Skocz do zawartości

WĘDKARSTWO 360

BOB1

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

I jak opinie o kolejnych numerach? Numer 3 zakupiłem jako lekturę do samolotu (dzień przed wyjściem numeru 4). Dowiedziałem się tam o patencie by dociążać wobler śruciną. Egzemplarz został w KLM. Przeglądając numer 4 też dowiedziałem się o tym samym patencie ale na inną rybę już... Numer 5 pomyliłem z Cosmopolitan w sklepie z prasa... Jak dla mnie to nie jest gazeta o Wędkarstwie.

Cosmopolitan na pewno nie jest... ;)

Moim zdaniem "360" rozkręca się, a "Wędkarski Świat" nagle zniknął z oferty sklepów z prasą i stacji benzynowych w moim rejonie, nad czym ubolewam... :(

Edytowane przez Alexspin
  • Like 1

Bez złośliwości a ze zwykłej ciekawości... chciałbym zobaczyć i przeczytać jeden numer pisma wędkarskiego, stworzonego przez wszystkich krytyków choćby  np. W360. Oczywiście z dostosowaniem do miesiąca/pory roku, uwzględnieniem praw autorskich, RODO, pełnych kosztów związanych z wydaniem, dystrybucją ... itd (nawet nie wiem co tam jeszcze) ;)  :)

• Like 3

Bez złośliwości a ze zwykłej ciekawości... chciałbym zobaczyć i przeczytać jeden numer pisma wędkarskiego, stworzonego przez wszystkich krytyków choćby  np. W360. Oczywiście z dostosowaniem do miesiąca/pory roku, uwzględnieniem praw autorskich, RODO, pełnych kosztów związanych z wydaniem, dystrybucją ... itd (nawet nie wiem co tam jeszcze) ;)  :)

Nie musisz czekać na drukowany numer pisma wędkarskiego :) wystarczy poszukać w necie dobrych blogów o Wędkarstwie. Tam autorzy nie gonią na przysłowiowego 10 każdego miesiąca bo kolegium redaktorskie dało termin.

Niech szczeźnie prasa, literatura w formie książki , wystawy sztuki ... wszak mamy internet z wszelkimi jego cudownościami! Nie wszystkich to zadowala ;)

P.S  ... synku, ile razy mam ci mówić? ja cię urodziłem a nie ściągnęłam z internetu!  ;)  :)

Edytowane przez BOB
  • Like 1

Oczywistym jest, że dobra książka czy bardzo dobra prasa to podstawa. Dlaczego ? Dlatego, że słowo zapisane czy drukowane przetrwa duuużo dłużej aniżeli jakieś filmy czy blogi absolutnie nic im nie ujmując. Ps. Nie bez powodu promuje się czy to piniądz plastikowy czy to prasę sieciową ...

• Like 1

@BOB, nie zrozumiałeś. Zauważ wszak, że moja wypowiedź odnosiła się do twojego oczekiwania by krytycy coś napisali i wydrukowali.

Co do "prasy, literatury i wystaw" to mam wrażenie że aktualne prasa, literatura i wystawy dopasowują się do poziomu odbiorców, a dodatków obowiązujące i jedynie poprawne "równanie w dół" powoduje że osiąga się poziom najuboższego intelektualnie odbiorcy (czytaj kolorowo & przaśne, ale koniecznie bez treści). Kiedyś się zastanawialem czy w piątek iść na imprezę czy obejrzeć kolejnego Bonda w TV. Dziś żyje bez telewizora :) znak czasu? Wątek PS. pominę bo raczej do dyskusji nic nie wnosi.

@SławekNikt, ja tam zawsze używam gotówki i nawet nie wiesz jak mi przykro gdy świeżo zatrudniona młodzież po szkole średniej nie umie policzyć w pamięci reszty :D w sumie mam też frajdę.

Podsumowując. Z chęcią bym poczytał dobra prasę wędkarska a nie kolorowy zbiór reklam i artykułów sponsorowanych. I nie nie będę się tym zajmował czy robił tego sam (odpowiadając raz jeszcze na oczekiwania @BOB):) wędkarstwo to moje hobby, a pasją jest to co robię w pracy :D i tam publikuje i nawet świat to czyta i cytuje :) to już na koniec, skoro zespoły redakcyjne wszystkich czasopismu wędkarskich twierdzą że piszą z pasją, a finalnej dają nam to co mamy na półka. To jaka jest ich ta pasja?

• Like 2

Witam.

Bez złośliwości, bo to fakt przeliczalny, moge powiedzieć że skok na + nastąpił w niej w ilości artykułów dla spiningistów ... paradoksalnie po odejściu dwóch spiningistów - naczelnego i vice ...  :D  

Pozdrawiam.

• Like 2

Skoro jesteśmy przy tym tytule, który sam wywołałem, to dla mnie było duże WOW. Nowi ludzie, nowe podejście, świeżość.

Mam wrażenie, że tet tytuł się znienił na plus a W360 to kontynuacja myśli i koncepcji tamtejszych sprzed zmian.

Brak mi Darka Duszy, to przyznaję.

• Like 1

• 5 miesięcy temu...

Przede wszystkim bardzo ciekawe artykuły ze świata. Do tego filmy na YouTube które uzupełniają słowo pisane. Moim zdaniem nr 1 na rynku czasopism wędkarskich.

Też miałem myśl, żeby zakończyć prenumeratę WŚ z rokiem obecnym lecz tam też się fajnie pozmieniało i ciągle zmienia, więc jeszcze na rok przedłużyłem. Do tego uzupełnieniam od czasu do czasu WMH jak się fajny film pojawia i się jakoś kręci:)

• Like 2

W Łodzi i okolicach "Wędkarski Świat" wyparował! Masakra! :( :( :(

Muszę zaprenumerować.

Mało ryb w okolicy macie to co was będą drażnić fotami pięknych okazów [emoji12] i zapierającymi dech w piersiach opisami [emoji23]

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

• Like 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...