Skocz do zawartości

WĘDKARSTWO 360

BOB1

Rekomendowane odpowiedzi

No cóż - do life style wędkarski świat też nie dorósł.. choć koniec końców powinien do czegoś dorosnąć..  :)

Naprawdę szkoda mi W360, i szczerze żałuję, że kultrednacze wcześniej nie poszli w tą stronę - nawet kosztem zmniejszenia nakładu - pozostawiając za sobą idiotyczny populizm i nędzę schlebiania tzw członkom, i  zależność od reklam naszych rynkowych tygrysów.  Dadzą sobie radę,  odnajdą się w biznesie.. albo w wojującym ekofroncie - np zgodnie z duchem czasu zwalczając wędkarstwo i wędkarzy.. tfu - oczywiście PZW..  :) 

Uuuch - tu jest potencjał!! 

Tak sobie myślę, że ulubioną rybą Sławka jest okoń. Chociaż nie, chyba jazgarz bardziej.(…)

Raczej ciernik, popularnie zwany źgajką…

(…) Jeśli WŚ zamienia się w WMH to słaaboo.(…)

Opłaciłem prenumeratę na kolejny rok - posmotrim, uwidim

Wczoraj dotarła prenumerata z archiwalną płytą.

Robert, jeśli chcesz mogę Ci te płyty przesyłać, bo mnie zupełnie nie interesują - za granicę nie jeżdżę, na taki sprzęt jak tam łowią nie stać mnie, a do tego cholera by mnie wzięła gdybym zobaczył jakie ryby łowią. ;)

• Like 2

To co - ustalamy, że miesięcznik reklamowy z elementami magla, nic a nic nas nie brzydzi, a nawet zbiorowo nobilituje?? I jest obiektem kultu.. Gratki..BOB.. :D

Już wielokrotnie ukazywałeś swoją niebywałą i opanowaną perfekcyjnie umiejętność, wkładania w czyjeś usta zdań przez niego niewypowiedzianych, ale za to świetnie dopasowanych do Twoich opinii. A jak jeszcze są nie tylko krytyką, ale już mniej czy bardziej ostrym przytykiem to już SUPER! 

Więc czytaj sobie gazety drukowane na szarym papierze a innym nie obrzydzaj papieru kredowego szanowny SOBie  :P  B)

• Like 4

Ja zacząłem czytać, jeśli chodzi o szatę graficzną to się zmieniła w porównaniu do poprzednich numerów. Czy lepsza czy gorsza to ciężko powiedzieć. Ale jeśli chodzi o zawartość merytoryczną, to jak dla mnie ok. Myślę że połączenie autorów 2 czasopism wyjdzie na plus. Niech jeszcze tylko filmy dają nowe.

Jedyna nadzieja w tym, że obaj poprzedni redaktorzy pozostali w kolegium redakcyjnym, więc może nie będzie tak źle i będzie utrzymany kierunek prezentowany przez WŚ. Nie wyobrażam sobie, żeby na rynku pozostała tylko tuba PZW czyli tak zwane Wiadomości Wędkarskie. Wówczas już gorzej nie mogłoby być, pozostałby tylko internet.

Edytowane przez Alexspin
  • Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...