shavt Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) Dzięki. Farby Cab Coatings, kupione w modelarni. Nowy kolorek wczoraj testowo odlany. I kilka dwudziestek pomalowanych Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez shavt 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Trochę gumek na giełdzie jak ktoś zainteresowany 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Próbne malowania perłowych z niebieską opalizacją I taki nowy bliżej nieokreślony kolorek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) Poprawione malowanie, lepsza jakość i nowe kolory świeżo odlane przed malowaniem jeszcze Mało światła trochę. Wszystkie to gumy 20cm, 40.5g perła w paski i nowe kolory Staram się o wszystkich którzy piszą pamiętać. Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez shavt 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welfron1 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Gumki odebrane,teraz tylko czekać do maja.Gumy prezentują się wyśmienicie.Świetna robota.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) Gumki odebrane,teraz tylko czekać do maja.Gumy prezentują się wyśmienicie.Świetna robota.Pozdrawiam Cieszą takie informacje Dzisiaj malowanie. Do wszystkich którzy mieli konkretne zamówienia będę się odzywał najpewniej jutro. W tym tygodniu też powstanie forma na gumę 23cm, szacuję ją na jakieś 61g. Jutro wrzucę jakieś fotki bo zrobiło się bardzo kolorowo na moich półkach Edytowane 15 Kwietnia 2019 przez shavt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaM3 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam Kolego, jeśli można poprosiłbym na próbę z 5 szt z kolorów w paski . Najbardziej zależy mi na tych w ciemnym grzbietem i paskami. Rozmiar 20 cm, chyba, że miałbyś 16cm, to też poproszę 5 szt. Z góry dziękuję i pozdrawiam Do handlu służy giełda lub priv. Tu jest wątek autorski, proszę to uszanować i nie robić z niego bazaru. Edytowane 16 Kwietnia 2019 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Witam Kolego, jeśli można poprosiłbym na próbę z 5 szt z kolorów w paski . Najbardziej zależy mi na tych w ciemnym grzbietem i paskami. Rozmiar 20 cm, chyba, że miałbyś 16cm, to też poproszę 5 szt. Z góry dziękuję i pozdrawiamTwoje będą jutro gotowe. Kilka 20cm i kilka 16cm. Odezwę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaM3 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Witam Kolego, jeśli można poprosiłbym na próbę z 5 szt z kolorów w paski . Najbardziej zależy mi na tych w ciemnym grzbietem i paskami. Rozmiar 20 cm, chyba, że miałbyś 16cm, to też poproszę 5 szt. Z góry dziękuję i pozdrawiam Do handlu służy giełda lub priv. Tu jest wątek autorski, proszę to uszanować i nie robić z niego bazaru.Jeśli naruszyłem jakieś zasady lub dobry smak, przepraszam, po prostu po przejrzeniu wątków kolegi Shaft, tempa w jakim się rozchodzą jego " cukierki", ograniczonych ilości i opinii innych użytkowników zapaliłem się do tych gumek i chciałem coś z nich jak najszybciej mieć u siebie????????????. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaM3 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Twoje będą jutro gotowe. Kilka 20cm i kilka 16cm. Odezwę się [/quote Dzięki i pozdrawiam???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Dzieje się bardzo dużo. Na 90% jutro test gumy 23cm Kilka fotek dwudziestek. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Ja to bym jeszcze klasyczna perle dolozyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Też będą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Po pierwsze brawa dla autora-twórcy za pomysł i wykonanie. Po drugie, porównując pracę tych gum do popularnych pig shadów jr (20cm) uważam, że te samoróbki zdecydowanie bardziej lusterkują. Dla jednych plus dla drugich minus. Prośba do autora-twórcy - spróbuj nagrać prowadzenie tych gum na samej "wkrętce" (shallowc-screw) z kotwicami bez dodatkowego obciążenia. Jestem ciekaw, czy będą się kręcić wokół własnej osi, czy zachowają względny pion. Dzięki. K. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 (edytowane) Udało się. 23cm 64g. I porównanie do 20cm. W następnym tygodniu malowanie. Teraz święta i nic nowego w temacie gum możliwe ze do wtorku. Edytowane 19 Kwietnia 2019 przez shavt 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Podasz mi przez płot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Nowa guma wreszcie zobaczyła wodę. Na wkrętce 3g z jedną kotwicą pracuje tak jak chciałem. Nie obraca się, mocno lusterkuje a ogonek zamiata przy najwolniejszym prowadzeniu. Przy tym mam wrażenie że podczas prowadzenia stawia mały opór w wodzie który mógłbym porównać do cannibala 15cm. Dla przypomnienia 23cm i 64g a pracuje tak: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio449 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Bardzo fajnie gumy, no i z Olsztyna będą może do kupienia w maju kolory perłowe tych gum w wersji 20,23cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Sprawa rozwojowa. Chcę kilka spraw udoskonalić zanim znowu cos pokażę.Muszę się dobrze przygotować do czerwcowych testow w Szwecji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 (edytowane) Nowy model 17cm, 24.5g. Swoje pudło uzupełniłem. Jutro lecę do Szwecji sprawdzić czy go polubią. Malowanie ekspresowe Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Maja 2019 przez shavt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 10 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2019 Coś tam pomału łowię w wolnych chwilach. Dwa trzy obroty, pauza i branie w opadzie Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 8 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Wątek po mału będę starał się reaktywować 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi