Skocz do zawartości

WĘDKARSTWO 360

BOB1

Rekomendowane odpowiedzi

Nic kolegom w usta nie wkładam.. ani żadnemu rozmówcy - to brzydka nadinterpretacja, BOBie. WŚ miał nadzwyczajny wkład w dezintegrację naszego i tak kiepskiego środowiska, literalnie nic nie wnosząc w podniesienie jego intelektualnej jakości.  W360 było wersją mniej gówniarską, dlatego szczerze żałuję tej plajty. Ale być może te zawirowania oddają prawdziwy obraz wędkarskiego świata..i być może Paweł powróci do hejterskiej retoryki. To samograj.. i "origin" horyzontów wielu tzw członków.. 

• Like 2

Wczoraj wreszcie miałem trochę czasu żeby poczytać WŚ Nr 7. Niestety, jak przewidziałem, daje się zauważyć dominacja Pawła Mireckiego. Z dotychczasowego WŚ praktycznie pozostała winieta. Cóż z tego, że aż 116 stron, jeśli ze starego WŚ pozostały w akceptowalnym przeze mnie stylu tylko artykuły dotychczasowych redaktorów i współpracowników, reszta to WMH. To już nie to co było, a szkoda

Ogólnie towarzystwo "dziennikarskie" dokonało definitywnego samozaorania. Powiedzmy sobie szczerze, my tu sobie porozmawiamy, podebatujemy ale nikomu z nas te Tytuły nie są do szczęścia potrzebna. Nikt nie będzie za nimi tęsknił.

Nie towarzystwo dziennikarskie, tylko Internet zaorał prasę papierową....Nie tylko wędkarską.  Ja w sumie to się dziwię, że nie powstało u nas medium elektroniczne oparte na płatnym dostępie- taki W. Raison ma swój periodyk, podejrzewam, że nie tylko on w świecie wyczynu spławikowego. Dlaczego nie spinning? 

Mała edyta - właśnie przekartkowałem numer lipcowy , ten już zupełnie WMH . To co napisałem powyżej tego nie obejmuje niestety ( zatrzymałem się na numerze 5/6) . Jedna gazeta włożona w okładkę drugiej . Świeżości w tym żadnej . Nasi forumowi autorzy , którzy zaistnieli w nowej formule WŚ , jakoś zniknęli .

Edytowane przez malinabar
  • Like 1

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...