swój - abnegacki - i innego narzucić sobie nie dam. Z moim czuję się wyśmienicie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Elegancko podane kupującemu! Skuteczność jest mentalnym spadkiem po naszych starszych braciach - rybakach. Abnegacja po arystokracji i jezuitach - tu autentycznie Ci gratuluję, a powszechna żarłoczność - to sądząc po dzikiej zapamiętałości - chyba po Pigmejach.. Ale skąd się wzięli u nas Pigmeje!? Powoli się wyklaruje bardziej luksusowy profil tego miesięcznika. Jest w naszym, coraz zamożniejszym środowisku, zapotrzebowanie na taki magazyn. I robią go, jakby nie patrzył. fachowcy o znanych nazwiskach.. Uważam, że jest to zmiana na lepsze. W poprzednim wcieleniu targetem był mało wymagający odbiorca, któremu zawsze można wtrynić dowolną tandetę, albo naopowiadać koszałków opałków - w tym ciągle podgrzewanej paranoicznej wojenki członków z własnym stowarzyszeniem - o którego względy zabiegano metodami rujnującymi i tak kiepski wizerunek wędkarskiego świata.. Ale ponieważ wierzę w ludzi, no to nie wypada mi nic innego, jak tylko dobrze życzyć nowemu magazynowi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_M Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 A tak podsumowując, wybralibyście teraz Wędkarstwo 360 czy Wędkarski Świat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Pytasz czy teraz? Ja mam (również przeczytałem ) wszystkie numery WŚ. A W360 nie jest nawet na początku drogi. Jestem pewien, że Jacek, Marek i spółka będą wnikliwie analizowali wszystkie a przede wszystkim, krytyczne oceny ich pisma i w ciągu półrocza można spodziewać się zmian.Jednak gdybym musiał wybierać, wybrał bym nowe pismo z ciekawości co będzie dalej (na razie u mnie są na plusie choć ja również mam krytyczne uwagi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Ja powiem szczerze, że dałem szansę W360 i liczę, że to będzie nowa jakość na rynku. Sprawdzam powiem za rok o tej porze. ???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_M Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Tak, chodziło mi o chwilę obecną. Jestem przyzwyczajony do comiesięcznego czytania jakiegoś czasopisma. Do tej pory był to Wędkarski Świat, w tym miesiącu kupiłem oba pisma i zastanawiam się, czy któreś zaprenumerować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Pytasz czy teraz? Ja mam (również przeczytałem ) wszystkie numery WŚ. A W360 nie jest nawet na początku drogi. Jestem pewien, że Jacek, Marek i spółka będą wnikliwie analizowali wszystkie a przede wszystkim, krytyczne oceny ich pisma i w ciągu półrocza można spodziewać się zmian.Jednak gdybym musiał wybierać, wybrał bym nowe pismo z ciekawości co będzie dalej (na razie u mnie są na plusie choć ja również mam krytyczne uwagi) A ja sądzę, że Jacek i Marek z całym szacunkiem dla tych autorów mogą mieć niestety mało do powiedzenia w kwestii tego jak ma wyglądać magazyn. Tę gazetę wydaje duży wydawca. Musi być utrzymana na jakiś wzór i same dobre choć krótkie teksty mogą jej nie uratować. Ja też jestem ciekawy następnych numerów ale kierunek wydaje się już być obrany a mi on nie do końca pasuje niestety. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Podsumowując dyskusję, postulat:niech wróci ś.p. ŚSiM. A jeszcze lepiej bez "iM". 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 ...nie odbierajmy szansy nowo narodzonym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Kupiłem. Przeczytałem. Pismo "lajfstailowe", ładne. Niestety tego typu pisma czytałem jedynie u fryzjera. Obecnie, z racji miernego owłosienia, nie chadzam do tego typu zakładów... więc raczej czytelnikiem nie zostanę.PS. Plusy za artykuły M.Szymańskiego, P. Zieleniaka, D. Duszy i M. Łaszewskiego. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 A ja kupiłem i kupię kolejny ???? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Ja , po raz pierwszy w życiu zaprenumerowałem ... dla tej czapeczki?! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Ja także heheh. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 A ja zapomniałem, miałem. Kupić i kupię, ale dobrze że mi przypomnieliscie Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Dowiedziałem się u źródła, że jeden z kolejnych będzie jeszcze obszerniejszy, majowy chyba. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.Rozbiecki Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Dowiedziałem się u źródła, że jeden z kolejnych będzie jeszcze obszerniejszy, majowy chyba. Więcej reklam? ;-) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 do każdego egzemplarza po szczupaku w gratisie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Nie jest to na pewno gazeta dla człowieka, który z prostą gruntówką i rosówką chodzi na brzany czy dla dzieciaka, który na zwykłą spławikówkę chce połowić płotek. Za dużo reklam, za dużo zdjęć. Jako polonista i miłośnik treści, a nie obrazków, mówię "NIE"...... 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Spodziewałem się czegoś na wyższym poziomie niż WŚ, a okazało się, że tylko oprawa lepsza, bo środek nie wyrywa się ze zszywek, ale zawartość bardzo mnie zawiodła… 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 A miała być okładka , nawet nie wiedziałem że jestem. Ale w gazecie szału nie ma. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Dowiedziałem się u źródła, że jeden z kolejnych będzie jeszcze obszerniejszy, majowy chyba. Cena też będzie wyższa i to chyba już od drugiego numeru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Na razie nie ma nic czego nie było wcześniej. Tekst o belly??? Był już wcześniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 martwi mnie, że zarówno WŚ, jak i W360 idą mocno w stronę dużych artykułów . Fajnie wydane i kolorowe jednak rzeczywiście artykuły nieco krótkie Panowie, to jakie tam są te artykuły... Kolejne tematy w sylu: jaka kurtka ? jakie okulary ? To ja sobie bez trudu odszukam w sieci. . Kol. powiedz mi proszę jakich artykułów nie da się bez problemu znaleźć w sieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zbyszek miałeś to w ręku ? Czytałeś ? Bo mam wrażenie, że nie ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Dla mnie przerost formy nad treścią, spodziewałem się czegoś nowego a jest to co zwykle tylko w ładniejszym opakowaniu i z dobrą reklamą. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi