szczupak1 Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Jak co mogę drydnąć do Jacka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Nie ma takiej potrzeby (ja też mogę) Kierownik, naszego "żarnowieckiego zamieszania" radzi sobie w tym temacie już od lat a to impreza na której warto być 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Było planowane wędkowanie w marokańskim Atlantyku ... a skończyło się na "plażingu" i lekturze 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Szymański w Maroko. Świat nie widział tego 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 I jak opinie o kolejnych numerach? Numer 3 zakupiłem jako lekturę do samolotu (dzień przed wyjściem numeru 4). Dowiedziałem się tam o patencie by dociążać wobler śruciną. Egzemplarz został w KLM. Przeglądając numer 4 też dowiedziałem się o tym samym patencie ale na inną rybę już... Numer 5 pomyliłem z Cosmopolitan w sklepie z prasa... Jak dla mnie to nie jest gazeta o Wędkarstwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 (edytowane) Cosmopolitan na pewno nie jest... Moim zdaniem "360" rozkręca się, a "Wędkarski Świat" nagle zniknął z oferty sklepów z prasą i stacji benzynowych w moim rejonie, nad czym ubolewam... Edytowane 4 Sierpnia 2019 przez Alexspin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Bez złośliwości a ze zwykłej ciekawości... chciałbym zobaczyć i przeczytać jeden numer pisma wędkarskiego, stworzonego przez wszystkich krytyków choćby np. W360. Oczywiście z dostosowaniem do miesiąca/pory roku, uwzględnieniem praw autorskich, RODO, pełnych kosztów związanych z wydaniem, dystrybucją ... itd (nawet nie wiem co tam jeszcze) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Bez złośliwości a ze zwykłej ciekawości... chciałbym zobaczyć i przeczytać jeden numer pisma wędkarskiego, stworzonego przez wszystkich krytyków choćby np. W360. Oczywiście z dostosowaniem do miesiąca/pory roku, uwzględnieniem praw autorskich, RODO, pełnych kosztów związanych z wydaniem, dystrybucją ... itd (nawet nie wiem co tam jeszcze) Nie musisz czekać na drukowany numer pisma wędkarskiego wystarczy poszukać w necie dobrych blogów o Wędkarstwie. Tam autorzy nie gonią na przysłowiowego 10 każdego miesiąca bo kolegium redaktorskie dało termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 (edytowane) Niech szczeźnie prasa, literatura w formie książki , wystawy sztuki ... wszak mamy internet z wszelkimi jego cudownościami! Nie wszystkich to zadowala P.S ... synku, ile razy mam ci mówić? ja cię urodziłem a nie ściągnęłam z internetu! Edytowane 4 Sierpnia 2019 przez BOB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Oczywistym jest, że dobra książka czy bardzo dobra prasa to podstawa. Dlaczego ? Dlatego, że słowo zapisane czy drukowane przetrwa duuużo dłużej aniżeli jakieś filmy czy blogi absolutnie nic im nie ujmując. Ps. Nie bez powodu promuje się czy to piniądz plastikowy czy to prasę sieciową ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 @BOB, nie zrozumiałeś. Zauważ wszak, że moja wypowiedź odnosiła się do twojego oczekiwania by krytycy coś napisali i wydrukowali. Co do "prasy, literatury i wystaw" to mam wrażenie że aktualne prasa, literatura i wystawy dopasowują się do poziomu odbiorców, a dodatków obowiązujące i jedynie poprawne "równanie w dół" powoduje że osiąga się poziom najuboższego intelektualnie odbiorcy (czytaj kolorowo & przaśne, ale koniecznie bez treści). Kiedyś się zastanawialem czy w piątek iść na imprezę czy obejrzeć kolejnego Bonda w TV. Dziś żyje bez telewizora znak czasu? Wątek PS. pominę bo raczej do dyskusji nic nie wnosi. @SławekNikt, ja tam zawsze używam gotówki i nawet nie wiesz jak mi przykro gdy świeżo zatrudniona młodzież po szkole średniej nie umie policzyć w pamięci reszty w sumie mam też frajdę. Podsumowując. Z chęcią bym poczytał dobra prasę wędkarska a nie kolorowy zbiór reklam i artykułów sponsorowanych. I nie nie będę się tym zajmował czy robił tego sam (odpowiadając raz jeszcze na oczekiwania @BOB) wędkarstwo to moje hobby, a pasją jest to co robię w pracy i tam publikuje i nawet świat to czyta i cytuje to już na koniec, skoro zespoły redakcyjne wszystkich czasopismu wędkarskich twierdzą że piszą z pasją, a finalnej dają nam to co mamy na półka. To jaka jest ich ta pasja? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Pierwszy numer kupiłem z ciekawości. Drugi z nadzieją. Trzeci przejżałem nie kupując. Czwarty może przejżę. Niestety, to nie dla mnie.Za to... inna gazeta po odejściu Naczelnych wbrew moim obawom zyskała. Coraz lepiej się czyta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Znam tylko jedną, z której odszedł naczelny wraz z vice. Nadal ją czytam i osobiście nie zauważyłem specjalnego skoku na + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest-Natura Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Witam.Bez złośliwości, bo to fakt przeliczalny, moge powiedzieć że skok na + nastąpił w niej w ilości artykułów dla spiningistów ... paradoksalnie po odejściu dwóch spiningistów - naczelnego i vice ... Pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 To fakt. I mnie to cieszy, ale przez to jest inna grupa niezadowolonych...i weź tu dogódź wszystkim! nie da się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Skoro jesteśmy przy tym tytule, który sam wywołałem, to dla mnie było duże WOW. Nowi ludzie, nowe podejście, świeżość.Mam wrażenie, że tet tytuł się znienił na plus a W360 to kontynuacja myśli i koncepcji tamtejszych sprzed zmian. Brak mi Darka Duszy, to przyznaję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) W Łodzi i okolicach "Wędkarski Świat" wyparował! Masakra! Muszę zaprenumerować. Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez Alexspin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Kochani jak się ma "W360"? Kupiłem dwa pierwsze numery, trzeciego nie zdążyłem a potem już nie widziałem u siebie na wsi kolejnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Trzyma dotychczasowy poziom i formułę.Od 2020 zakończyłem kupowanie WŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Przede wszystkim bardzo ciekawe artykuły ze świata. Do tego filmy na YouTube które uzupełniają słowo pisane. Moim zdaniem nr 1 na rynku czasopism wędkarskich.Też miałem myśl, żeby zakończyć prenumeratę WŚ z rokiem obecnym lecz tam też się fajnie pozmieniało i ciągle zmienia, więc jeszcze na rok przedłużyłem. Do tego uzupełnieniam od czasu do czasu WMH jak się fajny film pojawia i się jakoś kręci:) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 23 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 W Łodzi i okolicach "Wędkarski Świat" wyparował! Masakra! Muszę zaprenumerować.Mało ryb w okolicy macie to co was będą drażnić fotami pięknych okazów [emoji12] i zapierającymi dech w piersiach opisami [emoji23] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 (edytowane) Nie miej litości Brutusie. Uderz fotą niczym sztyletem w pierś moją. A opowieść Twa niech będzie ostatnią kroplą goryczy Edytowane 23 Stycznia 2020 przez BOB 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Z numeru na numer się rozwinęli. Pierwsze były rozczarowaniem ale teraz wróciło dobre pióro w wielu artykułach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 A ja zostałem przy WŚ, i widzę zmianę lepsze. W360 juz w 3pakach widziałem zdarza się czytać po 3 razy artykuł. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Mam kilka zaległych do napisania, także pewnie się będę pojawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi