karolkrause Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Darek JESTEŚ WIELKI Co tu dużo mówić , urodził sie w mojej małej główce taki oto pomysł a TY potrafiłeś wykonać to tak jak ja sobie wyobrażałem Wiem ile to kosztowało zachodu i jestem pod dużym wrażeniem Twojego zaangażowania Czapki z głów Dziękuje serdecznie. Edytowane 22 Grudnia 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Darku, ta ryba... cacko co się zowie!!! Tuby bez granic? Wygląda na to, że tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dzięki za dobre słowo. Ale jak mógłbym inaczej. Łączy nas pasja, która daje najwięcej frajdy kiedy możemy dzielić ją z innymi. Cieszę się że sprostałem wyzwaniom, a w realu wygląda jeszcze lepiej. No i to dzięki Twoim pomysłom Karolu powstało najwięcej zmian, więc czekam na kolejne pomysły. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Witam Darku , będę miał dla dla Ciebie trochę pracy. Szczegóły na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Tożsamość Bourna priv został nadany.J-23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wszystkim forumowiczom życzę wszelkiej pomyślności, zdrowia , szczęścia i prawdziwie rodzinnej atmosfery. Aby przyjście na świat Jezusa Chrystusa przyniosło ze sobą radość, pokój, nadzieję i miłość do każdego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prze-m Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Dzięki za życzenia, Tobie również wszystkiego dobrego. Wspaniałe tuby z których jestem więcej niż zadowolony. w nadchodzącym roku dalszych sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Również dziękuję za życzenia. Troszkę pracy było na zakończenie roku kalendarzowego. Na szczęście wszystko udało się ukończyć. Jeśli kurierzy jeszcze pomogą i dowiozą wszystkie przesyłki na czas to będę szczęśliwy. Ostatnia partia tub jutro wyjedzie do Konrada. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Dla mnie te twoje tuby, jak zwykle, to mistrzostwo świata.Pięknie wykonane i bardzo starannie.Ode mnie z pracowni już wszystkie wędki będą w nich wychodzić .Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dzięki Konradzie za dotychczasową współpracę , wsparcie i pomoc przy ich udoskonalaniu. W Nowym Roku wszystkim forumowiczom życzę spełnienia marzeń i wszelkiej pomyślności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Darku, niech 2014 r. przyniesie Tobie spełnienie marzeń i realizację wielu nowych, a równie udanych, jak dotychczasowe, pomysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Dziękuję serdecznie. Pomysłów nie brakuje. Rozmowy na temat możliwości wypalania w skórach ruszają w przyszłym tygodniu więc mam nadzieję że będzie się działo. Tuba dla Karola wyszła super. Znalazłem odpowiednią firmę i ludzi którzy dużo mi pomogli. Jestem więc optymistycznie nastawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Darku potwierdzam to co napisałeś wyżej tuba na żywo wygląda genialnie dziękuje serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie po dlugiej przerwie. Przepraszam wszystkich którym ewentualnie nie odpisywalem choć starałem się systematycznie zaglądać przez telefon lub tableta. Troszkę dzieciaczki mi się rozchorowaly i nie mogłem śledzić i uzupełniać informacji w wątku. Co do prac to kilka tub udało sie wykonać i zdjęcia uzupełnie na dniach. Co do opcji wypalania to na chwilę obecną jedynie w bazowej skórze może być wykonywana gdyż na innych kolorach niewiele widać. Prowadzone są kolejne próby więc o postępach będę informował. @Karolu -współpraca z Tobą to czysta przyjemność Pozdrawiam zaglądających Edytowane 27 Stycznia 2014 przez siwypike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Nareszcie udało mi się znaleźć odrobinę czasu na forum. Od początku roku staram się realizować potrzeby forumowiczów zgodnie z ustalonymi założeniami i udało się wykonać kilka tub dla Konrada oraz dłuższe 222cmx90mm pod jednoskłady dla kolegi @ giaur27. Obecnie do wysyłki czekają już ukończone tuby dla kolegów @ zuraw 16 i dwie bliźniacze tuby dla @Piotrka 81. Doszły nakładki dla tub 50mm pod muchówki oraz nowe kolory skór i codury więc jak dojadą nici przedstawię pierwsze tuby w rozmiarze 50mm średnicy, które będą wykonane dla kolegi@ Olo.Obecnie jestem w trakcie wykonywania tub 236,212 i 138cm dla kolegi @paolo, a zdjęcia przedstawię po ich ukończeniu. POZDRAWIAM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Witam Darku.Miałem zapytać Cię czy dasz radę zrobić tubę pod jedno składa do mojego casta dł.ok. 230 max .Widzę że już zrobiłeś dłuższą ,więc i dla mnie dasz radę coś takiego zrobić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Oczywiście że da radę. Komu jak komu Krystian ale dla Ciebie musowo. Ustalimy szczegóły i będziemy działać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Dziękuję Darku .Jak tylko doleci do mnie betoniarka z Japan to majstruję z Tomy-m kij u Krzysztofa do niej.Jak będę wiedział na 100% ile będzie mierzyć ,od razu dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nie ma problemu. Będę czekał na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Moja tuba rewelacja,jakość wykonania mistrzowska,polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Witam. Dzisiaj dotarły do mnie trzy zamówione tuby. Rewelacyjne, super profesjonalne wykonanie. Widziałem je wcześniej na fotkach ale rzeczywistość przerosła moje oczekiwania.Darek serdeczne dzięki i gratuluję, wykonujesz kawał dobrej roboty. Pomyśl o podobnie profesjonalnym rozwiązaniu dla kręciołków.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad79 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Mimo nawału pracy, jak zwykle w świetnej formie Ja też odebrałem kolejną przesyłkę i jak zwykle pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Właśnie co odebrałem swój zestaw.Przychylam się do przedmówców- tuby bardzo solidnie i estetycznie wykonane! W realu wyglądają dużo lepiej niż na fotkach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Dziękuję koledzy na pozytywne opinie. Jutro wkleje zalegle fotki a w poniedzialek jadę do firmy zajmującej sie laserowym wypalaniem by opracować nowe wstawki. Zebralem kilka szkiców i grafik więc jestem pozytywnie nastawiony. Za szkice dostało mi sie od żony bo obiecałem narysować córki a wyszły rybki. Jeśli przeróbki w komputerze i wypalanie nie spowoduje zniekształceń obrazu to powinno byc nieźle. @Olo - dzięki za wskazówki dotyczące 50mm tub. Niebawem kolejna powędruje do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Kilka fotek ostatnich tub Tuby 50mm pod muchówki - nowa średnica obok 75mm i 90mm. Kolejne to 90mm o długościach 236cm,212cm i 138cm. I kilka tubek dla Konrada: Obecnie w trakcie prac 90mm i 217cm długości dla @luba55. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi