Skocz do zawartości

WĘDKARSTWO 360

BOB1

Rekomendowane odpowiedzi

Ależ Sławomirze - w moim przypadku to nie tyle wiara, co raczej konstatacja wiary. Wnikliwie obserwuję świat. Ogół niezmiennie żąda słowa pisanego i niezmiennie czerpie zeń wzorce. No...w tym wypadku to bardziej "słowo oglądane" niż pisane... ale takie mamy czasy. Lajfstajlowe.

Elegancji nijakiej w life style nie widzę,,, fachowości jeszcze mniej... więc gazeta nie dla mnie.

Wyższej skuteczności "fishingu" poszukuję innymi drogami - bynajmniej nie ubogo duchem. :) Styl mam swój - abnegacki - i innego narzucić sobie nie dam. Z moim czuję się wyśmienicie.

• Like 2

Elegancko podane kupującemu!

Skuteczność jest mentalnym spadkiem po naszych starszych braciach - rybakach. Abnegacja po arystokracji i jezuitach - tu autentycznie Ci gratuluję, a powszechna żarłoczność - to sądząc po dzikiej zapamiętałości - chyba po Pigmejach.. :) Ale skąd się wzięli u nas Pigmeje!?

Powoli się wyklaruje bardziej luksusowy profil tego miesięcznika. Jest w naszym, coraz zamożniejszym środowisku, zapotrzebowanie na taki magazyn. I robią go, jakby nie patrzył. fachowcy o znanych nazwiskach.. Uważam, że jest to zmiana na lepsze. W poprzednim wcieleniu targetem był mało wymagający odbiorca, któremu zawsze można wtrynić dowolną tandetę,  albo naopowiadać koszałków opałków - w tym ciągle podgrzewanej paranoicznej wojenki członków z własnym stowarzyszeniem  :doh:-  o którego względy zabiegano metodami rujnującymi i tak kiepski wizerunek wędkarskiego świata.. 

Ale ponieważ wierzę w ludzi, no to nie wypada mi nic innego, jak tylko dobrze życzyć nowemu magazynowi.. :)

Pytasz czy teraz? Ja mam (również  przeczytałem  ;) ) wszystkie numery WŚ. A W360 nie jest nawet na początku drogi. Jestem pewien, że Jacek, Marek i spółka będą wnikliwie analizowali wszystkie a przede wszystkim, krytyczne oceny ich pisma i w ciągu półrocza można spodziewać się zmian.

Jednak gdybym musiał wybierać, wybrał bym nowe pismo z ciekawości co będzie dalej (na razie u mnie są na plusie choć ja również mam krytyczne uwagi)

Pytasz czy teraz? Ja mam (również  przeczytałem  ;) ) wszystkie numery WŚ. A W360 nie jest nawet na początku drogi. Jestem pewien, że Jacek, Marek i spółka będą wnikliwie analizowali wszystkie a przede wszystkim, krytyczne oceny ich pisma i w ciągu półrocza można spodziewać się zmian.

Jednak gdybym musiał wybierać, wybrał bym nowe pismo z ciekawości co będzie dalej (na razie u mnie są na plusie choć ja również mam krytyczne uwagi)

A ja sądzę, że Jacek i Marek z całym szacunkiem dla tych autorów mogą mieć niestety mało do powiedzenia w kwestii tego jak ma wyglądać magazyn. Tę gazetę wydaje duży wydawca. Musi być utrzymana na jakiś wzór i same dobre choć krótkie teksty mogą jej nie uratować. Ja też jestem ciekawy następnych numerów ale kierunek wydaje się już być obrany a mi on nie do końca pasuje niestety.

• Like 2

Kupiłem. Przeczytałem. Pismo "lajfstailowe", ładne. Niestety tego typu pisma czytałem jedynie u fryzjera. Obecnie, z racji miernego owłosienia, nie chadzam do tego typu zakładów... więc raczej czytelnikiem nie zostanę.

PS. Plusy za artykuły M.Szymańskiego, P. Zieleniaka, D. Duszy i M. Łaszewskiego.

• Like 3

Nie jest to na pewno gazeta dla człowieka, który z prostą gruntówką i rosówką chodzi na brzany czy dla dzieciaka, który na zwykłą spławikówkę chce połowić płotek. Za dużo reklam, za dużo zdjęć. Jako polonista i miłośnik treści, a nie obrazków, mówię "NIE"......

• Like 6

• martwi mnie, że zarówno WŚ, jak i W360 idą mocno w stronę dużych artykułów

. Fajnie  wydane  i  kolorowe   jednak  rzeczywiście  artykuły   nieco  krótkie 

Panowie, to jakie tam są te artykuły...  :D

Kolejne tematy w sylu: jaka kurtka ? jakie okulary ? To ja sobie bez trudu odszukam w sieci. . 

Kol. powiedz mi proszę jakich artykułów nie da się bez problemu znaleźć w sieci? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...