KRYSTEKWOLF Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Nawet się nie zatrzymał Szkoda tuby i tak by było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Masakra jakaś . Miałem podobną akcję z gościem od pizzy. Następnego dnia go odwiedziłem w miejscu pracy i poprosiłem o rozmowę przy szefie. Nie pokazywał palca jak dzień wcześniej. A jak teraz zamawiam pizze to wchodzi do domu lekko wystraszony - nie wiem czemu Człowiek nigdy nie wie kogo w życiu spotka, a Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Sama prawda Darek ... Po uderzeniu tego samochodu jest ślad ,jutro wstawię foto ...Lekka rysa na materiale i wsio ,pancerna czy jak ?Kij na szczęście cały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 .......................... A nadszedł czas nocnych połowów więc tuba się przydaje. Jak Ci pisałem. Miała służyć za bezpieczny "magazyn", wyłącznie w domu.Myliłem się. Już jeździ ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 27 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 I niech dobrze służy pozdrawiam serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 I jeszcze dwie z ostatniego wypustu: 217x75 i 155x90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Udało się ukończyć i wysłać dwie kolejne przed wyjazdem nad morze. Dzisiaj jeszcze rybki a jutro wyjazd. Raj dla moich dziewczyn, to katorga dla rodziców. Ale dla ich uśmiechów zniosę wiele Tuby dla kolegów @korczas i @guzik. Kolejno 134x75 i 140x75. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Cześćsiwypike;uMam pytanie.Mam dwa kije castingowe 6,3 i 6,7 stopy i potrzebuję tuby umożliwiającej ich przewóz bez pokrowców materiałowych ,ale bez specjalnych wypasów-nie myslę tuby nosić na plecach lecz jedynie za rączkę w centrum blanku.Wędziska będą leżeć na "pace pickapa i będą podskakiwaćććć!Możesz coś zaproponować wraz z ceną?Może być na priv-kardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Trochę spóźnione ale szczere podziękowania za tubę.Niewielkie pieniądze a bardzo praktyczna i gustowna cześć wędkarskiego wyposażenia.Polecam wszystkim bezpieczny transport naszych patyków jest bardzo ważny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 No i koniec rodzinnych wycieczek. Pogoda super tylko woda w Bałtyku trochę zimna Za podziękowania serdecznie dziękuję Na początek po wakacjach 3sztuki dla Northrodsa. Zdjęcia tub 240x75, 195x90 i 160x90 .Pozdrawiam zaglądających. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Dzisiaj odebrałem tubę . Świetne wzornictwo , materiały , wykończenie na najwyższym poziomie . Tuba sprawia wrażenie pancernej czyli o to chodzi bo w środku patyczek wysokomodułowy Polecam dla zastanawiających się a Darkowi dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Serdecznie dziękuję za opinię i współpracę. Od wysyłki do odbioru minął dobry miesiąc , ale cieszę się że tuba spełniła oczekiwania. pozdrawiam.W poniedziałek startuję z pracami nad tubą dla szpiega 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Kilka z ostatniego wypustu.206x75mm, i 2x 151x75mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Rurebuilding pierwsza klasa. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ja też z niecierpliwością czekam na swoje bo już "lecą" do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Dzięki Panowie. Bez wsparcia forumowego ten wątek by nie istniał. Rurebuilding - super wymyślone Dragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joza67 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Moja również dojechała. To już drugie zamówienie realizowane dla mnie przez Darka. Tak samo jak przy pierwszym projekcie realizowanym już jakiś czas temu tak i ta która dotarła jest z najwyższej półki. Materiały, wzornictwo i wykonanie na najwyższym poziomie. Bardzo krótki termin oczekiwania, przyjemny i rzeczowy kontakt. Naprawdę szczerze polecam i pewnie jeszcze się zgłoszę po tubę na dwu składy. Pozdrowienia dla fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Serdecznie dziękuję za opinię i miły kontakt. zdjęcia tuby pod sandaczówkę wkleję jutro, bo wyszła wzorowo Obecne z wypalankami już ciekawie się prezentują i niebawem dojdą nowe gatunki tak by pod każdy kijek coś się znalazło. pozdrawiam serdecznie wszystkich zaglądających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Tak jak wspomniałem powyżej kilka ostatnich tub. 232x90 dla kolegi @jamesty - z przeróbką do 235 tuba kolegi @joza 220x90 i ostatnia dla @kamikaze 188x75 - z nowym sposobem obszywania napisów bezpośrednio na materiale głównym 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyka3 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 I jest tuba...ładna, zgrabna i mocna- o to chodzilo. Ogólnie polecam, zarówno jakość wykonania, kontakt i terminowość na najwyższym poziomie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 @ SiwyPike Widzę, że zwiększasz co róż horyzonty. Super Tuby wyglądają naprawdę fajnie. Moja mimo już jakiegoś czasu trzyma się świetnie !. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Tuby dotarły i wszystko w porządku Wykonanie, materiały i kontakt godne polecenia Kijki będą miały miękciutką i bezpieczną podróż na szkierowe pajki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Serdecznie dziękuję za opinie i będę się dalej starał.W ramach uzupełnienia wątku przedstawię zdjęcia tub które wyjechały od ostatniego wpisu.202x72 dla kolegi @megavega pod kijek przeznaczony do połowu halibuta.145 i 155x75 dla kolegi @majtreja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Kolejne dla kolegi @tyka3 217x75 pod sandaczówkę z bliźniaczą okoniową w tym samym odcieniui tuba pod muchóweczkę 84x50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 kolejne były dla kolegi @ sabalos 77 : 125 i 150x90Pozdrawiam zaglądających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi