Skocz do zawartości

Tuby wędkarskie - siwypike

Rekomendowane odpowiedzi

Masakra jakaś . Miałem podobną akcję z gościem od pizzy. Następnego dnia go odwiedziłem w miejscu pracy i poprosiłem o rozmowę przy szefie. Nie pokazywał palca jak dzień wcześniej. A jak teraz zamawiam pizze to wchodzi do domu lekko wystraszony - nie wiem czemu :) Człowiek nigdy nie wie kogo w życiu spotka, a Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy. :)

• Like 1

Cześćsiwypike;u

Mam pytanie.Mam dwa kije castingowe 6,3 i 6,7 stopy i potrzebuję tuby umożliwiającej ich przewóz bez pokrowców materiałowych ,ale bez specjalnych wypasów-nie myslę tuby nosić na plecach lecz jedynie za rączkę w centrum blanku.Wędziska będą leżeć na "pace pickapa i będą podskakiwaćććć!Możesz coś zaproponować wraz z ceną?Może być na priv-kardi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Moja również dojechała. To już drugie zamówienie realizowane dla mnie przez Darka. Tak samo jak przy pierwszym projekcie realizowanym już jakiś czas temu tak i ta która dotarła jest z najwyższej półki. Materiały, wzornictwo i wykonanie na najwyższym poziomie. Bardzo krótki termin oczekiwania, przyjemny i rzeczowy kontakt. Naprawdę szczerze polecam i pewnie jeszcze się zgłoszę po tubę na dwu składy. Pozdrowienia dla fachowca.

Serdecznie dziękuję za opinię i miły kontakt. zdjęcia tuby pod sandaczówkę wkleję jutro, bo wyszła wzorowo :) Obecne z wypalankami już ciekawie się prezentują i niebawem dojdą nowe gatunki tak by pod każdy kijek coś się znalazło. pozdrawiam serdecznie wszystkich zaglądających.

• 2 tygodnie później...