De'Ptak Opublikowano 21 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Nie sądzę, dopiero wystartowali i sporo wyłożyli na reklamę. Poza tym stoi za nimi duży wydawca. Wyniki musiałby być naprawdę bardzo słabe. Zresztą niech lepiej będą na rynku bo jak oni padną, to zostanie tylko tuba pzw czyli WW.No ba ! Redaktor Kowalczyk na youtube łowi aż miło. Szkoda że w przeważającej części a to Rugia a to Szwecja itd. Coś nie ma chłop podejścia do wód PZW.... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Własnie na FB wpadło info że czerwcowy numer będzie ostatnim i W360 znika z rynku gazet wędkarskich. Zostanie WW i nowe kombo powstałe z połączenia Wś i WMH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Tak jak myślałem ???? Widzę tylko teraz gazetę internetową na tablet, smartphone w cenie 5zl max. Inaczej nikt w wieku 14-40 tego nie kupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Dobrze gryzło ale zdechło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Przez moment poczułem wyrzuty sumienia. Parę wpisów wyżej wykrakałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Szok. Byłem pewny, że się utrzymają na powierzchni. No to rynek się skurczył bardzo mocno zostanie WW i nowy WŚ połączony z WMH. Ciekawe co zrobią z prenumeratorami. Ja sam w kwietniu przedłużyłem na cały rok... ehh słabo wszystko ucieknie do sieci... a zapach farby drukarskiej ma jednak swój urok. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_M Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Też jestem przyzwyczajony do comiesięcznego czytania papierowych czasopism, mimo że tak na prawdę rzadko jest w nich coś nowego. Wprawdzie ja pozostałem przy WŚ, ale szkoda gazety, rynek się skurczy. To moje przyzwyczajenie jest na tyle duże, że nawet jakby zostały tylko WW to przerzuciłbym się na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 https://www.facebook.com/278916419483547/posts/562340254474494/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 Szkoda.. To był przyjemny, profesjonalny magazyn - nienachalny, wyważony i nieagresywny, taki jakiego dotąd u nas nie było. Prawie luksusowy.. taki Playboy dla łowiących.. Bez żadnej złośliwości czy fałszu, ale redaktorskim tuzom, prawdziwym sławom wędkarskiego świata bardzo chętnie udostępni łamy, albo nawet przyjmie ich na pokład najstarszy w Polsce miesięcznik dla wędkarzy. Co nie tylko potwierdziłoby brak uprzedzeń, ale uwydatniło klasę kultowych kultrednaczy.. no i zakończyło bezsensowne, czysto wieśniackie chryje w rodzinie..Człowiek nieuprzedzony ma wolny wstęp wszędzie.. No i stare, pragmatyczne powiedzenie również podpowiada - jeśli nie możesz ich pokonać, przyłącz się.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 a ja uważam, moim skromnym zdaniem, ze wydawnictwo tylko czekało, by ukrócić czasopismo a covid był dobrym powodem. Nie polemizuje z doświadczenie zespołu redakcyjnego, ale 3 ofoliowane numery razem sprzedawane w cenie 1 już kolo 6/7 numeru by dla mnie znakiem ze coś nie idzie. Jednak wędkarstwo to hobby troche inne niż kulturystyka/jogging itp wiec duży wydawca takiego tytułu nie może skopiować formatów typu men's health itp, a nawet samych reklamodawców jest mniej. A tak przy okazji, to kasus 'Wedkarskiej Tuby' sie powtórzył. Przeszli to giganta, a potem pomysł padł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Co to za przyjemność siedzieć na "tronie" z laptopem na kolanach, albo tabletem........ 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Ja penumeratę zapłaciłem w marcu na rok Pewnie kasy nie oddadzą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Co to za przyjemność siedzieć na "tronie" z laptopem na kolanach, albo tabletem........ No i w kryzysowej sytuacji elektronika nie poratuje ???? 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_M Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Ja penumeratę zapłaciłem w marcu na rok Pewnie kasy nie oddadząNa facebooku w komentarzach piszą, że odpowiedni dział zajmie się sprawami prenumerat, więc myślę że oddadzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Dzwoniłem do wydawnictwa. Ma być oficjalny mail z ich strony i proporconalnie do wydanych numerów mają rozliczyć kasę za prenumeratę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Dzwoniłem do wydawnictwa. Ma być oficjalny mail z ich strony i proporconalnie do wydanych numerów mają rozliczyć kasę za prenumeratęOby w innych gazetach nie oddali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 No i w kryzysowej sytuacji elektronika nie poratuje ????Kredowy słabo zbiera 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 https://www.facebook.com/groups/wedkarskakorba/permalink/4493555143991525/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Cóż powiedzieć? Coś się kończy i obawiam się, że już ostatecznie. Mnie jest przykro pomimo uzasadnienia, które ma się wpisać w obecną rzeczywistość. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlekD Opublikowano 9 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2020 Dawno nie odwiedzałem tego wątku, wczoraj w skrzynce znalazłem czerwcowy numer wraz z "niespodzianką" od wydawnictwa...Przeczytałem tylko wstęp od redakcji i odłożyłem...Dla mnie tłumaczenie z pandemią niezrozumiałe, ale ja "młody i głupi" jestem... Broniłem się do tej pory przed Facebookiem, instagramem itp. Szelest wertowanych kartek i zapach farby to coś czego urządzenia mobilne nigdy nie zastąpią. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Jednak zwrot nadpłaty będzie ,zachowali się w porządku . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 A jak tam się podoba nowy WŚ? Dla mnie jednak bardziej czuć rękę ekipy WMH niż WŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 A jak tam się podoba nowy WŚ? Dla mnie jednak bardziej czuć rękę ekipy WMH niż WŚ mam tak samo, a format WMH jakoś mi nie leżał... przestałem kupować to pismo jakiś rok temu. Teraz wróciło tylko pod innym szyldem. Prenumeratę i tak mam wykupioną do końca roku więc nie mam wyjścia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_M Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Kiedy dostaliście nowy numer?Bo ja wciąż czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Kiedy dostaliście nowy numer?Bo ja wciąż czekam. nowe WŚ miałem w skrzynce wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi