MZieli10 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Też zostałem przy WŚ i też uważam, że jest lepiej.Jeśli W360 jak mówicie poszło do przodu po dwóch pierwszych takich se, które mnie zraziły nieco ,to trzeba będzie gdzieś dorwać i się przekonać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 (edytowane) Na ten moment W360 później WŚ potem długa przerwa i WMH no i na koniec WW. Generalnie to mój ostatni sezon z prasą wędkarską... ciągle mielone to samo... wolę przeczytać przez zimę 4 książki Duszy które leżą na półce poprawić Szymańskim i tyle... Ps. może nie wszyscy wiedzą ale Pan Marek pisze nową ksiązķę. W tym roku być może ukaże się już na rynku... Edytowane 25 Stycznia 2020 przez Bootleg 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Dziś kupiłem pierwszy i raczej ostatni raz. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Prawdopodobnie w marcowym numerze ukaże się mój artykuł z wyprawy do Ugandy, więc jak ktoś będzie chciał przeczytać to już zapraszam bo w marcu będę za granicą. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 (edytowane) Kupiłem pierwszy, drugi, trzeci i zrobiłem prenumeratę. Minął już prawie rok, są lepsze i gorsze numery, ale moim zdaniem trzyma dobry poziom. Zawsze coś mnie zainteresuje w każdym z numerów, chociażby te wypady na dalekie wędkowanie i teksty Dariusza Duszy Edytowane 29 Stycznia 2020 przez maniak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 A ja zostałem przy WŚ, i widzę zmianę lepsze. W360 juz w 3pakach widziałem zdarza się czytać po 3 razy artykuł. Też zostałem przy WŚ i też uważam, że jest lepiej.Jeśli W360 jak mówicie poszło do przodu po dwóch pierwszych takich se, które mnie zraziły nieco ,to trzeba będzie gdzieś dorwać i się przekonać Ja dokładnie jak Koledzy wyżej, za wyjątkiem kolejnej próby przekonywania się. Dziś kupiłem pierwszy i raczej ostatni raz.Popieram, kupowałem regularnie od pierwszego numeru do grudnia ub. roku, bardzo się zawiodłem. Natomiast pozytywnie rozwija się WŚ, wykupiłem kolejną prenumeratę i pozostaję wyłącznie przy nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 A ja mam wszystkie i będę kupował dalej. Ciekawe artykuły moich kolegów i Marka Sz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zaciekawiony ta ciekawością artykułów wpadłem do empiku zobaczyć najnowsze numer. Przekartkowałem i odłożyłem. Artykuły może i ciekawe ale oprawa nie na moje gusta. Garnki reklamowane... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 (edytowane) Porzuciłem czasopisma wędkarskie. Miałem tego w ciul. Wszystko wydałem. Wolę książki. I internet. Edytowane 31 Stycznia 2020 przez Novis 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Gazecie stuknął rok na rynku. Jak oceniacie? Nową jakość na rynku? Czy ale to już było...? Ja miałem odpuścić prenumeratę ale jeszcze przyszły rok dam im szansę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Po rocznej prenumeracie W360 i okazjonalnemu porównywaniu z prasa inną ...pozostaję przy prenumeracie W360 przez rok kolejny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 (edytowane) . Edytowane 26 Marca 2020 przez Bolesław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 (edytowane) Nie ma co czytać... Jako wielki fan druku od ponad 30 lat celebrujący zapach farby drukarskiej.. Takie porównanke WŚ sprzed 10 lat a tego czegoś wymarzonego przez Kolendowicza... 5 kroków w tył. W ten sposób zabito już parę tytułów w innych dziedzinach... 30% tekstu bez ikry, 70% fotek jak z pisma dla... O samochodach typu tekst sponsorowany... zero fachowości.. zaraz będą tam reklamy durexa i proszku do prania ... lifestyle..???? Edytowane 26 Marca 2020 przez Bolesław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Nie znam Komendownicza, ale Jackowi i Markowi życzę jak najlepiej i będę ich wspierał i czytał przez kolejny rok.PS pism o samochodach, ciuchach i kosmetykach nie czytam więc nie mam porównania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 A ja bym chciał żeby zacząć szanować czytelnika, a nie tylko swoją kabzę. Patrz poziom mediów, telewizji itd... wiem.. nie czytasz i nie oglądasz..???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 A ja, kolejny rok pozostaję przy WŚ. Uważam, że nowa krew pobudziła ten miesięcznik do życia.Szanuję i cenię Pana Kolendowicza i jego ogromny wkład w rozwój spinningu (wraz z Panem Taszarkiem), ale w mojej ocenie "360" to niewypał... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 A moze kolega @Boleslaw zaprezentowalby kilka wlasnych tekstow zeby pokazac nam prostakom jak wyglada "szanowanie czytelnika" ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 (edytowane) A moze kolega @Boleslaw zaprezentowalby kilka wlasnych tekstow zeby pokazac nam prostakom jak wyglada "szanowanie czytelnika" ?To trzeba być wirtuozem piora zeby ocenic ze cos jest merytorycznie kiepskie? Płacić za to ze możesz reklam poogladać sobie czy tak naprawdę tekstow spobsorowanych poczytać i piać z zachwytu? Jak ...... to kupuj, czytaj i piej. Ale też daj prawo komuś do innej oceny. Olo, proszę bez epitetów Edytowane 26 Marca 2020 przez bartsiedlce 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 (edytowane) To trzeba być wirtuozem piora zeby ocenic ze cos jest merytorycznie kiepskie? Płacić za to ze możesz reklam poogladać sobie czy tak naprawdę tekstow spobsorowanych poczytać i piać z zachwytu? Jak ...... to kupuj, czytaj i piej. Ale też daj prawo komuś do innej oceny.To, ze sie komus cos sie nie podoba jest zawsze ok i podlega zadnemu komentarzowi, komentarz taki jest naduzyciem, alle to, ze ktos ocenia cos w kategoriach nienalezacych do kryterium oceny tego czegos jest naduzyciem swobody oceny. Jesli to zbyt zawile, powiem wprost - do oceny produktu ktory ma sie sprzedac nie sluzy szacunek tylko to czy produkt sie sprzedaje czy nie. Szacunek nie nalezy do kryterium oceny, nawet jesli zostanie w jakis sposub wysublimowany jako kryterium wyzszego rzedu, zastosowanie go pokazuje glownie niezrozumienie rzeczy przez oceniajacego.Tyle tytulem wyjasnienia tego czego nie obejmujesz, jak rozumiem po przeczytaniu twojego posta.Co do personalnej uwagi,- moze i jestm glupi ale nie na tyle, by nie roumiec zasad wymiany mysli na forum.Co wiecej, poczytuje sobie jako zasluge bycie glupim wsrod tak madrych jak ty. Edytowane 26 Marca 2020 przez bartsiedlce 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 (edytowane) ..."To trzeba być wirtuozem piora zeby ocenic ze cos jest merytorycznie kiepskie? Płacić za to ze możesz reklam poogladać sobie czy tak naprawdę tekstow spobsorowanych poczytać i piać z zachwytu? Jak ...... to kupuj, czytaj i piej. Ale też daj prawo komuś do innej oceny".... Z tym ...... to jednak zdecydowanie pojechałeś. Pomyśl o tym czy to nie było głupie? Edytowane 26 Marca 2020 przez bartsiedlce 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Jak dla mnie WŚ, W360, WW czy WMH reprezentują podobny poziom, niczym szczególnym się nie wyróżniają. Od czasu do czasu, jak jestem w PL lub mamy gości z PL, czytam powyższe pozycje. Kiedyś o tym pisałem, zamiast opłaconych tekstów na temat super sprzętu, bez którego nie złapiesz rekordowych ryb, chciałbym zobaczyć jego test porównawczy według jasno ustalonych kryteriów. Wędka A, B, C, D... Z przedziały cenowego x, y, z... do metody takiej i takiej, różni producencji itd. I na koniec czytelnik np. początkujący wędkarz, wie, że jak ma 300pln i chciałby kupić wędkę pod jiga w zakresie 2-9g to wędka xxx ma najlepszy stosunek jakości do ceny. Wszystkim życzę powodzenia. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Marcin, w pewnym zakresie masz rację, ale jakakolwiek ocena sprzętu, czy to będzie porównawcza, czy nie, zawsze będzie subiektywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 To, ze sie komus cos sie nie podoba jest zawsze ok i podlega zadnemu komentarzowi, komentarz taki jest naduzyciem, alle to, ze ktos ocenia cos w kategoriach nienalezacych do kryterium oceny tego czegos jest naduzyciem swobody oceny. Jesli to zbyt zawile, powiem wprost - do oceny produktu ktory ma sie sprzedac nie sluzy szacunek tylko to czy produkt sie sprzedaje czy nie. Szacunek nie nalezy do kryterium oceny, nawet jesli zostanie w jakis sposub wysublimowany jako kryterium wyzszego rzedu, zastosowanie go pokazuje glownie niezrozumienie rzeczy przez oceniajacego.Tyle tytulem wyjasnienia tego czego nie obejmujesz, jak rozumiem po przeczytaniu twojego posta.Co do personalnej uwagi,- moze i jestm glupi ale nie na tyle, by nie roumiec zasad wymiany mysli na forum.Co wiecej, poczytuje sobie jako zasluge bycie glupim wsrod tak madrych jak ty.Produkt ktory ma sie tylko sprzedać i przynieść jak najwieksze zyski jak najmniejszym kosztem jest po prostu gównem opakowanym w piekny marketing i jest produktem dla glupich. To nie podlega dla mnie dyskusji ???? Ja nie kupuje, ale też komuś nie bronię kupować, czytać i się zachwycac. W sumie nawet bym nie zabrał glosu gdyby nie twój komentarz (co prawda nie skierowany do mnie) w stylu "coś napisz i na pokaż". Ze ty piszesz tu na jerku jakies teksty nie daje ci prawa wypowiadania się w tonie mentora. A jak napisze coś i friko wrzuci to co? Moze mi sie 360 nie podobać? Czy wciaż nie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 To, ze sie komus cos sie nie podoba jest zawsze ok i podlega zadnemu komentarzowi, komentarz taki jest naduzyciem, alle to, ze ktos ocenia cos w kategoriach nienalezacych do kryterium oceny tego czegos jest naduzyciem swobody oceny. Jesli to zbyt zawile, powiem wprost - do oceny produktu ktory ma sie sprzedac nie sluzy szacunek tylko to czy produkt sie sprzedaje czy nie. Szacunek nie nalezy do kryterium oceny, nawet jesli zostanie w jakis sposub wysublimowany jako kryterium wyzszego rzedu, zastosowanie go pokazuje glownie niezrozumienie rzeczy przez oceniajacego.Tyle tytulem wyjasnienia tego czego nie obejmujesz, jak rozumiem po przeczytaniu twojego posta.Co do personalnej uwagi,- moze i jestm glupi ale nie na tyle, by nie roumiec zasad wymiany mysli na forum.Co wiecej, poczytuje sobie jako zasluge bycie glupim wsrod tak madrych jak ty.Ojczyzna-Polszczyzna. Sposub... pisz tak by nie tyle co można było Ciebie zrozumieć, co chciało się czytać. W360 miałem 3 numery. Nigdy więcej. Ostatnio znajomy z pracy, którego żona pracuje w ogólnie rozumianej reklamie w mediach, przyniósł mi W360 bo żona dostała. Leżało na podłodze, potem trafiło na kuchnię. Inna koleżanka patrząc na reklamy zapytała czy jak potrze nagdatstkiem to poczuje zapach robaków... Jak avon. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi