Skocz do zawartości

Tuby wędkarskie - siwypike

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

2 z ostatniego wypustu 151x90 i 151x75.

post-49950-0-30785400-1413145900_thumb.jpg

post-49950-0-71978600-1413145910_thumb.jpg

Wcześnie wspomniane wypalanki: pstrąg oraz lipień

post-49950-0-94156100-1413145920_thumb.jpg

post-49950-0-48110700-1413145929_thumb.jpg

Minimalnie jeszcze dojdą szczegóły ale efekt niezły. W przyszłym tygodniu dojdą: troć i kleń. Następnie zmieniony sandacz oraz szczupak. I tak kolejno by do końca roku udostępnić wszystkie gatunki :)

tuba dotarła po rozpakowaniu jestem pewien że był to dobry zakup polecam wszystkim ! nie ma prawa nic się stać kijowi w środku jest faktycznie " pancerna " jak to już napisał kilka postów wcześniej któryś z kolegów materiały wykonanie rewelka nic dodać nic ująć dziękuję i do następnego pozdrawiam

• Like 1

Wszystkiego Najlepszego Dareczku z okazji dzisiejszego Twojego Święta.
Przede wszystkim życze Tobie bardzo dużo zdrowia , sukcesów w życiu osobistym , zawodowym oraz wszelkiej pomyślności.
No i oczywiście pięknej metrowej ''białej strzały -Aspiusa'' na kiju.
Sto lat !!!

• Like 1

Serdecznie dziękuję  :) :D :)

Myślałem ,że w dniu urodzin pojadę nad wodę i zrobię sobie prezent łowiąc jakiegoś rapiszona. Niestety rodzina nie dała mi takiej okazji i od rana świętuję w domu. Już robi się wesoło. Wyjazd nad wodę przełożony na jutro. Tylko czy dam radę. B)  

Im człowiek starszy tym bardziej spełniony, szczęśliwy. Mam wspaniałą rodzinę, dom, przyjaciół. Fajnie jest obudzić się rano w dniu urodzin i móc podziękować Bogu za wszystko co otrzymał od życia. Życie jest piękne. :D

• Like 2

Jako, że nosze się z zamiarem zamówienia "tubki" zaglądam tutaj i oglądam sobie fotki. Korzystając z okazji życzę więc wszystkiego naj...  naj...

Im człowiek starszy tym bardziej spełniony, szczęśliwy. Mam wspaniałą rodzinę, dom, przyjaciół. Fajnie jest obudzić się rano w dniu urodzin i móc podziękować Bogu za wszystko co otrzymał od życia. Życie jest piękne. :D

Trzymaj się mocno tego co masz!! Bo parafrazując przysłowie: " Nie samymi... rybami żyje człowiek " ;)

• Like 1

Dzięki Kuba. Jedne z fajniejszych to te które mogę spędzić z Tobą nad wodą. Każdy wspólny wyjazd to niezapomniane dla mnie chwile. I oby takich jak najwięcej. :) no , może z małą modyfikacją. By oprócz wyników ilościowych, poprawiły się nam jakościowe. Już zbieram żuki na Drwęcę :)

• Like 1